Gebeliğe Hazırlık Ocakta aşılama yapılacaklar(2021)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arkadaşlar watsap grubumuza katılmak isteyen arkadaşlarımız bana özelden msj atabilir grubumuzu kurduk hızlı iletişim için hepinizi bekleriz

Anladım canım teşekkürler

Kızlar merhaba aşılama yaptıranlara birsey sormak istedim kısmetse bu hafta aşılama olucak normalde sağ yumurtam gelişmiyordu bu ay şansıma ikiside gelişti. Ne yalan soliyim gönlümde hep ikiz var yaradanim nasip ederse. Çatlatma iğnesi vuruludugunda iki yumurtada çatlıyor mu dozu falan önemli mi bilginiz var mı? Aşılama ile ikiz gebelik olan bilen var mı

Canım iki yumurtanın çatlamasıyla ilgili değil, belki tek yumurtanı iki sperm döller tek yumurta ikizi olur, her ikisi döllenirse çift yumurta ikizi olur, ilaçla tedavide olasılık yüksek çoğul gebelik açısından

Cevabınız için teşekkürler.Bahsettiklerinizi biliyorum genetige bağlı olduğunuda biliyorum. Benim sormak istediğim gelisen bütün kaliteli yumurtalar tek doz çatlatma iğnesi ile çatlayabiliyor mu? Döllenmesi için önce catlamalari gerekecek çünkü

Bence çatlayabiliyordur. Çünkü çok yumurta oluştuğunda aşılama yapmıyorlar çoğul gebelik riskinden dolayı. Eğer iğnenin dozu sadece tek yumurtayı çatlatmak için olsaydı böyle bir işlem yapmazlardı.

Merhaba, bende 2 ocakta yaptırdım aşılama. 17 ocak test günüm. 2. Aşılamam olacak. İlkinde tuttu ama düşükle sonuçlandı malesef.
merhaba ben de 2 ocakta aşılama yaptırdım test günüm 17 ocak neler hissediyorsunuz bir de progestan kullanıyor musunuz

Arkadaşımın da ıkı yumurtası büyümüştü ıkız oldu canım hadi hakkında hayırlısı gönlünden geçen olur inşallah

merhaba ben de 2 ocakta aşılama yaptırdım test günüm 17 ocak neler hissediyorsunuz bir de progestan kullanıyor musunuz
Bende 3 ocakta yaptırdım aynı sayılıriz progestan fitil olarak kullanıyorum şuan hiç bi belirtim yok bazen kasık agrısı oluyor hafif geçiyor merakla adeti beklıyorum bakalım

Merhaba crınone jel kullanoyorum progestoron olarak. Hiçbir belirtim yok sadece progestoron etikisi ile göğüslerim şişti okadar
Bende progestan hap kullanıyorum göğüslerim normal ama 2 gündür çok akıntım var sıvı şekilde.

Bende 3 ocakta yaptırdım aynı sayılıriz progestan fitil olarak kullanıyorum şuan hiç bi belirtim yok bazen kasık agrısı oluyor hafif geçiyor merakla adeti beklıyorum bakalım
Bende aynı şekilde progestan ı fitil olarak kullanıyorum çok heycanla bekliyorum günler sanki hiç geçmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…