• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Ocak_şubat 2018 tüp bebek tedavisi başlayacak olanlar birlik olalim mi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ben insanlari takmayali cok oldu. Bosver herkes kendine bakmiyo cevresjne ahkam kesmeye bayiliyo. Aralik sonu diyordum ama bos zamanim yok ocakta tatile girecegim o zaman olur insallah eger kafama yatmazsa ertelicem. Bakalim hayirlisi olsun.
Açtığım bu başlığa bakayim dedim ilk mesajlara. Ilk öğrendiğim acmistim konuyu. Sizi hamile görmek ve son zamanlara yaklaştığınizi görmek cok sevindirdi beni. Inşallah sağlıcakla kucaginiza alırsınız cok sevindim.

İnşallah ya inşallah ilkinde olur çok yormadan
Merhabalar ilk yazismalara bakiyorum ve hamile kalmissiniz. Cok sevindim sizin adiniza ♥ ben hala beklemedeyim. Deneme yapamadık ilaçlarla uğraşıyoruz. 3 ay 2 ay vs vs bu zaman oldu. Inşallah ekim adetine bakalim ne olcak

Merhabalar ilk yazismalara bakiyorum ve hamile kalmissiniz. Cok sevindim sizin adiniza ♥ ben hala beklemedeyim. Deneme yapamadık ilaçlarla uğraşıyoruz. 3 ay 2 ay vs vs bu zaman oldu. Inşallah ekim adetine bakalim ne olcak
Sağol canım ilk deneme taze transfer oldu sonuç alamadık ama dondurulmuşlarla tekrar denedik şükür ki oldu bu sefer :anneadayı: Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah

dondurulmuslarda sans dahami yuksek başarı sansi nedir? Birde sayi düşüklugünde microenjeksiyon yontemi daha basarili diye duydum dogrumudur bu yontemle hamile kalan varmi nedense son zmanlar dondurulan embiriyolardan iyi haberler geliyor masallah :halay:

Sağol canım ilk deneme taze transfer oldu sonuç alamadık ama dondurulmuşlarla tekrar denedik şükür ki oldu bu sefer :anneadayı: Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Canim konuyu ben acmisim ama hala bir yol ilerleyemedim. Esime kadinlarin kullandigi o ile baslayan bir igne verdilet 3 aydir kullaniyo. Erkek faktör bizim. Bugun gidecekti dr a. Tup bebegin bagli oldugu uroloji dr u prof. Ve 1 ay onceden randevy almazsan bakmiyo. 28 eylulde ekimin randevusu acilacakmis. O adam 3 ay once bunlari kullan gel dedi. Yeniden sperm testi vs pesine inşallah tüp bebek. Hala bekliyorum. Omepa ve folik asit kullaniyorum bende bana sa onlari verdiler. Halaa bir yol kat edemedim

Canim konuyu ben acmisim ama hala bir yol ilerleyemedim. Esime kadinlarin kullandigi o ile baslayan bir igne verdilet 3 aydir kullaniyo. Erkek faktör bizim. Bugun gidecekti dr a. Tup bebegin bagli oldugu uroloji dr u prof. Ve 1 ay onceden randevy almazsan bakmiyo. 28 eylulde ekimin randevusu acilacakmis. O adam 3 ay once bunlari kullan gel dedi. Yeniden sperm testi vs pesine inşallah tüp bebek. Hala bekliyorum. Omepa ve folik asit kullaniyorum bende bana sa onlari verdiler. Halaa bir yol kat edemedim
Canım eşin vitamin ilacı da kullansın faydası oluyor özellikle çinko ve e vitamini çok faydalı erkeklere inşallah güzel sonuçlar alırsınız

dondurulmuslarda sans dahami yuksek başarı sansi nedir? Birde sayi düşüklugünde microenjeksiyon yontemi daha basarili diye duydum dogrumudur bu yontemle hamile kalan varmi nedense son zmanlar dondurulan embiriyolardan iyi haberler geliyor masallah :halay:
Ben ilkinde 3. Gün embriyosu 2 tane taze transfer ettiler tutmadı. Geri kalanlar 5. Gune kadar devam edip donduruldu. Ben olumsuz sonucu aldım. Hasta oldum gittim tekrar 1 ay hazırlık kullandım donanlarla 2. Yaptılar cok sukur tuttu. 5. Gun embriyosu sansı daha yuksekmiş

Back