Allahim yüzümüze güler inşallah. Diğer konuda takip ediyordum sizi. ekim sonu öğrendik. o gune kadar bilmiyorduk dr dedi direk tüp bebek. calisiyoruz firsat ta bulamiyoruzinşallah bizim de yuzumuz güler
ben insanlari takmayali cok oldu. Bosver herkes kendine bakmiyo cevresjne ahkam kesmeye bayiliyo. Aralik sonu diyordum ama bos zamanim yok ocakta tatile girecegim o zaman olur insallah eger kafama yatmazsa ertelicem. Bakalim hayirlisi olsun.Ocak 5 ve ocak 31 yeni bat tarihleri o yüzden bakacagiz nasil olcak olmadi yaz tatiline kalacakhayirlisi bakalim. en azindan her ay oldu olcak diye düşünmüyorum . dogal denerken zor oluyordu bekle bekle takvime bak. yine regli olunca ağlamaklı olmak cok zordu. en azindan bu kadarini biliyoruz diye teselli ediyorum kendimi. nasip cok istiyorum bende. artik etrafin baskisi umrumda degil. kalbimi kiranin kalbini kirma taraftariyim. insanlar cokk acimasiz çünkü. cokk cokk uzuluyordum ama artık nasip diyorum.
INSALLAH hayirlisi olsun bakalım. bizdede oyle vakit yok. esimin de benimde. hadi ben yine vardiali sabah öğlen diye ama o full calisiyo suan. sadece karne tatili bos. bakalım hayirlisi canım.ben insanlari takmayali cok oldu. Bosver herkes kendine bakmiyo cevresjne ahkam kesmeye bayiliyo. Aralik sonu diyordum ama bos zamanim yok ocakta tatile girecegim o zaman olur insallah eger kafama yatmazsa ertelicem. Bakalim hayirlisi olsun.
Ben de aralık sonu adetimle başlıcam iğnelere bizim sorunumuz da erkek kaynaklı ne kadar dr geztikse hepsi tüp bebekten başka çare yok dedi biz de başlayalım dedik. 2 gündür estrofem kullanıyorum. İnşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız
Sperm değerleriniz nasıl peki sayı, morfoloji filanINSALLAH canım ya inşallah. biz de zaman sıkıntı işten dolayi. ayni dertte olan cok kişi var inşallah hepimiz istedigimize ulasiriz
Çoğu degerimiz 0 . 3 kez sperm tatlili yaptirdik 3 ude ileri ve hareketli 0 cikti. bi tanesinde az biseyler cikti ama yinede sonuclarin tup disinda olma ihtimali yok denildi.Sperm değerleriniz nasıl peki sayı, morfoloji filan
herkese merhaba
bende Ocak ayında 2. tüp bebek denememe başlayacağım sıkıntı sebepsiz infertilite
2 yıldır yapılmadık test kalmadı sebepsiz sıkıntı deniyor sebep yok yani..
İnşallah ya inşallah ilkinde olur çok yormadanÇoğu degerimiz 0 . 3 kez sperm tatlili yaptirdik 3 ude ileri ve hareketli 0 cikti. bi tanesinde az biseyler cikti ama yinede sonuclarin tup disinda olma ihtimali yok denildi.
Bide birinde tahliller karisti tekrar yaptirdik tatlili inceleyen abla madem bebek icin ugrasiyorsunuz direk yeniden tahlil verin direk bana getirin dedi. ozellile inceledi. işe yarayan spermler ar dedim canli var dedi. resimlerini de cekmis. guzel seyler soyledi bize . en azindan tüp de sansimiz olur inşallah da tek seferde nasip olur inşallah yaa
İnşallah ya inşallah ilkinde olur çok yormadan
Samsun da canim sen nerde yapacaksinArkadaşlar merhaba, bende ocak ayında tüp bebek için tedaviye başlıyorum. Sayı ve morfoloji düşük ve başka çare yok. ;( nerde yaptıracaksınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?