-
- Konu Sahibi Hayalletcasper
Rabbim hayırlısını versin inşallah.. 2. Aşılamayı yaptıracak mısınBende bugün kırmızıları gördüm. Diğer arkadaşlarımın güzel haberlerini alırız inşallah. Dualarım sizle
İnşallah hayırlı sonuçlar alırsınızBugün son kontrolüm oldu çarşamba 2. Aşılamamı olacağım inşallah
Allahım gönlünüze göre versin, inşallah hayırlı bir sonuç aldığınız zamanları da görürsünüz en kısa zamandaBende bugün kırmızıları gördüm. Diğer arkadaşlarımın güzel haberlerini alırız inşallah. Dualarım sizle
Sanırım yapmicam. Yine çok yumurta olursa iptal edilme durumu var.o kadar ilaç alıp iptal olunca da insan üzülüyorRabbim hayırlısını versin inşallah.. 2. Aşılamayı yaptıracak mısın
İnşaallah hepimiz. Rabbim yıllardır uğraşıp da olmayan insanlara da bize de versin inşallah. Maddi manevi hepimizin yardımcısı olsun inşallah.Allahım gönlünüze göre versin, inşallah hayırlı bir sonuç aldığınız zamanları da görürsünüz en kısa zamanda
O zaman direkt tüp bebeğe gidin hiç zaman kaybetmeyin. Acıbadem’le görüştüm ben eğer olmazsa bu aşılama adetimde hemen gideceğim. 2. Yılım bitti artık sabrım kalmadı 1 ay bile kaybetmek istemiyorumSanırım yapmicam. Yine çok yumurta olursa iptal edilme durumu var.o kadar ilaç alıp iptal olunca da insan üzülüyor
Evet yarın görüşmeye gidicem hepimizin hakkında hayırlısı. Rabbim emeklerimizi karşılıksız bırakmasınO zaman direkt tüp bebeğe gidin hiç zaman kaybetmeyin. Acıbadem’le görüştüm ben eğer olmazsa bu aşılama adetimde hemen gideceğim. 2. Yılım bitti artık sabrım kalmadı 1 ay bile kaybetmek istemiyorum
İnşallah.. Allah bizim çocuklarımızı daha çok sevmemizi istiyor öyle düşünelim herşey güzel olacakEvet yarın görüşmeye gidicem hepimizin hakkında hayırlısı. Rabbim emeklerimizi karşılıksız bırakmasın
Kırmızı derkenBende bugün kırmızıları gördüm. Diğer arkadaşlarımın güzel haberlerini alırız inşallah. Dualarım sizle
Geçen ay aşılamamın 11. Günü ben kan verdim ve çıkmamıştı. Zaten doktorunuzun dediği tarihte yarın. Çok birşey farketmez çatlatma iğnesi açısından. Bana kalırsa verebilirsiniz.Kızlar öncede yazmıştım Allahım hepimizin kucagını minişlerimizle doldursun inşallahhhh
14 ocak aşılama olmuştum bana doktorum 26 ocak kan testi ver demişti ben bugun vermek istiyrm sizce bugun versem nolur hala çatlatma iğnesinin etkisi olur mu test yaptırsam mı yaptırmasam mı ?
Yani bende öyle düşünüyrm bugün vereyim diyorumGeçen ay aşılamamın 11. Günü ben kan verdim ve çıkmamıştı. Zaten doktorunuzun dediği tarihte yarın. Çok birşey farketmez çatlatma iğnesi açısından. Bana kalırsa verebilirsiniz.
İnşallah sonucunuz güzel çıkarYani bende öyle düşünüyrm bugün vereyim diyorum
Stres yapıcaksan ver canım kafan rahat etsin. İnşallah pozitif olurKızlar öncede yazmıştım Allahım hepimizin kucagını minişlerimizle doldursun inşallahhhh
14 ocak aşılama olmuştum bana doktorum 26 ocak kan testi ver demişti ben bugun vermek istiyrm sizce bugun versem nolur hala çatlatma iğnesinin etkisi olur mu test yaptırsam mı yaptırmasam mı ?
İnşallah canımStres yapıcaksan ver canım kafan rahat etsin. İnşallah pozitif olur
Yok maalesef ben bugün adet oldumİnşallah canımSeninki tuttumu
Allahım kucaklarımızı boş bırakmasın hayırlısıyla nasip etsinYok maalesef ben bugün adet oldum
Amin canım Allah razı olsunİnanın tüm dualarımda isteyen herkese de istiyorum Rabbim den. İnşallah olacak Allah sevdiği kuluna verirmiş imtihan
Hayırlı olsun canım hoş geldin inşallah mutlu müjdeli haberlerini de paylaşırsın bizlerleHerkese merhaba kızlarrben de ilk kez aşılama olacağım ve gerçekten sizlerin deneyimlerini de merak ediyorum..O kadar negatif gördüm ki heveslenemiyorum bile..İnşallah hepimizin hakkında en hayırlısı olur.Şu an iğne oluyorum çarşamba kontrole gideceğim bakalım neler olacak