- 16 Ağustos 2021
- 16.834
- 16.611
- Konu Sahibi geceyagmuru
Bende Koç'ta basliycam kuzum.Amin sen karar verdin mi napcan kuzum
Temmuz sonu regl ile
Öncesinde rapor için gitcez inşallah bakalim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende Koç'ta basliycam kuzum.Amin sen karar verdin mi napcan kuzum
Hadi inşAllah kuzumBende Koç'ta basliycam kuzum.
Temmuz sonu regl ile
Öncesinde rapor için gitcez inşallah bakalim
Evet öyledir endişe etmeKızlar transferimden sonra ki 3. Günüm çok hafif ağrılar oluyor gece sol kaşıkta kramplar oldu hafif hafif normalde uykusu ağır biriyimdir ama o psikolojiyle uyuduğum için ufacık sızıya kalktım hep umarım bebişimin tutunma işaretleridir
İnşallah :/Evet öyledir endişe etme
Izmirde mi? Hangi doktor? Ben de kararsızım da neresi olsun diye. Eğitim araştırma psikolojimi bozuyor ama para konusunda da özel de kararsizimBende tavmergende başladım ilaç tedavisine heyecanlı değilim fakat belirsizlik yoruyor beni bakalım salı günü kontrol randevum var durum ne olacak
Evet Tavmergen klinik İzmir’de. Dr Erol Tavmergen. Evet maddi anlamda yorucu ama ben ilgi ve alakadan memnunum. Şuan bebişimin 3. Günü benimle. Ve ebediyen benimle kalır inşallahIzmirde mi? Hangi doktor? Ben de kararsızım da neresi olsun diye. Eğitim araştırma psikolojimi bozuyor ama para konusunda da özel de kararsizim
Insallahh insallahhh hepimiz için hayirlisiyla olur insallahEvet Tavmergen klinik İzmir’de. Dr Erol Tavmergen. Evet maddi anlamda yorucu ama ben ilgi ve alakadan memnunum. Şuan bebişimin 3. Günü benimle. Ve ebediyen benimle kalır inşallah
Tam bır ay olmuyo o vucudunuza baglı. Adet olacaksınız ondan sonra sızı cagaracakEvet mutlu haberleri de peşpeşe aliriz InsaAllah. Bana sende 15den çok yumurta çikacak dedi. Tabi içi boş mu dolu mu bilemeyiz. Sadece 15den fazla çikarsa bir ay beden binlenicek bir sonraki adetde transfer yapilacak dedi. Bu ay olmasini çok istiyorum ama. Yine de sabrederim
Ne güzel bir fotoğraf bu yaaaa
Evet oyle oluyor sadece taze olmayacagi kesin oluyor fazla yumurta varsaTam bır ay olmuyo o vucudunuza baglı. Adet olacaksınız ondan sonra sızı cagaracak
Ayyy canımmm benimmmm amin amin allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah Baranımmm sağlıkla gelsin inşallah kız olursa Yağmurum olacak
Geliyorrrrr Barannnnn
Hayırlı olsun kuzummm Rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşallah
Harikaaa Allah kucağina almayi da nasip etsinm gordun mi kendini boşuna uzmuşsun. Testi zamaninda yapmak gerekli. Çok sevindim yaaa gerçekten
Yaaa evett onca stres üzüntü ben bugün yok gözüyle baktım ama görünce şok oldum ve hala inanamıyorumHarikaaa Allah kucağina almayi da nasip etsinm gordun mi kendini boşuna uzmuşsun. Testi zamaninda yapmak gerekli. Çok sevindim yaaa gerçekten
Inan inan çocuk bağiriyor burdayim diyeYaaa evett onca stres üzüntü ben bugün yok gözüyle baktım ama görünce şok oldum ve hala inanamıyorum
Yaaaaa allahım isteyen herkese nasip etsin inşallahInan inan çocuk bağiriyor burdayim diye
Amin Amin . Ya bi de birsey sorucam. Burda bir arkadašda da ksetde çoook silik çikmişdi ama bu testde baya çift çizgi. Bu daha hassas. Senin kaset testlerinde oncekilerde hiç mi çizgi yoktu? Yani beybeyazmiydi? Yani o zaman ben de yapmaya başlayinca direkt bu testle başlayayim o zaman. Kasetler erken donemde çikarmiyor demek kiYaaaaa allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah