- 17 Mart 2019
- 43
- 20
- 88
- 41
- Konu Sahibi merveogrtmnn
Merhabalar bir şey danışmak istiyorum. Ben 28 Aralık’ta regl oldum reglinin 2. Günü klomen başladım. Sabah akşam 2 tane kullandım. Normalde önümüzdeki salı günü adetin 11. Günü kontrolüm var. Yumurta büyüklüğüne bakıp iğneye karar verecektik. Ben başka bir sebeple devlet hastanesine gittim bugün. Gitmişken kadın doğuma birde burada görüneyim dedim. Doktor klomen kullandığımı söylediğim için yumurtalara baktı ve iki tane yumurta gelişmiş biri 17 diğeri 20 gibi dedi ama ayrıca karın içerisinde sıvı var. Muhtemelen 3. Bir yumurta da çatlamış ama bu kadar erken çatlaması iyi değil dedi ve sen özelde gittiğin doktoru bırak boşa vakit kaybetme git tüp bebek yaptır dedi. Kafam karıştı ve çok üzüldüm. Şimdi salı gitsem çatlatma iğnesi yaparmı doktorum ve eğer bu çatlayan üçüncü döllenmişse iğnenin ona zararı olur mu? Yada üç tane yumurta oldu ve biri erken kendiliğinden çatladı diye hamile kalamazmıyım. Niye tüp bebeğe yönlendirdi anlamadım. Ayrıca bir tane 4 yaşında kızım var ve hiç tedavisiz kendiliğinden oldu. Bu ikinci bebekte 7 ay denedik olmayınca klomen deneyelim demişti doktorum.