Ocak Ya Da şubatta Regl Olmak Yerine çift çizgiyi Görmek Isteyenler

serencim benim de aynı hiç bulantım filan yok hani test sonuçları doğrulamasa hiç hamileyim demicem sadece göğüs uçlarım dokununca çok acıyo bi de belim ağrıyo başka bişey yok halbuki türk filmlerinde hep mide bulantısı ve baş dönmesi olurdu:dance:
rahat hamileliklerde genelde erkek bebek olur diyolar hiç öle bişey duydunuz mu bide hakketen hibişeye aş ermiyorum sadece fazlaca iştahım açıldı herşeyden yiyorum çok tombik bir bebeğim olcak herhalde:teytey::teytey:
6. haftamdayım yarın da dr bebişin kalp atışlarını dinlemeye gidicez bakalım hayırlısı

cnm aynen valla 8. haftadayım bişey pek yok ılk 6. ve 7. haftada hiç bişey hıssetmıyordum ama 8. haftaya gırdıgım sureden ıtıbaren hafıf sersemlık var arada agrı okadar evet onu duydum yok yuzun guzellesırse erkek cırkınlesırse kız yok rahat hamıilık gecırırsen erkek cok agrılı gecırırsen kız amaaaaaannnn hurafe işi bunlar:roflol: boşver herşeyın hayırlısı kımısıde cok rahat hamişlik gecırmıs hıc sıkayetı olmamıs ama kız olmus allahtan baska kımse bılemez onları cnm herseyın hayırlısı elı ayagı duzgun olsunda ne olursa olsun, nasılsa kızda olsa biiiziiim erkekte olsa bizim:1hug:
ben gecen c.tesı gordum duydum cnm kalp atıslarını oyy pıt pıt atıyodu cok duygulandım yaa allah herkese yasatsın ınsallah sende goruceksın cnm cok guzel bı duygu bedenımızde canlanmaları bı mucıze yaa, hay allahımın kudretıne kurban olim yaa :asigim:

28 Gün Demekle Neyi Kast Ediyorsun Seren ? Anlamadim Açiklayabilirmisin Canim ?

hemen ornekle soylım cnm ,
mesela benım son adetim 5 ocaktaydı 5 ocaktan 1 dıye sayalım 6 ocak 2 vs...
1 subata kadar 28 gun oluyor, ben 5 subatta adet olucam sanıyordum halbukı 1 veya 2 subatta hastalanmam gerektı ama ben 7 sıne kadar bekledımkı tık yok 1 subat 28. gundu 6 subat 33. gune denk gelıyor bende 33. gunde test yaptımkı anaaa hamişimmm:dance:yanı en fazla 30-31 gun gecıkır 32 yı asmıssan ya hamişsin ya bı problem vardır cnm bılmem anlatabıldımmı:1hug: sende son adetının basından ıtıbaren say bugune kadar bak bakalım kacıncı gundesınnaniknanik

kızlar biliyorsunuz kandaki testimde çıkmadı bugün 12 gün oldu ve ben hala hastalanmadım hiç kan testinin hata verdiğini durdunuzmu olabilirmi yani nerdeyse 2. yumurtlama dönemim geldi kafayı yicem cumaya kadar gelmezse başka doktora gidicem tekradan

OLABİLİYORMUŞ AZ ÖNCE NETTE OKUDUM CANIM.. O KADAR GÜNÜ GEÇTİ İSE BİE ECZANEDEN TEST AL OLMAZSA DOKTORA GÖRÜNMELİSİN.

canım nerde okudun sölesene bakayım bende okadar araştırdım bulamadım çok çaresiz hissediyorum kendimi olsam diğer aya kısmet dicem ama böle arada kalmak mahvediyo beni

30 OCAK SON ADETİM O ZAMAN 28. GÜNDEYİM BEN YANİ BEKLEMELİYİM 1 MARTTA ADETİMİ BEKLİYORUM BAKALIM. SANA BİŞİ DAHA SORCAM HANİ MEME UCU ÇEVRESİNDE KÜÇÜK BEZLERİN KABARMASI DİYOR SENDE BU OLDUMU? BENİM MEME UCU ÇEVRESİNDE UFAK UFAK KABARMALAR VAR VE GÖZLEDE GÖRÜLÜYOR BUNLAR BAHSADİLEN BEZLER OLABİLİRMİ? İLGİNE TEŞEKKÜRLER CANIM.

slm arkadaslar
benimde 22 subatta adetimin gelmesi gerekiyordu ama gelmedi. sadece goguslerimin ucu aciyor. dun cok kotuydu ama bugun acimiyor. bence bu ayda bir sey yok ama iste bir umut bende listedeyim umarim bu ay cift cizgi gorururum hamile arkadaslari tebrik ediyorum allah anali babali buyutsun

canım nerde okudun sölesene bakayım bende okadar araştırdım bulamadım çok çaresiz hissediyorum kendimi olsam diğer aya kısmet dicem ama böle arada kalmak mahvediyo beni

BEN GEBELİK TESTLERİNİ OKURKEN Bİ FORUMDA DENK GELDİM. ÖZEL Bİ HASTANE KAN DAKİ bHCG DEĞERİNİ SIFIR DİYE AÇIKLAMIŞ KADIN HİSSEDİYORMUŞ HAMİLE OLDUĞUNU İNANMAYIP BAŞKA Bİ YERDE TEKRAR YAPTIRMIŞ VE GERÇEK DEĞERLER ÇIKMIŞ.. HATA OLABİLİYORMUŞ.

