biz küçükken annem evde yemek olmadığında yapardı, ekmeğin arasına sarar yerdik, bir tatlı gelirdi bu yemek bize, anlatamam, duygulandım görünce, yarışmada başarılar dilerim.Eveeetttt sonunda yaptımm ve bugüne kısmet oldu
Bol yeşilliklerle yapılan bir mücver ilkkez yaptım ve cidden efsane oldu beklemiyordum denemenizi gerçekten tavsiye ederimm
Yöresel lezzetlere yönelik ilgili son dönemde iyice arttı. Çorbalardan köftelere birçok yöresel lezzet, sofralarımızda yerini aldı. Bunlardan biri de Gaziantep yöresine ait öcce. Un, yumurta, soğan ve baharatlarla yapılan öcce kahvaltılarda da diğer öğünlerde de yenebilir. İşte basit ve pratik öcce tarifi…
Eki Görüntüle 3145059
MALZEMELER
4 KİŞİLİK 🍽
1 Bağ yeşil soğan
1 Yeşil Sarımsak (ben bulamadığım için 3kurusarımsak kullandım kullanan varmış)
1 Bağ maydanoz
3 Yumurta
1 Su barsağı un (gerekirse artırabilirsiniz)
1 Kabartma tozu
1 su bardağı kızartmak için sıvıyağ (benim küçük tava olduğu için biraz az kullandım)
Tozbiber , tuz ,
Taze soğan ,maydanoz,yeşil sarımsak hepsi ni küçük keselim diğer malzemelerle bir yapıp karıştıralım dıger kasede az sıvıyag kaşıkla batırılıp mücveri yapalım yapışmasın kaşıga diye ve afiyet olsunUmarım Beğenirsiniz
Eki Görüntüle 3145060 Eki Görüntüle 3145061 Eki Görüntüle 3145062 Eki Görüntüle 3145063 Eki Görüntüle 3145064 Eki Görüntüle 3145065 Eki Görüntüle 3145066 Eki Görüntüle 3145067 Eki Görüntüle 3145068 Eki Görüntüle 3145069 Eki Görüntüle 3145070 Eki Görüntüle 3145071 Eki Görüntüle 3145072 Eki Görüntüle 3145073 Eki Görüntüle 3145074 Eki Görüntüle 3145075
Ellerine sağlık canım çook güzel görünüyoEveeetttt sonunda yaptımm ve bugüne kısmet oldu
Bol yeşilliklerle yapılan bir mücver ilkkez yaptım ve cidden efsane oldu beklemiyordum denemenizi gerçekten tavsiye ederimm
Yöresel lezzetlere yönelik ilgili son dönemde iyice arttı. Çorbalardan köftelere birçok yöresel lezzet, sofralarımızda yerini aldı. Bunlardan biri de Gaziantep yöresine ait öcce. Un, yumurta, soğan ve baharatlarla yapılan öcce kahvaltılarda da diğer öğünlerde de yenebilir. İşte basit ve pratik öcce tarifi…
Eki Görüntüle 3145059
MALZEMELER
4 KİŞİLİK 🍽
1 Bağ yeşil soğan
1 Yeşil Sarımsak (ben bulamadığım için 3kurusarımsak kullandım kullanan varmış)
1 Bağ maydanoz
3 Yumurta
1 Su barsağı un (gerekirse artırabilirsiniz)
1 Kabartma tozu
1 su bardağı kızartmak için sıvıyağ (benim küçük tava olduğu için biraz az kullandım)
Tozbiber , tuz ,
Taze soğan ,maydanoz,yeşil sarımsak hepsi ni küçük keselim diğer malzemelerle bir yapıp karıştıralım dıger kasede az sıvıyag kaşıkla batırılıp mücveri yapalım yapışmasın kaşıga diye ve afiyet olsunUmarım Beğenirsiniz
Eki Görüntüle 3145060 Eki Görüntüle 3145061 Eki Görüntüle 3145062 Eki Görüntüle 3145063 Eki Görüntüle 3145064 Eki Görüntüle 3145065 Eki Görüntüle 3145066 Eki Görüntüle 3145067 Eki Görüntüle 3145068 Eki Görüntüle 3145069 Eki Görüntüle 3145070 Eki Görüntüle 3145071 Eki Görüntüle 3145072 Eki Görüntüle 3145073 Eki Görüntüle 3145074 Eki Görüntüle 3145075
Yaaaaa dutumm sağol kuzummEllerine sağlık canım çook güzel görünüyoben bunu çok severim
Yaaaaa sen oyle deyince bende duygulandımbiz küçükken annem evde yemek olmadığında yapardı, ekmeğin arasına sarar yerdik, bir tatlı gelirdi bu yemek bize, anlatamam, duygulandım görünce, yarışmada başarılar dilerim.
Evettt şahane birşeyEllerine sağlık, çok lezzetli duruyor. İçinde sebze olan herşeyi çok seviyorum
Ayyyyyy kuzumm onu yapcaktım biliyomusun paylaştıktan sonra geldi aklıma neyseki bidahakine aklımdaaMinnak Almiraminda elini soksaydın hamura daha da lezzetli olurdu anası
Oyyyy beybitommm aşkilatemmmm begenmene sevindimm canımın içiCanimciiiimmmm harika gözüküyorçok lezzetli olduğu ekrandan bile belli kırmızı sunumuna çok yakışmış bayıldığım,eline saglikkk başarılar dilerim beybilitommmm
Bize kalsa tazesoğan mücveri antebine göre öcceTaze soğan mücveri diyebilir miyiz buna
Ooyyyy askommm teşekkür ederim canım benimmAnam ne güzel bişeymiş bu pek tatlı göründü
Zaten soğan nerde varsa bana uyarŞu soğanı elma gibi yiyen bebenin kadın versiyonu olabilirim
O yüzden sana yüs puan verdim Joucum
Tesekkürler canımmEllerine sağlık canim
Sağoll nevoşumm canımmEllerine emeğine sağlık canım çok güzel olmuş
Yarışmada bol şans diliyorum
Ooyyyy askommm teşekkür ederim canım benimm
Vallaha taze soğan bide epey süt etti bana yedim yedim durdumgenelde süt yapan bi soğan olduğu için işimede yaradı haha