- 25 Aralık 2020
- 673
- 783
- Konu Sahibi Hayalletcasper
Hadi hayırlısı inşaallahMerhaba bu ay nasipse bende aşılama olucam 14 aydır istiyoruz ilk aşılamam olucak bat 12 ocak adet olunca başlayacağım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi hayırlısı inşaallahMerhaba bu ay nasipse bende aşılama olucam 14 aydır istiyoruz ilk aşılamam olucak bat 12 ocak adet olunca başlayacağım
Allah hepimize kolaylık versinKeçi boynuzunu hep yesin içsin çip bile yedir bence çok faydası var inşallah olumlu sonuç alırız hepimizde vallahi düş eyşz artık öbür ayı nasıl beklicez diye hem maddi açıdan da pahalı oluyor yani bu baya eksşdeyşz biz
Değerler süpermiş biz yıkama sonrası bile görmedik bu değerleri1 ml de spermatazoid : 130 milyon
Total spermatazoid :650 milyon
Normal ileri hareketli : %75
Yavaş ileri hareketli : %10
Yerinde hareketli : %5
Hareketsiz : %10
Total hareketli 2 saat sonra %70
Total hareketsiz 2 saat sonra %30
Bu şekilde
Yıkanmamış haliyse bizimkinden yuksek cnm siz bana akıl verin bizimki asla keçiboynuzu kürü içmiyor sadece pekmezini yiyor o da o üç ay yedi ama aşılama tutmayınca saldık valla bu ay değerler nasıl olacak bilmiyoruzCanım maşallah çok iyi bence bizde artmış hali 72 milyon hareket daha düşük. Sizin şans daha yüksek bence kalbini ferah tut
Ayenn canım bende Google okudum araştirirkenAaaa kabak çekirdeği mi bebeğin tutunması için faydalıymış iyi bir aydır yiyordum bilmeden diyetimde vardı
İnşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız :)Hadi hayırlısı inşaallah
Kavrulmamış olması gerekiyor diye biliyorum benAaaa kabak çekirdeği mi bebeğin tutunması için faydalıymış iyi bir aydır yiyordum bilmeden diyetimde vardı
Hadıya onu bilmıyordum kavrulmamiş ta nerden bulcaz kı zorKavrulmamış olması gerekiyor diye biliyorum ben
Hayırlısı olsun canım aramıza holgeldinMerhaba bu ay nasipse bende aşılama olucam 14 aydır istiyoruz ilk aşılamam olucak bat 12 ocak adet olunca başlayacağım
Vallahi fotoğrafını çektim ama yükleme yapılmıyor doktor hatta eşime takıldı 3 adam gücündesin diye araştırsana keçi boynuzu tozu falan var işe yarıyorsa onunla kurabiye falan yapsanDeğerler süpermiş biz yıkama sonrası bile görmedik bu değerleri
Yıkanmamış haliyse bizimkinden yuksek cnm siz bana akıl verin bizimki asla keçiboynuzu kürü içmiyor sadece pekmezini yiyor o da o üç ay yedi ama aşılama tutmayınca saldık valla bu ay değerler nasıl olacak bilmiyoruz
Evet İzmirliyiz eşimde bende tayinle mardine geldik mardin de yaşıyoruzEvet bebeğin tutunması içinde çok faydalıymiş kabak çekirdeği bende almak istemiyorum ama o alip geliyor dhaa yılbaşi günü 3.4 paket almiş gelmiş cips ama aldırmıcam bundna sonra izmirlimisin bu arada İzmirliler çiğdeö dıyorda
Tüp bebek yaptıran arkadaşıma doktoru demiş nar suyu ananas bide kavrulmamış kabak çekirdeğini bende bu ay denicem bakalım onları. Kuruyemişçilerde vardır yaHadıya onu bilmıyordum kavrulmamiş ta nerden bulcaz kı zor
Hoşbulduk :)Hayırlısı olsun canım aramıza holgeldin
Bende nar yıyorum nar suyu içiyorum muz yiyorum bide hergun bi tane yumurta yemek gerekıyor muş yumurtayı sevmıyorum zorla yıyorum kokuyor gıbı geliyorTüp bebek yaptıran arkadaşıma doktoru demiş nar suyu ananas bide kavrulmamış kabak çekirdeğini bende bu ay denicem bakalım onları. Kuruyemişçilerde vardır ya
İç olarak satılıyor kavrulmamış onlar sanırımTüp bebek yaptıran arkadaşıma doktoru demiş nar suyu ananas bide kavrulmamış kabak çekirdeğini bende bu ay denicem bakalım onları. Kuruyemişçilerde vardır ya
Allahım ne yiyces ne yemiyces bilmiyorum artıkBende nar yıyorum nar suyu içiyorum muz yiyorum bide hergun bi tane yumurta yemek gerekıyor muş yumurtayı sevmıyorum zorla yıyorum kokuyor gıbı geliyor
Ayenn valla kafayı yedik ıyıceAllahım ne yiyces ne yemiyces bilmiyorum artık
Hayırlı olsun canım. Ekliyorum inşallah seninle olurMerhaba bu ay nasipse bende aşılama olucam 14 aydır istiyoruz ilk aşılamam olucak bat 12 ocak adet olunca başlayacağım
Canım normal sperm testiAşılama da mı yıkanıyo. Ben o zaman azalıyor sanıyorum. Benimki dolaba koyup soğuk bir dikilte içiyo. Alıştı çok şükür ilk o da zor içiyoduYıkanmamış haliyse bizimkinden yuksek cnm siz bana akıl verin bizimki asla keçiboynuzu kürü içmiyor sadece pekmezini yiyor o da o üç ay yedi ama aşılama tutmayınca saldık valla bu ay değerler nasıl olacak bilmiyoruz
Bence gayet iyi canım 200 milyon yanlış görmediysem çok çok iyi hareketliliği de öyle maşallah.Kızlar buda benım eşimin değerleri sizce herhangi bir kür yada pekmez içermeli miyim haftaya olacak aşılamamız muhtemelen yada çakşır suyu içsin mi?
Çok şükür çok sevındım ama bir buçuk senedir gebelık elde edemedk nedense ;( vardr Allahımın bir bildiği hepımıze nasip edecek inşaAllah demekki zamanı varHayırlı olsun canım. Ekliyorum inşallah seninle olur
Canım normal sperm testiAşılama da mı yıkanıyo. Ben o zaman azalıyor sanıyorum. Benimki dolaba koyup soğuk bir dikilte içiyo. Alıştı çok şükür ilk o da zor içiyodu
Bence gayet iyi canım 200 milyon yanlış görmediysem çok çok iyi hareketliliği de öyle maşallah.
Aynen canım ya maddi manevi eşim 7 aydır her 300 sadece bir takviye ilaca veriyo. Dr kontrol parası ayrı. Başka şehire gittik yol parası. Bir de tüp bebek parası baya masraflı çocuk gelmeden başladı bizimkiler Sağlıcakla gelsinler de hepsinden geçtim. Kan akıtcaz adağımız varKeçi boynuzunu hep yesin içsin çip bile yedir bence çok faydası var inşallah olumlu sonuç alırız hepimizde vallahi düş eyşz artık öbür ayı nasıl beklicez diye hem maddi açıdan da pahalı oluyor yani bu baya eksşdeyşz biz