Gebeliğe Hazırlık Ocakta aşılama yapılacaklar(2021)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ohhhh hayırlısı bakalım inşallah yumuşlar kocaman olur da beklemeden hemencik aşılama olursun kendi dersimizden kusura bakma sormayı unuttum sana yani ne başladınız iple ne kadarlık kullanıyorsun
Amin kuzum inşallah, gonal f 75 doz olarak başladık, yumurta gelişmede klomen ile ds başarılı olmuştu benim, inşaallah bunda da başarılı oluruz

Amin kuzum inşallah, gonal f 75 doz olarak başladık, yumurta gelişmede klomen ile ds başarılı olmuştu benim, inşaallah bunda da başarılı oluruz
İnşallah ablacım yaaa dualarım seninle 2021 yılı hepimize uğurlu gelsin en şanslı anne adayları biz olalım ben 5 gün vuruldum 100 100 100 100 50 şeklinde gittim kontrole tam istediğim gibi değil dedi sonra 3 gün 150 150 150 vuruldum gittim kontrole 2 side büyümüş biri çatlamış diğerini kendimiz çatlattık gonol f 450 lik kullandım. Ama mesela gonolf bana o kadar iyi gelmedi merionel ile çok güzel büyüyor benim yumurtalsrım buna geçmeden önce 4 5 kes merionel kullandım 7 tane yumurtam olduğu zamanda oldu ama her her kullandığım ay kesin 3 4 yumurtam oluyordu nasip belkide bu ikisi tutacak

İnşaallah kuzum benim inşaallah dualarımız bu yönde hakkımızda hayırlısı neyse o

Yumurta sayısı çok olunca da kalite düşüyor deniliyor. Senin 2 side kalitelidir inşallah. Sağlıklı bebişler olsun inşallah. Bu yıl hepimiz anne oluruz inşallah.

Yumurta sayısı çok olunca da kalite düşüyor deniliyor. Senin 2 side kalitelidir inşallah. Sağlıklı bebişler olsun inşallah. Bu yıl hepimiz anne oluruz inşallah.
Yumurta sayısından çok büyüklüğü de önemli değil mi, valla insanın kafası allak bullak oluyor, aşılama da fazla yumurta olunca yapmadıklarını söylüyorlar doğru mu bu, doktor bi şey demedi bana ama amannn kızlar boşverin düşün düşün bi hal oluyoruz biri başka bi şey diyor diğeri başka bi şey, Rabbim sağlıklı sıhhatli ağza noksansız gülsüz ayıpsız hayırlı evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin, O ol derse olur biz ancak evlat sahibi olma arzusu içindeyiz, Rabbim bilir de biz bilmeyiz. Duamızda ısrarcı olmaya devam içi karartmak yok. Cumamız mübarek olsun

Aynen Amin canım.Aslında bunların hepsi teferruat.mübarek cumanın yüzü suyu hürmetine Rabbim gönülden isteyen herkese, iyi anne baba olabileceklere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin. Bir bakmışız doğuma gün sayıyoruz Allah ın izniyle

Aaaa desene ikimizin aynı zamanlarda olacak pazartesi kontrol yumuşlar ne alemde görces, sen ne kullanıyordun ilaç
Femara ve merional iğne kullanıyorum canım. Pazartesi estrofeme başlicam,çatlatma için oviterelle iğne sonrası için de duphastan yazdı onu kullancam.sen ne kullanıyorsun
Evet birbirimize haber veririz gelişmelerden

Çok yumurta olunca çoğul gebelik olur diye tedaviyi durduruyor doktor burada okumuştum bende büyüklüğü önemli dediğin gibi. Nasıl haklısın nasıl anlatamam cuma vakti okuduğum bütün dualar tüm bebek isteyenlere ulaşsın diye dua ettim vallhi hayırlı cumalar canım

Femara ve merional iğne kullanıyorum canım. Pazartesi estrofeme başlicam,çatlatma için oviterelle iğne sonrası için de duphastan yazdı onu kullancam.sen ne kullanıyorsun
Evet birbirimize haber veririz gelişmelerden
Gonal f verdi pazartesiye kadar sonra bi şey verecek mi bilmiyorum, ayyy herkes ne kadar farklı şeyler kullanıyor tabiii gelişmlerden haberder edeceğiz bizi bizden başka anlayan yok, buraya yeni üye oldum ama sizlerle konuşmak bama iyi geliyor

Valla üç yumurta da olsa beş de olsa yola devam çoğul olsun varsın bu insanlae zaten bekleyip durur, bi anda olur biter mis gibi ohhhhh, benim son aşılama denemem olacak zaten bu, hayırlısı bakalım

Gonof kullanırken saatini aynı yapmaya özen gösterin olur mu her gün aynı saatte olsun benim 19.5 ve 21.5 olmuştu boyutları bende 1 hafta olmadı yazıyorum foruma Banada iyi geliyor sürekli kontrol ediyorum cevap geldimi diye

Kesinlikle kuzum, doktorum da dedi zaten saat önemli diye, b3n etmesem eşim dikkat ediyor sağ olsun

Kızlar selam nasılsınız benim bugün 4.gün aşırı göğüs ağrım dolgunluk var hafifite akıntım daha doğrusu akıntı biraz hafifledi şişkinlik ve gaz konusuda geçmedi yaaa buraya yazıyorum fark ettiğim değişiklikleri sizde pazartesi hemencik haber verin

İnşaallah bebiş tutunuyodur canım.veririz tabi ki inşallah olumlu olur hepimizin ki

Merhabalar kızlar öncelikle Rabbim hepinize inşallah en yakn zamanda anne olmayı nasip eder. Bende 2 aşılamamı yaptırdım. 11 gün oldu beklemedeyim fakat buda olumsuz olcak gbi yine de Rabbim bilir tabikide. Zaten buda olumsuz olursa diğer ay tüp bebek tedavisine başlıycam. Gönül isterki gerek kalmasın ama Rabbim neylerse güzel eyler. Allahım hepimize en yakn zmnda bu sevinci yaşatır inşallah...

Merhaba canım. Amin inşallah.İnsan ya çok umutlanıyo ya da tamamen umutsuzluğa kapılıyor.Ancak yaşayan biliyor, başkaları için takma kafana stres yapma demek kolay. Ama bizimki zorlaştıkça güzelleşiyor eminim. Bİzim minikler biraz nazlı, doğunca da çok kıymetli olacak sıpalar bizi çok bekletiyo. Şaka bir yana hem sağlıklı bir bebeğe kavuşuruz inşallah hemde bizim sağlığımız yerinde olur.Sonucu öğrenene az kalmış inşallah bebeğin sana tutunuyodur şimdi.

Allah razı olsun canım güzel dileklerin için Amin inşallah. Bu süreç pskoloğini istesen de istemesen de çok etkiliyor. Bakalım çarşambaya kadar hasta olmaz isem kan vercem. Hayırlısı inşallah. Siz ne aşamadasınızz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…