Gebeliğe Hazırlık Ocakta aşılama yapılacaklar(2021)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Mesela şuan hiç ağrı sızı kalmadı sıfır gayet iyiyim yatıyorum uzanıyorum arada örgü örüyorum akşam üzeri olduğun halden sıfır yani eser yok anlamıyorum vallahi yaa biz çok dinliyoruz sanırım kendimizi🤭 dayanamıyoruz işte 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️😇🤣🤣

Mesela şuan hiç ağrı sızı kalmadı sıfır gayet iyiyim yatıyorum uzanıyorum arada örgü örüyorum akşam üzeri olduğun halden sıfır yani eser yok anlamıyorum vallahi yaa biz çok dinliyoruz sanırım kendimizi🤭 dayanamıyoruz işte 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️😇🤣🤣
O zman ıkız olabilme sansı var canım ayenn sürekli dinliyoruz acaba belirti varmi neremiz ağrıyor diye ondan oluyor senın yaşin kaçti canım

O zman ıkız olabilme sansı var canım ayenn sürekli dinliyoruz acaba belirti varmi neremiz ağrıyor diye ondan oluyor senın yaşin kaçti canım
30 yaşındayım canım 3 gün sonra ben test yaparım salı yada çarşamba artık belli eder herhalde kendini varsa azda olsa 14 15 gün oluyor dinle dible nereye kadar🤦🏼‍♀️😁😁😁

Kizlar birde neler yenir neler yenmez bu dönemde doktorunuz birşey söyledimi sizlere ? 🤗😋
Doktor bişey söylemedi sormayı da unuttum gerçi ben ama araştirdiğim kadarıyla nar ve nar suyu yumurtalari geliştiriyor ve Rahimi kalinlaştiriyormuş havuç kuru incir bunalr faydalı tutunma si içinde ananas kabak çekirdeği kabak bunalr faydalıymiş

Kizlar birde neler yenir neler yenmez bu dönemde doktorunuz birşey söyledimi sizlere ? 🤗😋
Doktor birşey demedi ama ben yağlı şeylerden uzak duruyorum zaten diyet yapıyordum öylece devam ediyorum tatlıdan uzak duruyorum bir kaç gün ara verdim şimdi ama genel olarak sağlıklo beslenmeye özen gösteriyorum

Arkadaslar rabbim insallah hayirli haberler vermeyi nasip eder bende asilama oldum,ustelik tasinma esnasinda asilamadan sonra hemsire gunluk hayatina donebilirsin iliski serbest dedi,ancak aşılama yapacagi zaman ultrason ile yuurtalarima bakmadi bana cok ilginc geldi size baktilar mi , ve bende hic hamilelik belirtisi yok 1 hafta olacak yerlesme kanamasi da olmadi uzuldum biraz tutmadi galiba :KK43:

Arkadaslar rabbim insallah hayirli haberler vermeyi nasip eder bende asilama oldum,ustelik tasinma esnasinda asilamadan sonra hemsire gunluk hayatina donebilirsin iliski serbest dedi,ancak aşılama yapacagi zaman ultrason ile yuurtalarima bakmadi bana cok ilginc geldi size baktilar mi , ve bende hic hamilelik belirtisi yok 1 hafta olacak yerlesme kanamasi da olmadi uzuldum biraz tutmadi galiba :KK43:
Benımde yarın bir hafta oluyor canım bndede Belirti yok takma kafana stres yapma anca olur belkı dhaa belirtiler kaç yumurtan buyudü benide muayne etmeden koydu canım çoğunluk öyle yapmiş zaten muayne ederken jel sürüyor ya zarar veriyormuş galiba o jel ondna dıyolar burda bi arkadaş demişti galiba

Bana da öyle oldu bakılmadan aşılama yapıldı üzülmeyin belirtiler herkesin aynı olmuyor.

Merhabalar,bende pazartesi klomene başlıyorum. Bittikten sonra gel dedi çatlatma iğnesi yapalım.uygun zamana da eşimden sperm alıp aşılama yapılcak.bi arkadaşım dedi ki ilaç kullandığın için tüp bebek raporu alırken bu yaptırmış oldugum aşılaman sayılmaz dedi.yumurtalıklarımda sıkıntı olmamasına rağmen bu ilacı vermesi normalmi acaba.tutma ihtimali nedir ilk defa yaptırcam

Merhabalar,bende pazartesi klomene başlıyorum. Bittikten sonra gel dedi çatlatma iğnesi yapalım.uygun zamana da eşimden sperm alıp aşılama yapılcak.bi arkadaşım dedi ki ilaç kullandığın için tüp bebek raporu alırken bu yaptırmış oldugum aşılaman sayılmaz dedi.yumurtalıklarımda sıkıntı olmamasına rağmen bu ilacı vermesi normalmi acaba.tutma ihtimali nedir ilk defa yaptırcam
Herkese verıyolar galiba canım kimine iğne kimine klomen gerekli görmese vermezdi heralde ama iğne dhaa etkili dıye duymuştum hapa göre aşida tutma ihtimali düşük %15%20 dıyolar ama tutan da çok oluyor tutmayan da nasip işi galiba

X