- 21 Kasım 2020
- 371
- 274
-
- Konu Sahibi Hayalletcasper
- #1.061
Canım tedavin hayırlı olsun inşallah. Her tedavi de yan etkiler var illaki ama bence sen hiç bunları düşünme. Her şey güzel olur inşallah. güzel düşünelim sonucun da güzel olsun. Listeye ekliyorum seni de gelişmeleri ve sonucu bekliyoruz mutlakapeki bu çatlatma vs için olan iğnelerin bir yan etkisi sıkıntısı var mı araştırıyorum bir taraftan nelerin beni beklediğini heyecanda çok tabi bir taraftan bakalım neler olucak burdan okuyorum zaten çok bilgilendirici oldu benim için
Canım inşallah gebelik vardır kaçıncı gün test vermiştinBende aynı durumları yaşadım canım vala halada yasıyorum ara ara kasık ve bel agrısı cekiyrm akıntımda var ben progrstan kullanmadım proluton iğne vurdurmamı istedi doktorum adetime 3 gün var pazartesi test yaptırdım kanda negatif cıktı
Öncelikle sizin icin hayırlısı olsun hakkınızda canım hiç korkulacak bir durum yok bol bol dua et olumlu düşün ki olumlu ilerlesin herşey bir yan etkisi yok iğnelerin yani ben öyle biliyorum ki bende de bir yan etkisi olmadı inşallah güzel haberlerini alırız burdanpeki bu çatlatma vs için olan iğnelerin bir yan etkisi sıkıntısı var mı araştırıyorum bir taraftan nelerin beni beklediğini heyecanda çok tabi bir taraftan bakalım neler olucak burdan okuyorum zaten çok bilgilendirici oldu benim için
Ben yumurtaların gelişimi için gonal-f iğne kullandım. Onun da çatlatma iğnesinin de her defasında hiçbir yan etkisini görmedim. İçinizi rahat tutun kötüyü düşünmeyin. Bende 2 senedir istiyorum nasip inşallah güzel haberleri veririz burda hayırlı olsun başlangıcınızpeki bu çatlatma vs için olan iğnelerin bir yan etkisi sıkıntısı var mı araştırıyorum bir taraftan nelerin beni beklediğini heyecanda çok tabi bir taraftan bakalım neler olucak burdan okuyorum zaten çok bilgilendirici oldu benim için
14 asılama oldum mikroçip aşılama 26 test vermemi istedi doktor dayanamadm 25 verdm negatif cıktı ama uzun süre iş yapınca ayakta durunca belim cok agrıyor kasıklarımda ara arar batıyor anlayamadmCanım inşallah gebelik vardır kaçıncı gün test vermiştin
14 asılama oldum mikroçip aşılama 26 test vermemi istedi doktor dayanamadm 25 verdm negatif cıktı ama uzun süre iş yapınca ayakta durunca belim cok agrıyor kasıklarımda ara arar batıyor anlayamadm
tabi tabi ekleyin hepimiz güzel haberler alırız inşallah desteğe fikir alışverişine çok ihtiyacım vardı burayı buldum bana da iyi oldu iyiki açmışsınız böyle bir konu sizlerdeCanım tedavin hayırlı olsun inşallah. Her tedavi de yan etkiler var illaki ama bence sen hiç bunları düşünme. Her şey güzel olur inşallah. güzel düşünelim sonucun da güzel olsun. Listeye ekliyorum seni de gelişmeleri ve sonucu bekliyoruz mutlaka
kafada sorular hiç eksik olmuyor sürekli düşünüyor insan ama herkes güzel haberler alır burda umarım kiÖncelikle sizin icin hayırlısı olsun hakkınızda canım hiç korkulacak bir durum yok bol bol dua et olumlu düşün ki olumlu ilerlesin herşey bir yan etkisi yok iğnelerin yani ben öyle biliyorum ki bende de bir yan etkisi olmadı inşallah güzel haberlerini alırız burdan
Evet ister istemez düşünüyor insan nasıl olacak nasıl ilerleyecek diğe ama içini ferah tut sen beyne nasıl sinyal gönderirsen o oluyormuskafada sorular hiç eksik olmuyor sürekli düşünüyor insan ama herkes güzel haberler alır burda umarım ki
evet evet olumlu düşünelim olumlu olsun haklısınız gerçektenEvet ister istemez düşünüyor insan nasıl olacak nasıl ilerleyecek diğe ama içini ferah tut sen beyne nasıl sinyal gönderirsen o oluyormusbilmiyorum ne kadar doğru bende bu sözü dün okudum bir sayfada
Canım yumurtalarından geç çatlayan olduysa belki sonraki ilişkilerin tutmuş olma ihtimali var. Umutsuzluğa düşmek yok pes etmicez. Rabbim bize de bir emanet vericek inşallah14 asılama oldum mikroçip aşılama 26 test vermemi istedi doktor dayanamadm 25 verdm negatif cıktı ama uzun süre iş yapınca ayakta durunca belim cok agrıyor kasıklarımda ara arar batıyor anlayamadm
Amin inşallahhCanım yumurtalarından geç çatlayan olduysa belki sonraki ilişkilerin tutmuş olma ihtimali var. Umutsuzluğa düşmek yok pes etmicez. Rabbim bize de bir emanet vericek inşallah
İnşallah bebeğin seninledir canım.Kızlar adetime 3gun var ve aşırı derecede miğde bulantım var umarım psikolojik değildirneolur birbirimiz için dua edelim kimin duası kabul olur bilinmez kızlar
Bunu bende çok bilmiyorum. Aşama aşama gidip haptan iğneye geçen de var direk iğneyle başlayan daMeraba kızlar iğneyi veya hapı neye göre veriyolar ?
Allahım gönlünze göre versin inşallah gebelik haberini verirsiniz hayırlısıylaKızlar adetime 3gun var ve aşırı derecede miğde bulantım var umarım psikolojik değildirneolur birbirimiz için dua edelim kimin duası kabul olur bilinmez kızlar