Gebeliğe Hazırlık Ocakta aşılama yapılacaklar(2021)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allah razı olsun canım güzel dileklerin için Amin inşallah. Bu süreç pskoloğini istesen de istemesen de çok etkiliyor. Bakalım çarşambaya kadar hasta olmaz isem kan vercem. Hayırlısı inşallah. Siz ne aşamadasınızz
Bende pazartesi kontrole gidicem yumurtalar büyümüş mü ona göre aşılama için gün verecek sanırım. Hepimiz için hayırlısı. Sizinde inşallah vardır 😊

Merhabalar kızlar öncelikle Rabbim hepinize inşallah en yakn zamanda anne olmayı nasip eder. Bende 2 aşılamamı yaptırdım. 11 gün oldu beklemedeyim fakat buda olumsuz olcak gbi yine de Rabbim bilir tabikide. Zaten buda olumsuz olursa diğer ay tüp bebek tedavisine başlıycam. Gönül isterki gerek kalmasın ama Rabbim neylerse güzel eyler. Allahım hepimize en yakn zmnda bu sevinci yaşatır inşallah... 🌸
14 gün bekle bence hatta 16 falan ben öyle yapmayı düşünüyorum moralinide bozma hiç benim ilk aşılamam sende paylaş bizimle sürecini 1. Ve 2. Yi Rabbim inşallah gönlümüze göre verir 🤗🤲

Canım 1. De günümden 2.gün önce hasta olmuştum zaten. Bundada beklycem bakalım çarşambaya kadarr olmasa Çarşamba kan vercem. Ama 1. Aşılamaamdaha ağrısız ve kolay olmuştu nedense bnda çok ağrım oldu

Canım 1. De günümden 2.gün önce hasta olmuştum zaten. Bundada beklycem bakalım çarşambaya kadarr olmasa Çarşamba kan vercem. Ama 1. Aşılamaamdaha ağrısız ve kolay olmuştu nedense bnda çok ağrım oldu
Nasıl ağrın var 2.ci de anlayamarım tam açabilirmisin biraz aşılama olurken mi yoksa sonrasında mı

4.gün bitmek üzere benimde işte bakalım benim de göğüslerin şişti bugün sabah itibari ile acı dolular dokunmak istemiyorum🤭 başka öyle belirgin birşey yok ama sanırım iğnenin etkisi zaten bunlar da
10 güne kadar iğne etkisi devam eder zaten ama inşallah olumlu sonuçlanır.

Aşılamadan sonra aşırı ağrım oldu. Sonraki günlerde kasıklarım hep ağrıdı ara ara. Şuanda sanki hasta olcakmşm gbi karnım ağrıyor
Benimde ilk gün sabah oldu aşılamam oldu eve gelince 13:00 civarı kasıklarım da bir baskı vardı sonra geçti aşırı gaz oldu bugünde baya kötü derece ishal oldum o kadar gazdan sonra 😔

Merhaba hanımlar.. Bende bu ay ilk aşılamamı yaptıracağım inş🙏🏻 Geçen ay başlamıstık ama malesef covıd oldugumu öğrendm 3günden sonra iğneyi kesmek zorunda kaldm..bugün reglm 3.günü tekrar gonal f 75lik başladm.. 28yaşında ıkı senelık evlıyım bi senedir dusunuyoruz ama nasip olmadı hsg çektirdim temızdi eşimde de sıkıntı yok bıldıgımız kadarıyla doktora gittik ama olmadı..nasip ;( Allah hepımızın gonlune gore versin sizlere gelişmeleri yazarım inşaAllah

Merhaba hanımlar.. Bende bu ay ilk aşılamamı yaptıracağım inş🙏🏻 Geçen ay başlamıstık ama malesef covıd oldugumu öğrendm 3günden sonra iğneyi kesmek zorunda kaldm..bugün reglm 3.günü tekrar gonal f 75lik başladm.. 28yaşında ıkı senelık evlıyım bi senedir dusunuyoruz ama nasip olmadı hsg çektirdim temızdi eşimde de sıkıntı yok bıldıgımız kadarıyla doktora gittik ama olmadı..nasip ;( Allah hepımızın gonlune gore versin sizlere gelişmeleri yazarım inşaAllah
Amin canım inşallah tez zamanda güzel haber alırsın 🙏😊

Çok geçmiş olsun canım. İnşallah olumlu sonuçlanır ve gebelik haberini alırız 😊

Becerebilirsem bir tablo mu yapsak kızlar.Ne zamandır istediğimiz, kaçıncı aşılama ve aşılama olduğu tarih vs gibi. Önerilere açığım 😊

X