- 25 Aralık 2020
- 673
- 783
-
- Konu Sahibi Hayalletcasper
Ah kuzum öyle deme nasipte yoksa olmuyorBen cesaret edemezdim dokuz sene valla bir yıl korunduk ondada annem babaannem başimin etini yedi aöa pişman oldum böyle olacağını bilsem hemen yapardık olmadi bir buçuk senedir de
Aynen canim belki o zman da olmazdı olamayınca olmuyor demekkiAh kuzum öyle deme nasipte yoksa olmuyor
Anladım canım teşekkürlerDoktor bişey söylemedi sormayı da unuttum gerçi ben ama araştirdiğim kadarıyla nar ve nar suyu yumurtalari geliştiriyor ve Rahimi kalinlaştiriyormuş havuç kuru incir bunalr faydalı tutunma si içinde ananas kabak çekirdeği kabak bunalr faydalıymiş
Doktor birşey demedi ama ben yağlı şeylerden uzak duruyorum zaten diyet yapıyordum öylece devam ediyorum tatlıdan uzak duruyorum bir kaç gün ara verdim şimdi ama genel olarak sağlıklo beslenmeye özen gösteriyorum
Aynen benimde bi sene ben istemedm bi buçuk senedir de olmadı hiç ;(Ben cesaret edemezdim dokuz sene valla bir yıl korunduk ondada annem babaannem başimin etini yedi aöa pişman oldum böyle olacağını bilsem hemen yapardık olmadi bir buçuk senedir de
Rica ederim canımAnladım canım teşekkürler
Canım iki yumurtanın çatlamasıyla ilgili değil, belki tek yumurtanı iki sperm döller tek yumurta ikizi olur, her ikisi döllenirse çift yumurta ikizi olur, ilaçla tedavide olasılık yüksek çoğul gebelik açısındanKızlar merhaba aşılama yaptıranlara birsey sormak istedim kısmetse bu hafta aşılama olucak normalde sağ yumurtam gelişmiyordu bu ay şansıma ikiside gelişti. Ne yalan soliyim gönlümde hep ikiz var yaradanim nasip ederse. Çatlatma iğnesi vuruludugunda iki yumurtada çatlıyor mu dozu falan önemli mi bilginiz var mı? Aşılama ile ikiz gebelik olan bilen var mı
Cevabınız için teşekkürler.Bahsettiklerinizi biliyorumCanım iki yumurtanın çatlamasıyla ilgili değil, belki tek yumurtanı iki sperm döller tek yumurta ikizi olur, her ikisi döllenirse çift yumurta ikizi olur, ilaçla tedavide olasılık yüksek çoğul gebelik açısından
Bence çatlayabiliyordur. Çünkü çok yumurta oluştuğunda aşılama yapmıyorlar çoğul gebelik riskinden dolayı. Eğer iğnenin dozu sadece tek yumurtayı çatlatmak için olsaydı böyle bir işlem yapmazlardı.Cevabınız için teşekkürler.Bahsettiklerinizi biliyorumgenetige bağlı olduğunuda biliyorum. Benim sormak istediğim gelisen bütün kaliteli yumurtalar tek doz çatlatma iğnesi ile çatlayabiliyor mu? Döllenmesi için önce catlamalari gerekecek çünkü
merhaba ben de 2 ocakta aşılama yaptırdım test günüm 17 ocak neler hissediyorsunuz bir de progestan kullanıyor musunuzMerhaba, bende 2 ocakta yaptırdım aşılama. 17 ocak test günüm. 2. Aşılamam olacak. İlkinde tuttu ama düşükle sonuçlandı malesef.
Merhaba crınone jel kullanoyorum progestoron olarak. Hiçbir belirtim yok sadece progestoron etikisi ile göğüslerim şişti okadarmerhaba ben de 2 ocakta aşılama yaptırdım test günüm 17 ocak neler hissediyorsunuz bir
Hayırlı olsun canım inşallah bebişin seninledir. tabloya eklememi istersen yaş ve ne zamandır istediğini yazar mısınmerhaba ben de 2 ocakta aşılama yaptırdım test günüm 17 ocak neler hissediyorsunuz bir de progestan kullanıyor musunuz
Arkadaşımın da ıkı yumurtası büyümüştü ıkız oldu canım hadi hakkında hayırlısı gönlünden geçen olur inşallahKızlar merhaba aşılama yaptıranlara birsey sormak istedim kısmetse bu hafta aşılama olucak normalde sağ yumurtam gelişmiyordu bu ay şansıma ikiside gelişti. Ne yalan soliyim gönlümde hep ikiz var yaradanim nasip ederse. Çatlatma iğnesi vuruludugunda iki yumurtada çatlıyor mu dozu falan önemli mi bilginiz var mı? Aşılama ile ikiz gebelik olan bilen var mı
Bende 3 ocakta yaptırdım aynı sayılıriz progestan fitil olarak kullanıyorum şuan hiç bi belirtim yok bazen kasık agrısı oluyor hafif geçiyor merakla adeti beklıyorum bakalımmerhaba ben de 2 ocakta aşılama yaptırdım test günüm 17 ocak neler hissediyorsunuz bir de progestan kullanıyor musunuz
Merhaba tabikiHayırlı olsun canım inşallah bebişin seninledir. tabloya eklememi istersen yaş ve ne zamandır istediğini yazar mısın
Bende progestan hap kullanıyorum göğüslerim normal ama 2 gündür çok akıntım var sıvı şekilde.Merhaba crınone jel kullanoyorum progestoron olarak. Hiçbir belirtim yok sadece progestoron etikisi ile göğüslerim şişti okadar
Bende aynı şekilde progestan ı fitil olarak kullanıyorum çok heycanla bekliyorum günler sanki hiç geçmiyor.Bende 3 ocakta yaptırdım aynı sayılıriz progestan fitil olarak kullanıyorum şuan hiç bi belirtim yok bazen kasık agrısı oluyor hafif geçiyor merakla adeti beklıyorum bakalım