Gebeliğe Hazırlık Ocakta aşılama yapılacaklar(2021)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet çok zor bi süreç beklemek sonuc ne olacak diye düşünmek Allah artık hayırlısıyla tüm isteyenlere nasip etsin
Amin inşallah ben 6 senedir uğraşıyorum çocuk sahibi olmak için 4 tane de kimyasal gebelik geçirdim bir sürü ilaç yumurta takibi ,iğne vs hem fiziksel hemde psikolojik çok yorucu ama bir umut diyerek peşinden gidiyoruz işte Allah'ım birgün bu emeklerimizin karşılığını almayı nasip eder canım umutsuzluğa kapılmayalım

Kızlarrrr ben bugün kontrole gittim..5 gün Merional iğne olmuştum.Fakat doktor beklediğimden az gelişme olmuş dedi Sadece 1 tane yumurta büyümüştü o da 14 müş boyutu...yeterli değilmiş.. 3 tane iğne daha verdi cumartesi gel dedi..Bir daha bakıcak..Gelişir mi acaba ya gene üzüldüm ,üstelik gelişse bile tek yumurta şansın düşük dedi

Tek yumurta ile şansım düşük diye düşünmeyin bende amh düşüklüğü var yani yumurta rezervim düşük ve benimde sadece bir yumurtam gelişti o da iğnelerle ve ilk aşılamamdı şuan hamileyim inşallah kucağımıza almakta nasip olur. Sakın bu şekilde moralinizin bozulmasına izin vermeyin

Canım hiç üzülme. Eğer bu ay nasibinde varsa bir yumurtayla da olur emin ol.Sen elinden geleni yap gerisini Allah'a bırak.bazen sonradan gelişenler de oluyo.

Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah Mesajınız bana moral oldu teşekkür ederim çok çokBenim de amh düşük ve iğneler bile çok işe yaramamış gibi..İnşallah gelişim gösterir Çok teşekkür ederim tekrar

Canım hiç üzülme. Eğer bu ay nasibinde varsa bir yumurtayla da olur emin ol.Sen elinden geleni yap gerisini Allah'a bırak.bazen sonradan gelişenler de oluyo.
Evet çok haklısınız Allah nasip edecekse her türlü olur ..aslında çok doğru buna yürekten inanıyorum ama işte elimde olmuyor bazen inşallah hepimizin müjdeli haberleri olur

Amin güzel duanız için çok teşekkür ederim hepimizin kucağı dolsun hayırlısıyla rica ederim siz yeterki inanmayı bırakmayın bakın durumumuz da benzermiş hep olumlu düşünün inşallah her şey gönlünüzün istediği gibi gider

Hiiiç bozmayın moralinizi. Zaten gerekli olan 1 yumurta ve 1 sperm. Biz elimizden geleni yapıyoruz nasibimizde varsa olacak. Bence böyle düşünüp modunuzu düşürmeyin. Zaten 5 gün kullanmışsınız daha normalde en az 7-8 gün kullanılıyor. O 3 iğneyi de kullanınca İdeal boyuta ulaşacağını düşünüyorum. Güzel düşünün güzel olsun

Canım Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah

Amin çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…