- 25 Aralık 2020
- 673
- 783
-
- Konu Sahibi Hayalletcasper
Canım öyle dikkat edilecek bir şey söylemiyor doktorlar, en önemşi şey stres, ama ne yazıkki bu hepimizde varDikkat etmemiz gerek bir durum varmı acab aşılama öncesi ve sonrası 2.olacak yazmışsın ya o yüzden soruyorum
Sende her detayı anlat bize olur mu, her doktor farklı gerçi, ilk doktorum ile bu doktorun aşılama metotları farklı, hayırlısı hakkımızdaHayırlı olsun inşallah canım bende bugün gittim doktora 3 tane yumurta vardı gonof kullandım 450 2 adet 1 i büyümemiş 2 tane büyümüştür bugün biri çatlamış 19.5 tu ölçü bugün ilişki olsun dedi saat 22:00 de çatlatmayın atıcam işte diğer yumurta çok güzel dedi 21.5 onuda boyutu çarşamba sabah 08:30 da aşılamaya gidicem Rabbim nasips etsin benim içinde dua edininşallah minnoşlarımkza kavuşuruz hayırlı zamanda
Canım inşallah hayırlı haberlerinizi bekliyorum. bende adet olmayı bekliyorumHayırlı olsun inşallah canım bende bugün gittim doktora 3 tane yumurta vardı gonof kullandım 450 2 adet 1 i büyümemiş 2 tane büyümüştür bugün biri çatlamış 19.5 tu ölçü bugün ilişki olsun dedi saat 22:00 de çatlatmayın atıcam işte diğer yumurta çok güzel dedi 21.5 onuda boyutu çarşamba sabah 08:30 da aşılamaya gidicem Rabbim nasips etsin benim içinde dua edininşallah minnoşlarımkza kavuşuruz hayırlı zamanda
Aşılama bitsin hemen eve döndüğümüzde buraya yazıcamSende her detayı anlat bize olur mu, her doktor farklı gerçi, ilk doktorum ile bu doktorun aşılama metotları farklı, hayırlısı hakkımızda, dualarım seninle, Rabbim Yardımcımız olsun
Hadi hayırlısı canım, dualarımız bir, Rabbim ol derse her şey olurAşılama bitsin hemen eve döndüğümüzde buraya yazıcameşim izin aldı zaten hafta sonu çalışmıyor bir kaç gün pek birşey yapmayı düşünmüyorum bende inşallah olur stres yapmıyorum artık geçti üst msjlarda da yazmıştım olursa olur elimizdenn geleni yapıyoruz duamızı ediyoruz Rabbimden istiyorum ol dediği zaman bizde kavuşucaz inşallah
Merhaba canım. Benimde sağ tüpüm de sıvı var. Ben ilk defa yaptırcam.Nasip bu işler moralini yüksek tut belki bizim için bir vesiledir.Beklentiyi yükseltmeden umudumuzu da yitirmeden çalışmalara devam edip sonucunu bekleyelim. İnşallah pozitif sonuçlar alırız hepimizdeMerhaba kızlar bende aşilama sürecindeyim şuan 5 gun iğne vurdum gonal f 450 ml den bugun kontrole gittim bi tane yumurta büyümüş üç gun daha vur perşembe gunu bida gel dedi çikolata kistim var ve tek tüplüyüm bu arada aranızda böyle olup da olumlu sonuç alan varmı insallah hepimiz olumlu sonuç alırız Allahım kimsenın kucağını boş bırakmasın insallah
Canım öyle dikkat edilecek bir şey söylemiyor doktorlar, en önemşi şey stres, ama ne yazıkki bu hepimizde var, geçen aşılamadan sonra rapor alıp evde dinlendim, öyle ağır falan kaldırmadım, ev işlerimi askıya aldım, doktorlar normal hayata dönebilirsiniz diyor da işte insanın içi rahat etmiyor
Benimde tek tüpüm var hidrosalpenk sebebi ile alında sol tüpüm ve benimde 1 tane yumurta var şuanda attım bakalım çatlatma iğnesini hayırlısıMerhaba kızlar bende aşilama sürecindeyim şuan 5 gun iğne vurdum gonal f 450 ml den bugun kontrole gittim bi tane yumurta büyümüş üç gun daha vur perşembe gunu bida gel dedi çikolata kistim var ve tek tüplüyüm bu arada aranızda böyle olup da olumlu sonuç alan varmı insallah hepimiz olumlu sonuç alırız Allahım kimsenın kucağını boş bırakmasın insallah
Merhaba kızlar bende aşilama sürecindeyim şuan 5 gun iğne vurdum gonal f 450 ml den bugun kontrole gittim bi tane yumurta büyümüş üç gun daha vur perşembe gunu bida gel dedi çikolata kistim var ve tek tüplüyüm bu arada aranızda böyle olup da olumlu sonuç alan varmı insallah hepimiz olumlu sonuç alırız Allahım kimsenın kucağını boş bırakmasın insallah
Allah hepimizin yardımcısı olsun, bu arada bi şey soracağım ama, doktor bu süreçte cinsel perhiz verdi mi acabaMerhaba kızlar bende aşilama sürecindeyim şuan 5 gun iğne vurdum gonal f 450 ml den bugun kontrole gittim bi tane yumurta büyümüş üç gun daha vur perşembe gunu bida gel dedi çikolata kistim var ve tek tüplüyüm bu arada aranızda böyle olup da olumlu sonuç alan varmı insallah hepimiz olumlu sonuç alırız Allahım kimsenın kucağını boş bırakmasın insallah
