Gebeliğe Hazırlık Ocakta aşılama yapılacaklar(2021)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok tebrik ederim Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin darısı bizim başımıza inşallah nasıl öğrendin peki adet gününün geçmesini mi bekledin
Amin inşallah Yok regli günümü beklemedim çünkü ta 20 Ocaktı benim gonalf kullandığım için ovulasyonum yani yumurta çatlama tarihi 4 gün öne kaydı herkeste olmuyormuş yani benim adet günümü beklemem gerekmedi. Bu ay çok çok inandım çok istedim hep olumlu düşündüm tabiki her ay öyle düşünüyoruz ama bu ay çok farklı bir psikolojideydim belki şunun da etkisi oldu bu olmazsa biz tüp bebeğe geçicektik belki onun verdiği bi rahatlık güvende vardı. Tek ve en büyük tavsiyem kimseye yapılan uygulama ilaç ve iğnelerle kendi sürecinizi kıyaslamayın herkesin aşılama nedeni değerleri farklı oluyor doktorunuza güvenin sürece acaba diye başlamayın her şey güzel olur inşallah

Çok tebrik ederim Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin darısı bizim başımıza inşallah nasıl öğrendin peki adet gününün geçmesini mi bekledin
Nasıl öğrendin kısmını unutmuşum ben kan testi verdim hatta ilk çıkan değer 95 beni üzdü ama sağolsun doktorum gerekli açıklamayı yaptı dış gebelik geçmişim olduğu için 2 günde bir kan vermeye devam ettim.

Günaydın kızlar benmkide negatif doktorum bir ay mola veriyrz eğer olmazsa dger adetinde gel dedi szdede mola verildimi
Allah'ım tez vakitte doldursun kucağını inşallah canım üzülme sakın bundada vardır bir hayır biraz dinlen çok zor bir süreç geçiriyoruz hepimiz ama umudunu kaybetme

Allah'ım tez vakitte doldursun kucağını inşallah canım üzülme sakın bundada vardır bir hayır biraz dinlen çok zor bir süreç geçiriyoruz hepimiz ama umudunu kaybetme
Evet çok zor bi süreç beklemek sonuc ne olacak diye düşünmek Allah artık hayırlısıyla tüm isteyenlere nasip etsin

İnşallah canım kurban olduğum rabbim hayırlısını verdin tez zamanda inşaallah

Himm anladım teşekkür ederim yapayım bende test ya belki de bir mucize gerceklesir

Merhaba :) ne yaptın? Ben tam 14. Gün hasta oldum. Umarım senin sonucun pozitiftir
Bende dün adet oldum canım.1 gün önce oldu en azından umutlanmadım. Nasip değilmiş vakti saati değilmiş demekki. Rabbim hakkımızda hayırlı olanı gönlümüze razı eylesin. Gönlümüzdekini de hakkımızda hayırlı eylesin inşallah

Günaydın kızlar benmkide negatif doktorum bir ay mola veriyrz eğer olmazsa dger adetinde gel dedi szdede mola verildimi
Hayırlısı olsun canım. Yeni ay yeni umut. İlaçların etkisi sonraki aylarda da devam ediyomuş moralini bozma.Allah ın izniyle olacak hepimizin inşallah

Kızlar listede güncellemediğim ya da yazmadığım var mı. Arada atlamış olabilirim beni etiketlerseniz yazayım unuttuklarımı.

Bende aynı şekilde canım bu ay mola verip Mart’ta yine aşılama yapmayı düşünüyorum, hakkımızda hayırlısı olsun insallah, amin

Kızlar listede güncellemediğim ya da yazmadığım var mı. Arada atlamış olabilirim beni etiketlerseniz yazayım unuttuklarımı.
Benim aşılama tarihim belli değil henüz Yarın kontrolüm olacak inşallah yumurtam gelişir ve aşılama olabilirim.Yarın yazarım burdan dua edin kızlar lütfen gelişmiş olsun

Benim aşılama tarihim belli değil henüz Yarın kontrolüm olacak inşallah yumurtam gelişir ve aşılama olabilirim.Yarın yazarım burdan dua edin kızlar lütfen gelişmiş olsun
Tamam canım inşallah çok güzel geçer kontrolün. Dualarım seninle
Bende aynı şekilde canım bu ay mola verip Mart’ta yine aşılama yapmayı düşünüyorum, hakkımızda hayırlısı olsun insallah, amin
Amin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…