- 21 Kasım 2020
- 371
- 274
-
- Konu Sahibi Hayalletcasper
Teşekkürler canım.Bende bugün merional iğne ve femeraya başladım. Pazartesi kontrole gidicem. Hepimiz güzel haberler alırız inşallah.İlkinde doktor ertesi gün olsun demişti bana, sonra da gün aşırı
Rica ederim canım. Yumurta geliştirici ilaç mı onlarTeşekkürler canım.Bende bugün merional iğne ve femeraya başladım. Pazartesi kontrole gidicem. Hepimiz güzel haberler alırız inşallah.
Evet femera kanserde de kullanılıyomuş. Klomen benzeri sanırım. Merional de iğne inşallah kist falan olışmaz bu sefer. Klomende kist oluşmuştu.Rica ederim canım. Yumurta geliştirici ilaç mı onlar
Evet yarın ilişki olsun dedi sonra gün aşırı dedi normal hayatına devam et dedi bende eve geldim uzanıyorun öyle şimdilikHayırlı olsun inşallah güzel habetlerini bekliyoruz canım. sonrası için ilişki olsun ya da olmasın dedi mi?
Merionel çok güzel bir iğne 150 mg olandan kullandım ben daha önce 6 7 tane yumurtam olmuştu sanırım doktorum aşılama eğer ki tutmazsa merionel verecek yine öyle anladım konuşmasından gonol f te 2 yumurta olduTeşekkürler canım.Bende bugün merional iğne ve femeraya başladım. Pazartesi kontrole gidicem. Hepimiz güzel haberler alırız inşallah.
Hayırlısı olsun inşallah bu arada kist 1 ay oldu bende sadece başka olmadı menegon varsa o dan aldım yoksa merionel aldım ama menegon pek bulunmuyor buralarda diye kalbini bozma kötüyüde çağırma aklından ne geçerse o olur olum düşün her zamanEvet femera kanserde de kullanılıyomuş. Klomen benzeri sanırım. Merional de iğne inşallah kist falan olışmaz bu sefer. Klomende kist oluşmuştu.
Ben 6 ay kadar klomen kullamdım, çatlatma iğnesi de choriomon gibi bi şeydi adıEvet femera kanserde de kullanılıyomuş. Klomen benzeri sanırım. Merional de iğne inşallah kist falan olışmaz bu sefer. Klomende kist oluşmuştu.
Eee her şey yolunda mı kendini nasıl hissediyorsun, ağrı acı kanama falan, normal hayata devam edecek misinEvet yarın ilişki olsun dedi sonra gün aşırı dedi normal hayatına devam et dedi bende eve geldim uzanıyorun öyle şimdilik
Normal hayata devam mıEvet yarın ilişki olsun dedi sonra gün aşırı dedi normal hayatına devam et dedi bende eve geldim uzanıyorun öyle şimdilik
Sağol canım inşallah bana da iyi gelir.Haklısın nasibimizde varsa olacak Allah ın izniyle. İnşallah sizin de olumlu olur bana da umut olursunuzHayırlısı olsun inşallah bu arada kist 1 ay oldu bende sadece başka olmadı menegon varsa o dan aldım yoksa merionel aldım ama menegon pek bulunmuyor buralarda diye kalbini bozma kötüyüde çağırma aklından ne geçerse o olur olum düşün her zaman
Sağol canım inşallah hepimiz hayırlı haberler alırız.Ben 6 ay kadar klomen kullamdım, çatlatma iğnesi de choriomon gibi bi şeydi adı, kist oluşmasın diye de inofolic kullanıyordum, her şeyin hayırlısı canım, kalbini ferah tut
Çalışmıyorum ev hanımıyım ben yatıyorum uyumuşum biraz eşim evde iş yaptırmıyor bu günlük o dayızEee her şey yolunda mı kendini nasıl hissediyorsun, ağrı acı kanama falan, normal hayata devam edecek misinçalışıyor musun, ben aşılama yapılınca rapor alcam evde yan gel yat yapcam
AmiiiiinnnnnnnnSağol canım inşallah bana da iyi gelir.Haklısın nasibimizde varsa olacak Allah ın izniyle. İnşallah sizin de olumlu olur bana da umut olursunuz
Ohhhh şahane yat dinlen kuzum bol bolÇalışmıyorum ev hanımıyım ben yatıyorum uyumuşum biraz eşim evde iş yaptırmıyor bu günlük o dayızağrım sızım yok kanama yok gayet iyiyim azıcık akıntım oluyır su gibi böyle hafifi ama oda sanırım içimi solüsyon sıktı o akıyor
Canım nasılsın ne var ne ypk nasıl geçiyor bakalımAmiiiiinnnnnnnnRabbim nasip ederse inşallah bizde sağlıklı sıhaatli aklı yerinde eli kolu tam kalbi Rabbimin aşkı ile dolu vatanını milletine hayırlı bir evlat duam böyle duyur hergün ediyorum her aklıma geldiğinde söylüyorum inşallah
Ohhhh şahane yat dinlen kuzum bol bol
Bu arada sen doktora gittin mi abla ya iğneye falan başladın mıOhhhh şahane yat dinlen kuzum bol bol
Sağolasın tatlım bende iyiyim, iyi olmana da sevindim, evet doktora gittim iğnelere başladık pazartesi kontrol var geliştiyse çatlatma iğnesi sonro hoopppp aşılamaBu arada sen doktora gittin mi abla ya iğneye falan başladın mı
Sağolasın tatlım bende iyiyim, iyi olmana da sevindim, evet doktora gittim iğnelere başladık pazartesi kontrol var geliştiyse çatlatma iğnesi sonro hoopppp aşılama