- 2 Ocak 2021
- 121
- 69
- 42
-
- Konu Sahibi Hayalletcasper
- #1.041
Teşekkür ederimHiiiç bozmayın moralinizi. Zaten gerekli olan 1 yumurta ve 1 sperm. Biz elimizden geleni yapıyoruz nasibimizde varsa olacak. Bence böyle düşünüp modunuzu düşürmeyin. Zaten 5 gün kullanmışsınız daha normalde en az 7-8 gün kullanılıyor. O 3 iğneyi de kullanınca İdeal boyuta ulaşacağını düşünüyorum. Güzel düşünün güzel olsun
Çok sağolun Amin inşallah kendim için dua ederken hep varsınız inşallah hepimiz yavrularımızı sağlıkla kucağımıza alırızCanım Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah
Dua edenin duası bol olsun Allah bin kere razı olsun gercekten öyle ihtiyacımız var ki dualara..Hamilelerin duası makbul olurmuş derlerÇok sağolun Amin inşallah kendim için dua ederken hep varsınız inşallah hepimiz yavrularımızı sağlıkla kucağımıza alırız
Amin çok sağolunDua edenin duası bol olsun Allah bin kere razı olsun gercekten öyle ihtiyacımız var ki dualara..Hamilelerin duası makbul olurmuş derlerÇok teşekkürler
Amin inşallahÇok sağolun Amin inşallah kendim için dua ederken hep varsınız inşallah hepimiz yavrularımızı sağlıkla kucağımıza alırız
Benim özellikle gece ara ara kasık batma oluyordu son zamanlar evet akıntı bende de oldu hatta hala devam ediyor ama ben progestan fitil kullanıyorum o da etkiliyor mu emin değilim inşallah sizinki de hamilelik belirtileridirAmin inşallahsana birşey sorucam benim aşılama 21inde oldu ardından 2 gün sonra kasıkta ve belde ara ara ağrım var geliyor kısa süre sonra geçiyor birde afedersin ama çok fazla akıntım var şuan ise adetime 4gun var sende de böyle olmuşmuydu acaba ?
Bende 100 mg progestan fitili kullanıyorum canım sabah aksam inşallah benimde güzel sonuçlanırBenim özellikle gece ara ara kasık batma oluyordu son zamanlar evet akıntı bende de oldu hatta hala devam ediyor ama ben progestan fitil kullanıyorum o da etkiliyor mu emin değilim inşallah sizinki de hamilelik belirtileridir
Aynıymış benimleBende 100 mg progestan fitili kullanıyorum canım sabah aksam inşallah benimde güzel sonuçlanır
Çok saol canım mutlaka haber vericemAynıymış benimleİnşallah mutlaka güzel haberini yaz buradan ben olumlu olacağına inanıyorum
İnşallah hayırlı bir sonuç elde edersinizBende 100 mg progestan fitili kullanıyorum canım sabah aksam inşallah benimde güzel sonuçlanır
Ya hayırlı olur inşallah her şey sizin için çok güzel ilerlerKızlar merhaba ben de bugün hastaneye gittim cumartesi klomenle başlıycam pazaretesi tekrar kontrole gidicem
Bende aynı durumları yaşadım canım vala halada yasıyorum ara ara kasık ve bel agrısı cekiyrm akıntımda var ben progrstan kullanmadım proluton iğne vurdurmamı istedi doktorum adetime 3 gün var pazartesi test yaptırdım kanda negatif cıktıBenim özellikle gece ara ara kasık batma oluyordu son zamanlar evet akıntı bende de oldu hatta hala devam ediyor ama ben progestan fitil kullanıyorum o da etkiliyor mu emin değilim inşallah sizinki de hamilelik belirtileridir
İnşallah olucak bugun olmazsa elbet birgün doktor çok umutlu konjşuyor bizim bakalım nasipYa hayırlı olur inşallah her şey sizin için çok güzel ilerlerBen de cumartesi gidicem bakalım nasıl olucak
Çok üzüldüm inşallah en kısa zamanda müjdeli haberinizi alırsınızBende aynı durumları yaşadım canım vala halada yasıyorum ara ara kasık ve bel agrısı cekiyrm akıntımda var ben progrstan kullanmadım proluton iğne vurdurmamı istedi doktorum adetime 3 gün var pazartesi test yaptırdım kanda negatif cıktı
Aşılamanın normal ilişkiden tek farkı spermlerin laboratuvar da yıkanıp rahime direkt gönderiliyor olması. Anestezi gerektirmeyen 2 dk lık bir işlem. Hiç korkmayın sürecin içine girdiğinizde anlayacaksınız zatenmerhaba bende yeni başlayanlardanım bu serüvene 26 yaşındayım 1.5 yıllık evliyim 1 senedir çocuk istiyoruz ama olmadı arada iki yumurtalığımda da endometriozis var ve bu sebepten yapışıklık oluşmuş yumurtalıklarım rahmime yapışmış aynı zamanda pcos hastasıyım dün süreci başlatma kararı verdik doktorum belirli tetkikler yapacağını sonrada aşılamaya başlayacağını söyledi ama süreci hiç bilmiyorum ve açıkçası korkuyorum çok
peki bu çatlatma vs için olan iğnelerin bir yan etkisi sıkıntısı var mı araştırıyorum bir taraftan nelerin beni beklediğini heyecanda çok tabi bir taraftan bakalım neler olucak burdan okuyorum zaten çok bilgilendirici oldu benim içinAşılamanın normal ilişkiden tek farkı spermlerin laboratuvar da yıkanıp rahime direkt gönderiliyor olması. Anestezi gerektirmeyen 2 dk lık bir işlem. Hiç korkmayın sürecin içine girdiğinizde anlayacaksınız zaten
Çok üzüldüm canım Rabbimin bir bildiği vardır elbet tez vakitte kucağınız dolar inşallah emeklerimizin karşılığını bir gün alıcaz umutsuz olmayın sakınBende aynı durumları yaşadım canım vala halada yasıyorum ara ara kasık ve bel agrısı cekiyrm akıntımda var ben progrstan kullanmadım proluton iğne vurdurmamı istedi doktorum adetime 3 gün var pazartesi test yaptırdım kanda negatif cıktı