- 30 Temmuz 2019
- 112
- 60
-
- Konu Sahibi Hayalletcasper
- #1.001
Amin inşallahÇok tebrik ederim Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin darısı bizim başımıza inşallahnasıl öğrendin peki adet gününün geçmesini mi bekledin
Nasıl öğrendin kısmını unutmuşumÇok tebrik ederim Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin darısı bizim başımıza inşallahnasıl öğrendin peki adet gününün geçmesini mi bekledin
Allah hepimizn yüzünü güldürsün hayırlısıylaGünaydın Allah hayırlısını versin üzülmeyin inşallah hayırlı haberler alacağınız günleri de görürsünüz en kısa zamanda ..Doktorunuz dinlendirmek istiyor sizi sanırım inşallah sonrası çok güzel olur
Allah'ım tez vakitte doldursun kucağını inşallah canım üzülme sakın bundada vardır bir hayır biraz dinlen çok zor bir süreç geçiriyoruz hepimiz ama umudunu kaybetmeGünaydın kızlar benmkide negatifdoktorum bir ay mola veriyrz eğer olmazsa dger adetinde gel dedi szdede mola verildimi
Evet çok zor bi süreç beklemek sonuc ne olacak diye düşünmek Allah artık hayırlısıyla tüm isteyenlere nasip etsinAllah'ım tez vakitte doldursun kucağını inşallah canım üzülme sakın bundada vardır bir hayır biraz dinlen çok zor bir süreç geçiriyoruz hepimiz ama umudunu kaybetme
İnşallah canım kurban olduğum rabbim hayırlısını verdin tez zamanda inşaallahBenim de bir önceki ay 4-5 gün önce olmuştu..Üstelik o ay arısütübalpolen hayıt tohumu testere dişli Aslan pençesi vitaminler düzenli olarak bu şekilde devam etmiştim..Ben tam tersi güzel şeyler olur derken 4 gün erken olarak adet oldum..Kafaya çok takıp sürekli aynı şeyleri düşünüyoruz sanırım ,kafamız hep aynı şeyle meşgul..Görünürde konuşmasak bile bilinçaltımız hep aynı konuyla meşgul..Biraz rahatlayabilsek belki de daha iyi olacak..Ben de çok başaramıyorum ama kendimizi biraz başka şeylerle meşgul edebilsek ah yapabilsek.Çok kişide duydum hiç düşünmediğim bir anda oldu diye..İnşallah Allah’ın izniyle hepimiz hayırlı sonuçlara ulaşırız
Amin canım inşallahÇok teşekkür ederimAmin inşallah hepimiz müjdeli haberler verelim hepimiz inşallah
Himm anladım teşekkür ederim yapayım bende test ya belki de bir mucize gerceklesirÇıkar bence prodoctor alıyordum ben gerçekten çok hassas. Aşılamamın 10. Günü hala 2. Çizgi çıkıyordu 11. Günü 2. Çizgi çıkmadı kan verdim beta 1 çıktı. Yani beta 5 10 ken bile gösteriyor bence.
Merhaba :) ne yaptın? Ben tam 14. Gün hasta oldum. Umarım senin sonucun pozitiftirİnşallah canım bakalım pek olumlu hissetmiyorum ama her şey nasip :)
Bende dün adet oldum canım.1 gün önce oldu en azından umutlanmadım. Nasip değilmiş vakti saati değilmiş demekki. Rabbim hakkımızda hayırlı olanı gönlümüze razı eylesin. Gönlümüzdekini de hakkımızda hayırlı eylesin inşallahMerhaba :) ne yaptın? Ben tam 14. Gün hasta oldum. Umarım senin sonucun pozitiftir
Bende yapmıştı canım.Çatlatma iğnesi sizde de gaz yapıyor mu. Gaz sancısı yapıyor 1. De de öyle oldu bu kez de.
Hayırlısı olsun canım. Yeni ay yeni umut. İlaçların etkisi sonraki aylarda da devam ediyomuş moralini bozma.Allah ın izniyle olacak hepimizin inşallahGünaydın kızlar benmkide negatifdoktorum bir ay mola veriyrz eğer olmazsa dger adetinde gel dedi szdede mola verildimi
Bende dün adet oldum canım.1 gün önce oldu en azından umutlanmadım. Nasip değilmiş vakti saati değilmiş demekki. Rabbim hakkımızda hayırlı olanı gönlümüze razı eylesin. Gönlümüzdekini de hakkımızda hayırlı eylesin inşallah
Benim aşılama tarihim belli değil henüzKızlar listede güncellemediğim ya da yazmadığım var mı. Arada atlamış olabilirim beni etiketlerseniz yazayım unuttuklarımı.
Tamam canım inşallah çok güzel geçer kontrolün. Dualarım seninleBenim aşılama tarihim belli değil henüzYarın kontrolüm olacak inşallah yumurtam gelişir ve aşılama olabilirim.Yarın yazarım burdan dua edin kızlar lütfen gelişmiş olsun
Amin inşallahBende aynı şekilde canım bu ay mola verip Mart’ta yine aşılama yapmayı düşünüyorum, hakkımızda hayırlısı olsun insallah, amin