Pazartesi kontrole gittiğimde 1 ymurtam çatlamıştı o yüzden pazartesi akşamı ilişki dedi ve yaptık bizde ama erken saat olsun dedi 7 8 arası olsun dedi normalde 3 gün perhiz demişti şimdi 2 gün perhiz oldu yaniAllah hepimizin yardımcısı olsun, bu arada bi şey soracağım ama, doktor bu süreçte cinsel perhiz verdi mi acabaönceki doktorum her ay veriyordu bu doktor hiçbir şey söylemedi, beninde sormak aklıma gelmedi sizlerde durum nedir
Şimdi kafam karıştı benim yaPazartesi kontrole gittiğimde 1 ymurtam çatlamıştı o yüzden pazartesi akşamı ilişki dedi ve yaptık bizde ama erken saat olsun dedi 7 8 arası olsun dedi normalde 3 gün perhiz demişti şimdi 2 gün perhiz oldu yani
Normalde 14.gün çatlama oluyor diye 3 gün perhiz veriyordur aşılama ile normal birleşmenin bir farkı yok bence ya mecbur olduğumuz için yaptırıyorum bende sadece aşılamadna yol kısalıyor spermlerş içinŞimdi kafam karıştı benim yadoktor beni regl in 12. Günü çağırıyordu 3 gün önceden de yasak koyuyordu, sonra bamıyordu yumurta gelişmişmi, geliştiyse çatlatma iğnesi yapıyordu, sonra ertesi gün ilişki diyordu. Gerçi o zaman sadece klomen ile çatlatma iğnesi yapılıyordu. Aşılama yapacağında da öyle kontrol falan yapmamıştı, memnun kalmadık değiştirdik, bu da hiç perhiz vermedi, kafa karışık o sbeple
Ah kuzum zaman mı kaybettik noldu bilmiyorum artık, yeni doktor yeni umut dedik bizde, benim yaş 39 oldu ikinci de tutmazsa tüp bebek deniyces hayırlısı bakalım, denizlidenim benNormalde 14.gün çatlama oluyor diye 3 gün perhiz veriyordur aşılama ile normal birleşmenin bir farkı yok bence ya mecbur olduğumuz için yaptırıyorum bende sadece aşılamadna yol kısalıyor spermlerş içinkafan karışmasın doktorunu uy bende 1 sene kaybettim doktor yüzünden ama şimdi gittiğim doktorum çok iyi ona güveniyorum ve bu çok önemli bu arada yaşım 30 ve mardin deyaşıyorum
Hayırlısı ablacım o zaman hakkımızda yarın için bana dua edinAh kuzum zaman mı kaybettik noldu bilmiyorum artık, yeni doktor yeni umut dedik bizde, benim yaş 39 oldu ikinci de tutmazsa tüp bebek deniyces hayırlısı bakalım, denizlidenim ben
Dualarım seninle Rabbim yar ve yardımcın olsun kuzumHayırlısı ablacım o zaman hakkımızda yarın için bana dua edinsabah 8 buçukta gidiyorum benimde dualarım tüm bebek isteyenler için Rabbim en hayırlı zamanda en hayırlı şekilde nasip etsin inşallah
Aşılmam oldu şuanda uzanıyorum hiç acımadı hissetmedim desem yeri herşey yolunda haber vereyim dedimDualarım seninle Rabbim yar ve yardımcın olsun kuzum, bizi de bilgilendir olur mu Allaha emanetsin.
Hadi hayırlısı tatlım, rahat geçmesine çok sevindim, ben ilkinde çok zorlandım inşaallah ikincisiörahat olur, sabah ezan okunurken uyandım aklımda sen hemencik duama ekledim seniAşılmam oldu şuanda uzanıyorum hiç acımadı hissetmedim desem yeri herşey yolunda haber vereyim dedimRabbim 14 gün sonra güzel haberler almayı nasip etsin inşallah
Allah razı olsun senden inşallah kendini sıkma korkma vallahi ben tek yattım başkada beşşey hissetmedim seninde öyle olacak bu sefer inan sende benim dualarımdasın herkes için dua ediyorum inşallah güzel haberlerimiz olurHadi hayırlısı tatlım, rahat geçmesine çok sevindim, ben ilkinde çok zorlandım inşaallah ikincisiörahat olur, sabah ezan okunurken uyandım aklımda sen hemencik duama ekledim seniRabbim kabul etsin
Hayırlı olsun inşallah güzel habetlerini bekliyoruz canım. sonrası için ilişki olsun ya da olmasın dedi mi?Aşılmam oldu şuanda uzanıyorum hiç acımadı hissetmedim desem yeri herşey yolunda haber vereyim dedimRabbim 14 gün sonra güzel haberler almayı nasip etsin inşallah
İlkinde doktor ertesi gün olsun demişti bana, sonra da gün aşırıHayırlı olsun inşallah güzel habetlerini bekliyoruz canım. sonrası için ilişki olsun ya da olmasın dedi mi?