• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Ocak_şubat 2018 tüp bebek tedavisi başlayacak olanlar birlik olalim mi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

smsnbbk

👶💙BAL OĞLUM💙👣
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2017
901
907
103
Merhaba arkadaşlar ocak _şubat aylarinda tedaviye baslayacagim nasipse. Erkek faktöründen dolayi sadece tüp bebek yolu dedi dr. baska bir yolla olmaz dedi. baska bir hastane baska bir dr a yine gittik ürolojiye yne aynini dedi. bu yola cikacak olan varsa bildiklerimizi paylasalim mi.

Bizimde oyle hatta benim bir tup bebek denemem negatif canim. Bende ocak sonu subat basi gibi tup bebek dusunuyorum tekrar

Allahim yüzümüze güler inşallah. Diğer konuda takip ediyordum sizi. ekim sonu öğrendik. o gune kadar bilmiyorduk dr dedi direk tüp bebek. calisiyoruz firsat ta bulamiyoruz :( inşallah bizim de yuzumuz güler

Ocak 5 ve ocak 31 yeni bat tarihleri o yüzden bakacagiz nasil olcak olmadi yaz tatiline kalacak :( hayirlisi bakalim. en azindan her ay oldu olcak diye düşünmüyorum . dogal denerken zor oluyordu bekle bekle takvime bak. yine regli olunca ağlamaklı olmak cok zordu. en azindan bu kadarini biliyoruz diye teselli ediyorum kendimi. nasip cok istiyorum bende. artik etrafin baskisi umrumda degil. kalbimi kiranin kalbini kirma taraftariyim. insanlar cokk acimasiz çünkü. cokk cokk uzuluyordum ama artık nasip diyorum.

Allahim yüzümüze güler inşallah. Diğer konuda takip ediyordum sizi. ekim sonu öğrendik. o gune kadar bilmiyorduk dr dedi direk tüp bebek. calisiyoruz firsat ta bulamiyoruz :KK43: inşallah bizim de yuzumuz güler

Ocak 5 ve ocak 31 yeni bat tarihleri o yüzden bakacagiz nasil olcak olmadi yaz tatiline kalacak :KK43: hayirlisi bakalim. en azindan her ay oldu olcak diye düşünmüyorum . dogal denerken zor oluyordu bekle bekle takvime bak. yine regli olunca ağlamaklı olmak cok zordu. en azindan bu kadarini biliyoruz diye teselli ediyorum kendimi. nasip cok istiyorum bende. artik etrafin baskisi umrumda degil. kalbimi kiranin kalbini kirma taraftariyim. insanlar cokk acimasiz çünkü. cokk cokk uzuluyordum ama artık nasip diyorum.
ben insanlari takmayali cok oldu. Bosver herkes kendine bakmiyo cevresjne ahkam kesmeye bayiliyo. Aralik sonu diyordum ama bos zamanim yok ocakta tatile girecegim o zaman olur insallah eger kafama yatmazsa ertelicem. Bakalim hayirlisi olsun.

ben insanlari takmayali cok oldu. Bosver herkes kendine bakmiyo cevresjne ahkam kesmeye bayiliyo. Aralik sonu diyordum ama bos zamanim yok ocakta tatile girecegim o zaman olur insallah eger kafama yatmazsa ertelicem. Bakalim hayirlisi olsun.
INSALLAH hayirlisi olsun bakalım. bizdede oyle vakit yok. esimin de benimde. hadi ben yine vardiali sabah öğlen diye ama o full calisiyo suan. sadece karne tatili bos. bakalım hayirlisi canım.

