Gebeliğe Hazırlık Ocakta aşılama yapılacaklar(2021)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Teşekkür ederim Güzel düşüneceğim inşallah hepimizin nasibinde de güzel şeyler vardır

Çok sağolun Amin inşallah kendim için dua ederken hep varsınız inşallah hepimiz yavrularımızı sağlıkla kucağımıza alırız
Dua edenin duası bol olsun Allah bin kere razı olsun gercekten öyle ihtiyacımız var ki dualara..Hamilelerin duası makbul olurmuş derler Çok teşekkürler

Çok sağolun Amin inşallah kendim için dua ederken hep varsınız inşallah hepimiz yavrularımızı sağlıkla kucağımıza alırız
Amin inşallah sana birşey sorucam benim aşılama 21inde oldu ardından 2 gün sonra kasıkta ve belde ara ara ağrım var geliyor kısa süre sonra geçiyor birde afedersin ama çok fazla akıntım var şuan ise adetime 4gun var sende de böyle olmuşmuydu acaba ?

Benim özellikle gece ara ara kasık batma oluyordu son zamanlar evet akıntı bende de oldu hatta hala devam ediyor ama ben progestan fitil kullanıyorum o da etkiliyor mu emin değilim inşallah sizinki de hamilelik belirtileridir

Benim özellikle gece ara ara kasık batma oluyordu son zamanlar evet akıntı bende de oldu hatta hala devam ediyor ama ben progestan fitil kullanıyorum o da etkiliyor mu emin değilim inşallah sizinki de hamilelik belirtileridir
Bende 100 mg progestan fitili kullanıyorum canım sabah aksam inşallah benimde güzel sonuçlanır

Bende aynı durumları yaşadım canım vala halada yasıyorum ara ara kasık ve bel agrısı cekiyrm akıntımda var ben progrstan kullanmadım proluton iğne vurdurmamı istedi doktorum adetime 3 gün var pazartesi test yaptırdım kanda negatif cıktı

Çok üzüldüm inşallah en kısa zamanda müjdeli haberinizi alırsınız

merhaba bende yeni başlayanlardanım bu serüvene 26 yaşındayım 1.5 yıllık evliyim 1 senedir çocuk istiyoruz ama olmadı arada iki yumurtalığımda da endometriozis var ve bu sebepten yapışıklık oluşmuş yumurtalıklarım rahmime yapışmış aynı zamanda pcos hastasıyım dün süreci başlatma kararı verdik doktorum belirli tetkikler yapacağını sonrada aşılamaya başlayacağını söyledi ama süreci hiç bilmiyorum ve açıkçası korkuyorum çok

Aşılamanın normal ilişkiden tek farkı spermlerin laboratuvar da yıkanıp rahime direkt gönderiliyor olması. Anestezi gerektirmeyen 2 dk lık bir işlem. Hiç korkmayın sürecin içine girdiğinizde anlayacaksınız zaten

peki bu çatlatma vs için olan iğnelerin bir yan etkisi sıkıntısı var mı araştırıyorum bir taraftan nelerin beni beklediğini heyecanda çok tabi bir taraftan bakalım neler olucak burdan okuyorum zaten çok bilgilendirici oldu benim için

Çok üzüldüm canım Rabbimin bir bildiği vardır elbet tez vakitte kucağınız dolar inşallah emeklerimizin karşılığını bir gün alıcaz umutsuz olmayın sakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…