Gebeliğe Hazırlık Ocakta aşılama yapılacaklar(2021)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benımde yarın bir hafta oluyor canım bndede Belirti yok takma kafana stres yapma anca olur belkı dhaa belirtiler kaç yumurtan buyudü benide muayne etmeden koydu canım çoğunluk öyle yapmiş zaten muayne ederken jel sürüyor ya zarar veriyormuş galiba o jel ondna dıyolar burda bi arkadaş demişti galiba
Bende gorunen 3 tu galiba , hepsi ayni buyuklukte degildi bi de gonalf bende polip yapmis malesef adet olursan kamerayla bakacagiz dedi 2.asilamadan once

O
Benımde yarın bir hafta oluyor canım bndede Belirti yok takma kafana stres yapma anca olur belkı dhaa belirtiler kaç yumurtan buyudü benide muayne etmeden koydu canım çoğunluk öyle yapmiş zaten muayne ederken jel sürüyor ya zarar veriyormuş galiba o jel ondna dıyolar burda bi arkadaş demiş

Herkese verıyolar galiba canım kimine iğne kimine klomen gerekli görmese vermezdi heralde ama iğne dhaa etkili dıye duymuştum hapa göre aşida tutma ihtimali düşük %15%20 dıyolar ama tutan da çok oluyor tutmayan da nasip işi galiba
Ben gerçekten sersem gibiyim doktordan umduğmu bulamıcam sanki.gerçekten çok zor bi süreçmiş.Allah herkese gönlünden geçeni versin inş.

Ben bi hafta olunca yerlesme kanamasi olacagini biliyorum ama hic bisey yok :KK43:
Herkeste yerleşme kanaması oluyor mu, ben olmuyor diye biliyorum canım, sonuçta aşılama doğal bir yöntem sadece spermin yolunu kısaltıyorlar 😄😄 aşılama yapılmadan oluşan gebelik gibi

Merhabalar,bende pazartesi klomene başlıyorum. Bittikten sonra gel dedi çatlatma iğnesi yapalım.uygun zamana da eşimden sperm alıp aşılama yapılcak.bi arkadaşım dedi ki ilaç kullandığın için tüp bebek raporu alırken bu yaptırmış oldugum aşılaman sayılmaz dedi.yumurtalıklarımda sıkıntı olmamasına rağmen bu ilacı vermesi normalmi acaba.tutma ihtimali nedir ilk defa yaptırcam
Hayırlı olsun canım. Tüm olumsuzluklara rağmen olumlu düşünelim. Psikolojimiz ne kadar yıpransa da Rabbim yoktan var ediyo. Biz duamızı edelim. Kiminin ilaçla oluyo bu gerçekten nasip işi emin ol.

Anladim canim ama asilamadan sonra 15 dk bekle dediler masada benden sperm geldi hatta jelimsi bisey de geldi sizde oyle bi durum oldu mu
Bana yarım saat yatcan dedi canım 35 dakka falan yattım işte eve gelince de tuvalete girmedim hiç 4 saat tuttum akmasın etkili olsun diye ama peçeteye çok az sari leke gelmiş miş fazla yoktu

Anladim canim ama asilamadan sonra 15 dk bekle dediler masada benden sperm geldi hatta jelimsi bisey de geldi sizde oyle bi durum oldu mu
Ben yarım saat yattım masada o şekilde sonra tuvalete gittim jelimsi o madde benden de geldi hatta çok hafifi kanlı idi sanırım içimize birşey sıkıyor su gibi jel gibi o çıkıyor sorun yok demişti doktorum sordum çünkü

Ben yarım saat yattım masada o şekilde sonra tuvalete gittim jelimsi o madde benden de geldi hatta çok hafifi kanlı idi sanırım içimize birşey sıkıyor su gibi jel gibi o çıkıyor sorun yok demişti doktorum sordum çünkü
Ben de yarım saate yakın yattım, doktorum içimiz rahat etsin diye yatırıyoruz, yatmasanız da olur dedi, sonrasında normal hayata dönebilirsin, ağır kaldırma, yukarıya uzanma dedi, hamileymişsin gibi düşün dedi, akıntı olmadı benim ama kanamam vardı, çok fazla değil, doktor bunun normal olduğunu belirtti 🤗🤗

Bartın da oturuyorum özel hastanede başladım aslında sadece kontrol amaçlı gittim. Birden kendimi aşılama nın içinde buldum. Bi kere denicem.eğer olmazsa en yakın ankara orda denicem
Denizlideysen benım doktorumu önerecektim de canım insallah olumlu olurda başka doktora gerek kalmaz benim gerçek ismim de Dilek bu arada😊

Ben de yarım saate yakın yattım, doktorum içimiz rahat etsin diye yatırıyoruz, yatmasanız da olur dedi, sonrasında normal hayata dönebilirsin, ağır kaldırma, yukarıya uzanma dedi, hamileymişsin gibi düşün dedi, akıntı olmadı benim ama kanamam vardı, çok fazla değil, doktor bunun normal olduğunu belirtti 🤗🤗
Ben uzanıyorum valla evde mutfak dolabına flan çok zorlanıyorum ama uzanıyorum bişey olmaz heralde varsa da Allahım korusun dıyorum

Aynen ögleyli işte krem gibi anlatmayı da bilememişim ben iyi söyledin 🤭 yaa umut olmazsa nasıl yaşarız ben mantar dır dedim o bebeğim olsun inşallah 🤗 olmazsa da yapacak birşey yok 🤲🥰
Tesadüfen bir yazıya denk geldım okurken gebelıkte ılk zamanlarda vajinal mantardan söz edıyor
Yok canım bende yapmadı cips çekirdek falan da çok yediysen ondan da olmuş olablir
sanki iğne yapıyor gbi duşundum ama evet dediğin gbi çekirdek fazla tükettm bide stress😔

X