27. gundesın canımıniçii,
evet 1 marta kadar bekle bakalım sonuc ne olacak ınsallah istedıgın sonucla karsılasırsın cnm,
evet benımde goguslerımde sızlama meme ucunda hassasıyet ve koyulasma kenarlarında mınık kabarcık olmustu ama normal hayattayken adetıme yakın bunlar bende oluyordu yanı kararma acı hassasıyet degılde kucuk kabarcık hamiş olmadan oncede cıkabılıyormus, yanı hamiş olabılırsınde olmayabılırısnde cnm suan bısey demek ıstemıyorum bendekı ılk belırtıler goguste asırı derecede hassasıyet dokunamıyordum bıle belımde agrı ve gogus cevremın bıraz koyulasması oldu artı afedersınız beyaz akıntım olmustu adettekı gıbı sancım hıc olmadı normalde adete yakın terlemeler huzursuzluk ve azda olsa sancım olurdu ama onların hıc bırı yoktu cnm sana tavsıyem az daha bekle , pekı bu ilk denemenmı nekadar surelık evlısın:uhm:

ben ne hissettiğimi bilmiyorum kafaya yemek üzereyim.

kız delı 12 gun gecmıs dıyorsun hala buradasın madem doktorundan suphelenıyon gıt baska doktora artııı bence hemen gıt test al işe ve yap aaaaaaaaaaaaaaaaaa bukadar durdugun kabahat yavrum baktınkı teste bısey yok ozaman ne oldugu arastırılır gıt gıt hemen test al cabuk beklıyorum bak, yoksam bızede kafayı yedırtıcen cadı:mymeka:

AY BEN YANLIŞMI HESAPLADIM (30 OCAK 31 OCAK +26 GÜN ŞUBAT ) 28 DİYE NE BİLİM ? HAKLI OLABİLİRSİN BENİM GÖĞÜSLERİM 15 GÜNDÜR BU HALDE BÜYÜDÜ VE AĞRIYOR O BEZLER HİÇ GİTMEDİ... DAHA İLK DENEMEMİZ.. OLMAZSA Bİ SONRAKİ AY HAYIRLISI CANIM ÇOK SAĞOL SENDE DİKKAT ET KENDİNEEE HEEEE.....:)

:roflol: daha ilk denemeemiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:roflol:

kıs bende il denemede bingooooooooooooo :sm_cool:
valla bılmem bekle bakalım bı sorun yoksa hmiş olabilirsin şekeeerrrr:teytey:
bak adetının bıtımınden hemen sonra basladıysan ve bılemedın 1 gun arayla dvm ettıysen calısmalara allahın izniylede ıkınızdede sorun yoksa kesin hamiş kalıyosun canımcımmm:teytey: benden sölemesiiiiiiiiiiiiiii:icecream:

anammm dogru kıs dogru tam 28. gundesın cnm bu zamana kadar gelmesıde gerektı yanı dur bakalım 2-3 gun bekleyek bakalım sende tek vurusmu yapacan:roflol:
olmazsa sakın uzulme yenı bır ay yeni bir şans demeeeekkkka.s.

benimde seninle aynı canımcımm 8.haftaya girdim ama öğürmekten içim çıkacak özellikle midem boşken yada çok doluykenn,kararını bulamadımm:roflol:
aynen arada benimde hafif ağrılarım oluyo onlar çok normal ağrılarmış rahim büyüyo bebekte yerleşiyo doğal olarakk,inşallah senin öyle problemlerin olmaz,gerçekten zor ama 2.aydan sonrada başlayabilir kimisinin öyle oluyomuş sağlıklı gelsinlerde biz bu sıkıntıları çekmeye razıyız değilmi?a.s.

istiridyeyim incimsin seninle aynı günlermiz cnm bende en son 30 ocakta adet oldum 28 günde bir olduğum için bugün tam günü ama hala hastalanmadım offf beklemek çok zor stres yapmayım diyorum ama olmuyo biraz ümitliyim gibi ama bilemiyorum tabi ısımı ölçüyorum ben dün 36.3'dü bugün 36.6 oldu ondan ümtlendim azıcık napalım beklicez artık..benimde sadece göğüslerimin uçları sızlıyo sanki böle karıncalaşıyo gibi birazcıkta koyu sanki offf offfisfisfis
hayırlı haberlerini bekliyorum cnma.s.

kızlarrrrrrrrrrrrrrr geçmek bilmiyor zaman yaaa...kendimi dinler oldum bu ay iyice
bir umutlanıyorum bir yok olmayacak diyorum
her gün aynanın karşısında orama burama bakmaktan kafayı yicem hadi hayırlısı

canım bu kadartakmamaya çalış kafanı başka şeylerle meşgul olmaya çalış düşündükçe insan çok kötü oluyo artık ben zamana yaydım olursa olur olmazsa daha önümde zamanım var diyorum yoksa günler çekilmez oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…