Ocean Mummy mide bulantısı

mimarihanim

Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2023
14
1
30
5 haftalık hamileyken birden bulantım başladı ama ölüyorum. Ben hamilelik bulantısı sandım prilam ile bulantıyı bastırmaya çalıştım. Birgün Ocean Mummy içmeyi unuttum ertesi günü bulantım olmadı. Meğer bende bulantı yapan oymuş. Böyle bir şey yaşayan oldu mu ?

Omega3 var dimi içinde? Omega3 bulantı yapıyor maalesef, ben içip uyuyamazsam (başka bi ürün kullanıyorum ama omegalı) kusuyorum muhakkak maalesef

Evet OMEGA 3 var.Ben 1 haftadır öldüm bulantıdan. Kalp atışımda 104tü. Hamile olduğum için sanıyordum. Bugün ocean mummy içmeyeli 2. Günüm. Hem bulantım geçti hem çarpıntım. Artık böyle takviyelerin yararından çok zararlı olduğunu düşünüyorum. Kayınvalidem de annemde böyle şeyler kullanmamış. Kocam doktor, bende mimar oldum. Çokta çocuğun zeki olmasını etkilediğini düşünmüyorum. Bıraktım vitamin takviyelerini

Bildiğim kadarıyla bu takviyeler çocuğa değil zaten, size. Çocuk sizin depolardan besleniyor, sizin depolar boşaldıkça halsizlik ve farklı sorunlar çıkabiliyor. Balık vs yiyebilirsiniz haftada 2-3 kere onun yerine ama komple takviyeleri bırakmak günümüzde yediğimiz hiçbir şeyin eski besin değerinin olmadığı düşünülünce bana doğru gelmiyor

Ben 15 gündür kullanıyorum bir sorun olmadım ama tabi ben hamile değilim belki hamilelikten kaynaklı olmuştur sizde

Benim hamilelikten 3 ay önce yaptrıdığım Tahlillerim var folat değerim gayet iyimiş orda bugün gördüm. Doktorlar hiç tahlil yapmadan herkese öneriyor bunu. Ama benim zaten değerim iyiymiş muhtemelen fazlası dokundu. İçmeyi bıraktığım an bulantım kesildi. Nabzım 80 oldu. Doktora söylesem başka ilaç verecek ama ben bu ilaçları içmeyi bıraktım. Değerleri düşük olanlar içsin ama benim değerim zaten normaldi. Birkaç ay sonra tekrar tahlil yaptıracağım ona göre başka ilaç önerirse içerim

Olabilir tabi. Her takviye herkese iyi gelecek diye birşey yok. Mesela bulantı önleyici ilaçlarda bazı kişilerde bulantıya sebebiyet verebiliyor. Hamilelikte multivitamin takviyesi çok önemli çünkü bebek sizin depoları kullanıyor ve takviye ile bu depoları doldurmanız gerekir ki ilerleyen yaşlarınızda sorun yaşamayın. Eskiden annelerimiz kullanmıyordu evet ama o zamanlar solunan hava, yedikleri besinler çok daha temiz ve organikti.

Doktorla konuştum biraz önce. İlacı bıraktırdı. İlerleyen zamanlarda belki başka bir takviye düşünür ama şuan bir şey kullanma dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…