- 10 Aralık 2007
- 1.620
- 4
cnm mrb,
senin kaç haftalıktı :uhm: benim öle miğde bulantım yada kusma gıbı bir problemim yok şuanda 8. haftama girdim ama hala tık yok
sanırım benimkisi ii geçecek yada sonradan gösterecek acısını, agzımda tatsızlık oluyor okadar cok tatlılı şeyler yemek istemiyorum özellikle ekşili ve tuzlu şeyleri seviyorum canımda öle bişeyler cekmiyo aşermiyorum nedense:roflol: kısacası az agrılarım dışında rahatım cnm , dediğin gibi allah herkese nasip etsin inşallah kimsenin kucagı boş kalmasın inşallaahhh amiiiiiinna.s.
serencim benim de aynı hiç bulantım filan yok hani test sonuçları doğrulamasa hiç hamileyim demicem sadece göğüs uçlarım dokununca çok acıyo bi de belim ağrıyo başka bişey yok halbuki türk filmlerinde hep mide bulantısı ve baş dönmesi olurdu:dance:
rahat hamileliklerde genelde erkek bebek olur diyolar hiç öle bişey duydunuz mu bide hakketen hibişeye aş ermiyorum sadece fazlaca iştahım açıldı herşeyden yiyorum çok tombik bir bebeğim olcak herhalde:teytey::teytey:
6. haftamdayım yarın da dr bebişin kalp atışlarını dinlemeye gidicez bakalım hayırlısı
28 Gün Demekle Neyi Kast Ediyorsun Seren ? Anlamadim Açiklayabilirmisin Canim ?
kızlar biliyorsunuz kandaki testimde çıkmadı bugün 12 gün oldu ve ben hala hastalanmadım hiç kan testinin hata verdiğini durdunuzmu olabilirmi yani nerdeyse 2. yumurtlama dönemim geldi kafayı yicem cumaya kadar gelmezse başka doktora gidicem tekradan
hemen ornekle soylım cnm ,
mesela benım son adetim 5 ocaktaydı 5 ocaktan 1 dıye sayalım 6 ocak 2 vs...
1 subata kadar 28 gun oluyor, ben 5 subatta adet olucam sanıyordum halbukı 1 veya 2 subatta hastalanmam gerektı ama ben 7 sıne kadar bekledımkı tık yok 1 subat 28. gundu 6 subat 33. gune denk gelıyor bende 33. gunde test yaptımkı anaaa hamişimmm:dance:yanı en fazla 30-31 gun gecıkır 32 yı asmıssan ya hamişsin ya bı problem vardır cnm bılmem anlatabıldımmı:1hug: sende son adetının basından ıtıbaren say bugune kadar bak bakalım kacıncı gundesınnaniknanik
canım nerde okudun sölesene bakayım bende okadar araştırdım bulamadım çok çaresiz hissediyorum kendimi olsam diğer aya kısmet dicem ama böle arada kalmak mahvediyo beni
30 OCAK SON ADETİM O ZAMAN 28. GÜNDEYİM BEN YANİ BEKLEMELİYİM 1 MARTTA ADETİMİ BEKLİYORUM BAKALIM. SANA BİŞİ DAHA SORCAM HANİ MEME UCU ÇEVRESİNDE KÜÇÜK BEZLERİN KABARMASI DİYOR SENDE BU OLDUMU? BENİM MEME UCU ÇEVRESİNDE UFAK UFAK KABARMALAR VAR VE GÖZLEDE GÖRÜLÜYOR BUNLAR BAHSADİLEN BEZLER OLABİLİRMİ? İLGİNE TEŞEKKÜRLER CANIM.
ben ne hissettiğimi bilmiyorum kafaya yemek üzereyim.
27. gundesın canımıniçii,
evet 1 marta kadar bekle bakalım sonuc ne olacak ınsallah istedıgın sonucla karsılasırsın cnm,
evet benımde goguslerımde sızlama meme ucunda hassasıyet ve koyulasma kenarlarında mınık kabarcık olmustu ama normal hayattayken adetıme yakın bunlar bende oluyordu yanı kararma acı hassasıyet degılde kucuk kabarcık hamiş olmadan oncede cıkabılıyormus, yanı hamiş olabılırsınde olmayabılırısnde cnm suan bısey demek ıstemıyorum bendekı ılk belırtıler goguste asırı derecede hassasıyet dokunamıyordum bıle belımde agrı ve gogus cevremın bıraz koyulasması oldu artı afedersınız beyaz akıntım olmustu adettekı gıbı sancım hıc olmadı normalde adete yakın terlemeler huzursuzluk ve azda olsa sancım olurdu ama onların hıc bırı yoktu cnm sana tavsıyem az daha bekle , pekı bu ilk denemenmı nekadar surelık evlısın:uhm:
AY BEN YANLIŞMI HESAPLADIM (30 OCAK 31 OCAK +26 GÜN ŞUBAT ) 28 DİYE NE BİLİM ? HAKLI OLABİLİRSİN BENİM GÖĞÜSLERİM 15 GÜNDÜR BU HALDE BÜYÜDÜ VE AĞRIYOR O BEZLER HİÇ GİTMEDİ... DAHA İLK DENEMEMİZ.. OLMAZSA Bİ SONRAKİ AY HAYIRLISI CANIM ÇOK SAĞOL SENDE DİKKAT ET KENDİNEEE HEEEE.....:)
AY BEN YANLIŞMI HESAPLADIM (30 OCAK 31 OCAK +26 GÜN ŞUBAT ) 28 DİYE NE BİLİM ? HAKLI OLABİLİRSİN BENİM GÖĞÜSLERİM 15 GÜNDÜR BU HALDE BÜYÜDÜ VE AĞRIYOR O BEZLER HİÇ GİTMEDİ... DAHA İLK DENEMEMİZ.. OLMAZSA Bİ SONRAKİ AY HAYIRLISI CANIM ÇOK SAĞOL SENDE DİKKAT ET KENDİNEEE HEEEE.....:)
cnm mrb,
senin kaç haftalıktı :uhm: benim öle miğde bulantım yada kusma gıbı bir problemim yok şuanda 8. haftama girdim ama hala tık yok
sanırım benimkisi ii geçecek yada sonradan gösterecek acısını, agzımda tatsızlık oluyor okadar cok tatlılı şeyler yemek istemiyorum özellikle ekşili ve tuzlu şeyleri seviyorum canımda öle bişeyler cekmiyo aşermiyorum nedense:roflol: kısacası az agrılarım dışında rahatım cnm , dediğin gibi allah herkese nasip etsin inşallah kimsenin kucagı boş kalmasın inşallaahhh amiiiiiinna.s.