Feyzacim hersey süper desene yerimseniben masallah prensesimize
bisi soracagim; 2 li ve 3 lü testi yaptirmadan direk 4 lü mü yaptirdin onu anlayamadim??
ben de o listede olmak istiyorum artık ama hep bişeyler çıkıyor. moralim çok bozuk şimdi de fissur çıktı başıma çok bela bi durumbenneyaptımki
bu arada bende gelmiş bulunmaktayım hanımlaarr... öncelikle iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. doktor teyzemize gittik ve mutlu mutlu döndük.. canım kızımın keyfi pek yerindeydi yan gelmiş yatıyordu.. maşallah haftasının bi 10 gün kadar ilerisinden gidiyo bizim yavrucak ve tontiş tontiş olmuş dedi doktorumuzbakalım 15 gün sonra ayrıntılı ultrasonumuz olcak ve düşününce heyecana kapılıyorum. biz ikili test yerine bi kere daha girmiştik ayrıntılıya ama o zaman taslak halindeydi vücudu.. şimdi eli, yüzü, parmakları.. herbişeyi olmuşmuş tatlımın ve kıpır kıpır durmuyo bi dakka.. boshayallersmile anneciii yesin onuu.. bu arada sinemcim burada da yazmış olmam lazım ben aslında o ihtimal testlerini yaptırmak istemiyordum ve netekim 2li ve 3lümüz olmadı ama 1 ay kadar önce 4lü test yaptırdık. çok şükür riskimiz düşük çıktı ve bunu da bu şekilde atlattık.. sanırım şimdi ayrıntılıyı da yaptırınca bi aksilik çıkmazsa bi tek şeker yüklemesi kalacakk..
hadi bakalım hepimiz için hayırlısı.. kaydirigubbakcemile2
annesi bi maşallah desin kuzucuunaa :kedi:
merhaba kızlarrrrrr
Ben geldimmmm evet annemin anjio sonucunda bir aksilik çıkmadı damarlarda tıkanıklık vs de yok kalp büyümesi var oda tansiyon ve kullandığı ilaçlardan sabah işe geldim öğleden sonra gideceğim annemin yanınaaaaa Rabbim herkeslere sağlık versin ağız tadı ondan sonra geliyormuş meğer.....guclubacismile
Siboşummm morall motivasyonunn içinnn çok çok teşekkürlerr. Bende bilemiyorum şimdi neden başa döndüğümü ama istemesemde aklımın bir köşesindeeee hep bir "ya şöyleyse..." "ya böyleyse..." soru bulutları var ve kesinlikle dağılmıyorlarrr ve sanırım prensesimi tastamam sapasağlamm kucağıma almadıkçaaa kokusunu koklamadıkça rahatlayamayacağımmm. Sizlerinde duaları eminimm bizimledirrrr offff yaa ben çok sulu göz oldummmmmm...
bu aradaaaa tubişimmmm nasılsınn nasıl geçti operasyonn bi haber ver aklım bi yandan da sendeee
Teşekkürler sibel aplam :))) çok mutluyumm ohooooo sizinkilerde kuruntumu bende yazayım bende kürtajdan sonra evet ya düşük olursa sonra eşim sigara içiyor arasıra ya kötü olursa sigarayı bırakması lazım diyorum sonra ben hamileyken ya tansiyonum fırlarsa ya ben ve bebek sakat kalırsak ya ben beyin kanamsı geçirirsem ya bebeğim doğmadan ölürse sa se sa se'ler almış başını gidiyor..... Gidiyooorrrrr eyvahedigeldismile
İnanın bende aynı şeyleri düşünüyorum henüz 1 yıllık evli olmama rağmen hiç çocuk hevesim yok eşime kalsa bugün ister,bu durumda ne yapmalı bilmiyorum,bazen eşime diyorum benim hedefim rahşan ve bülent ecevit çifti diye:)))) çocuksuz sakin mutlu bir hayattı onların ki...Emin olun bende sizin gibiyim,haftaya 28 yaşım bitiyor benimde ama ben düzenimi bozup,işimi gücümü bırakıp çocuk falan doğurmak istemiyorum ne olacak bilemiyorum...
İnanın bende aynı şeyleri düşünüyorum henüz 1 yıllık evli olmama rağmen hiç çocuk hevesim yok eşime kalsa bugün ister,bu durumda ne yapmalı bilmiyorum,bazen eşime diyorum benim hedefim rahşan ve bülent ecevit çifti diye:)))) çocuksuz sakin mutlu bir hayattı onların ki...Emin olun bende sizin gibiyim,haftaya 28 yaşım bitiyor benimde ama ben düzenimi bozup,işimi gücümü bırakıp çocuk falan doğurmak istemiyorum ne olacak bilemiyorum...
çok basit şekerimm burayı kendine mesken edineceksinnn bi süre sonra hemde kısacık bi süre sonraaa sen bile farkına varmadann kıvama girmiş olacaksınn... Ahh bi de hızlı annişler eskisi gibi sık gelseler 3 vaktekadar bize hamiş olduğunun güzel haberini verecekk ve buna neden bu kadar sevindiğini sen bile anlayamayacaksınn :jeyyar: :lepi:
feyzacım, sibelcim, sinemcim ve pelincim çok teşekkür ediyorum ama napıcamı da bilemiyorum dr ameliyat yapalım hemen istiyorsan dedi ama karar veremiyorum ameliyat olduğumda yüzdeyüz kurtulucamın garantisi yok çünkü bu dertten ama gebelikten önce halletmem gerektiği kesin. of Allahım ya sanırım benim cezam bu
bu arada sibelcim herşeyin yolunda gitmesine çok sevindim
pelin senin hayallerine de bittim süpersin hadi bakalım
bizamanların birinciyi yapsam mı diye düşünen sinemi ikincinin planlarıa başlamış bile
kısa da olsa yaşadım ama sizdeki bu yaşama sevincini gördükçe hamileliği daha da çok merak ediyorum :1rolleyes:
İnsan ne kadar tuhafff bir yaratık yahuuu, Aslıcımm senin nezninde bir örnek olacak ama çok cuk olmuşş tek nedeni bu, bunu hepimizz sürekli yapıyoruzz ya da genellemeyeyim ben çok yapıyorummm.
Şöyleki ard arda iki paylaşımm, birindee cezalandırıldığını düşünen acılar içinde bir kadınnn, hemen ardından meraklı bir heyecana atılmak için yerinde duramayann gülümseyen bir kadınn... İşte bunun altına imzamı atarımm. Hep böyle yapıyoruzz bir kötümserlik çukuru, birr pembişş umud bulutuuu ve korkarımm işte hayat bu, yani en azından bir dengesi varr... Tanrım detayların farkında olmayı, karamsarlığımın içinde yeşeren umutlarımı sulamayı, hormonlarım yokmuş gibi davranıppp saçmaladığımda ama ne yapayımm hormonsss demeyii... kadın olmayı seviyorummm...
Bilmem yeterince saçmalayabildim miii, kusura bakmayınn hanımlarrr hormonssss...
Bu arada Aslıı karamsarlık yokkk eğer bir tedavisi varsa o olucakk ve kalınan yerdenn yola devammm ve umarımm bir an önce iyileşirsinnn...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?