Ben de aralık sonu adetimle başlıcam iğnelere bizim sorunumuz da erkek kaynaklı ne kadar dr geztikse hepsi tüp bebekten başka çare yok dedi biz de başlayalım dedik. 2 gündür estrofem kullanıyorum. İnşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız

Ben de aralık sonu adetimle başlıcam iğnelere bizim sorunumuz da erkek kaynaklı ne kadar dr geztikse hepsi tüp bebekten başka çare yok dedi biz de başlayalım dedik. 2 gündür estrofem kullanıyorum. İnşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız

INSALLAH canım ya inşallah. biz de zaman sıkıntı işten dolayi. ayni dertte olan cok kişi var inşallah hepimiz istedigimize ulasiriz

Sperm değerleriniz nasıl peki sayı, morfoloji filan
Çoğu degerimiz 0 . 3 kez sperm tatlili yaptirdik 3 ude ileri ve hareketli 0 cikti. bi tanesinde az biseyler cikti ama yinede sonuclarin tup disinda olma ihtimali yok denildi.
Bide birinde tahliller karisti tekrar yaptirdik tatlili inceleyen abla madem bebek icin ugrasiyorsunuz direk yeniden tahlil verin direk bana getirin dedi. ozellile inceledi. işe yarayan spermler ar dedim canli var dedi. resimlerini de cekmis. guzel seyler soyledi bize . en azindan tüp de sansimiz olur inşallah da tek seferde nasip olur inşallah yaa

herkese merhaba
bende Ocak ayında 2. tüp bebek denememe başlayacağım sıkıntı sebepsiz infertilite

herkese merhaba
bende Ocak ayında 2. tüp bebek denememe başlayacağım sıkıntı sebepsiz infertilite

Allahim yardimcin olsun ve insallah guzel haberleri veririz burda. bisey sorcam. bu tani nerde konuldu. bize oyle bisey demediler. bizde erkek faktörü dediler hiz problemo morfoloji hareketli 0 di. ayni sey mi acaba.

2 yıldır yapılmadık test kalmadı sebepsiz sıkıntı deniyor sebep yok yani..

2 yıldır yapılmadık test kalmadı sebepsiz sıkıntı deniyor sebep yok yani..

Canm allahim o guzel duyguyu yasatsin bize de. en ummadik bir zamanda bi bakmissin hamilesin. Insallah nasip olur tez zamanda. Rabbim nasip edevekde olsun. tutunsun. Insallah bize de sahlikli bebisler verir bizimde yuzumuz guler. ocak basi ve soni adet donemim o yuzden o donem denicez bakalım nasipse baskada zamanimiz yok. yaz tatiline kaliyo. :( tüp bebek tedavimiz.

Çoğu degerimiz 0 . 3 kez sperm tatlili yaptirdik 3 ude ileri ve hareketli 0 cikti. bi tanesinde az biseyler cikti ama yinede sonuclarin tup disinda olma ihtimali yok denildi.
Bide birinde tahliller karisti tekrar yaptirdik tatlili inceleyen abla madem bebek icin ugrasiyorsunuz direk yeniden tahlil verin direk bana getirin dedi. ozellile inceledi. işe yarayan spermler ar dedim canli var dedi. resimlerini de cekmis. guzel seyler soyledi bize . en azindan tüp de sansimiz olur inşallah da tek seferde nasip olur inşallah yaa
İnşallah ya inşallah ilkinde olur çok yormadan

Arkadaşlar merhaba, bende ocak ayında tüp bebek için tedaviye başlıyorum. Sayı ve morfoloji düşük ve başka çare yok. ;( nerde yaptıracaksınız?

Kizlar ben de subat ayinin basinda ilaclara basliyorum. Bizde de erkek infirtelitesi var. sperm sayisi 24 miliyon, ileri hareketli sifir, yavas hareket %3, yerinde hareket %5 :kızgın: bir yildan fazla korunmuyoruz. Insallah tum isteyenler gunun sonunda bebislerine kavusur. Iyi haberleri buradan yazin da hepimize umut olsun.

Bizimde degerler daha kötü hatta ama allah büyük bakalim. samsun da yaptircaz nasip olursa biz.

Back