- 25 Şubat 2020
- 411
- 167
- 30
-
- Konu Sahibi Hayalletcasper
Aslında oda olur mantıklı canım instagram da olur nasıl uygun görürlerseAslında ben watsap grubu diye düşündümama yinede söylememiştim yeni gelenleri de ekleriz ne güzel olur benimde adım Aslı MUTLU :)
Yaaaaaa öylemi ama alt karın ağrım fazlasıyla var sadece 1 gece oldu ve bitti akıntı yok öyle şuanda bilemiyorum ama teşekkür ederim yazdığın içinTesadüfen bir yazıya denk geldım okurken gebelıkte ılk zamanlarda vajinal mantardan söz edıyor
Watsap daha seri daha hızlı paylaşım oluyor diye ama bilemem herkes yazsın görüşlerini ne dersiniz kızlarAslında oda olur mantıklı canım instagram da olur nasıl uygun görürlerse
28 yaşındayım.10 yıllık evliyim.son bi senedir çocuk denedik olmayınca bi doktora gideyim dedim gidiş o gidişYeni mi evlisin canım kaç yaşindasın Bende unutuyorum bütün soracağım sorulari doktorun yanına gidince
Ben katılırım vallaAslında ben watsap grubu diye düşündümama yinede söylememiştim yeni gelenleri de ekleriz ne güzel olur benimde adım Aslı MUTLU :)
9 sene istemedinizmi çoçuk28 yaşındayım.10 yıllık evliyim.son bi senedir çocuk denedik olmayınca bi doktora gideyim dedim gidiş o gidişeşim 35 yasında
Banada uyar burası baya yavaş oluyor gir çık zor oluyor bideWatsap daha seri daha hızlı paylaşım oluyor diye ama bilemem herkes yazsın görüşlerini ne dersiniz kızlar
Aynen iş.güç yaşımızda erkendi.bu sene deneyelim dedik.olmıcakmış zaten9 sene istemedinizmi çoçuk
Bide insanınaklına hiç gelmiyor olmıycağıAynen iş.güç yaşımızda erkendi.bu sene deneyelim dedik.olmıcakmış zaten
WhatsApp bana da uyar. İnstagram kullanmıyorumWatsap daha seri daha hızlı paylaşım oluyor diye ama bilemem herkes yazsın görüşlerini ne dersiniz kızlar
Yani sizlerden biride yapabilir arkadaşlarKızlar msj olarak numaraları bana atın grubu kurayım isim ve soy isim ile yazın kayıt edeyim olur mu
Ne demek kuzum inşaAllah olacak inanıyorumYaaaaaa öylemi ama alt karın ağrım fazlasıyla var sadece 1 gece oldu ve bitti akıntı yok öyle şuanda bilemiyorum ama teşekkür ederim yazdığın için
Aminn inşallahNe demek kuzum inşaAllah olacak inanıyorum
Fikir senden çıktı kurucu sen ol benceYani sizlerden biride yapabilir arkadaşlar
Bana da uyarKızlar msj olarak numaraları bana atın grubu kurayım isim ve soy isim ile yazın kayıt edeyim olur mu
O zaman msj olarak bekşypeux kurduk bileFikir senden çıktı kurucu sen ol bence
Ben yazdım canımO zaman msj olarak bekşypeux kurduk bile
Ben cesaret edemezdim dokuz sene valla bir yıl korunduk ondada annem babaannem başimin etini yedi aöa pişman oldum böyle olacağını bilsem hemen yapardık olmadi bir buçuk senedir deAynen iş.güç yaşımızda erkendi.bu sene deneyelim dedik.olmıcakmış zaten
Ooo başladın mı hemen mesaj geliyorO zaman msj olarak bekşypeux kurduk bile