Ocak Ya Da şubatta Regl Olmak Yerine çift çizgiyi Görmek Isteyenler

keşke bende şu ateş işine başlasaydım ama ben beceremem ya ben yumurtanın çatladığını nerden anlıycam şimdi yaklaşık bırak 36 saati 70 saat oldu ya istiyorum istemiyorum değil ama bu ay ümidim zayıf hernedense içimde kocaman bir boşluk var heveslenemiyorum bu ay için herneyse bundada bir hayır vardır

canım cumartesi günü bende öyle olmuştum sanki bu ayda kaçırdım yumurtlama günümü gibi ama şimdi öyle düşünmüyorum hayırlısı allahtan ya en hayırlı zamanda hayırlı evlatlarımız olsun inşallah hiç üzülme sen daha hiçbirşey denememişsin ki aşılama bile en kötü ihtimal tüp bebek olur yani anne olamayacağım olayına takılma lütfen olur mu? allahım dermansız dert vermesin hiçbirimize

çalışmalar devam tabiki yani şöyle diyeyim tam anlamıyla c.tesi pazar çalıştım iki günde ama bakalım hafta içi nasıl olacak evde bir bıdık var biliyorsun uyumuyorrrrrrrrrrrrrrrrrrr ama bugün yarın yumurtlayacağım herhalde belim ve kasıklarım ağrıyor ateşte ölçüyorum bakalım artık kısmet. listeye gelince ben baktığımda sen bakmış ve eklemiş oluyorsun ama zaten böyle daha iyi benden kaçanı sen senden kaçanı ben bazen arkadaşlar kendileride ekliyorlar zaten yuvarlanıp gidiyoruz işte bana dua etmeyi unutma arkadaşım olur mu? Bu ay kırmızı listeye girmek istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmm

:nazar: ayy dua etmemmi kıs aşkolsun valla benim öğrenmeme sen vesile olsun cnm sana hep dua edıyorum ınankı her aksam sukredıyorum allaha burdakı bebeıs bekleyen kardeslerımızede duamı eksık etmıyorum cnm ınsallah sende o kırmızı guzel lıstemıze gelırsın cnm sen yeterkı calısmalara dvm et en ii donem adetınden ıtıbaren sayarak basla 10. ve 14. gundur ben o donemlerde yogunluk verdım ve o donemde tuttu sanırım hallahım hayırlısıyla sizlerinde yuzunu guldursin inşalaaahhhhhh amiiinnnn:1hug:

ahhhh ahhhhhh benim bugüne bile gelmem bile bir şans be canım ben 3 senede hamile kalmaya hazır hale anca geldim bir ben bir kocam derken sesler geçti evet daha bişey deneyemedik anlayacağın çünkü hamile kalabilme şansımı anca yakaladık bundan sonra başlıyacak aşılama ve tüpbebek yöntemleri allah kimseye aratmadan evlat sahibi yapsın herkezi

evet kızlar geldim ama pekde iyi haberle değil kan tahlili yaptılar sonuç 1,00 çıktı nedemk bilmiyorum ama bebek yok işte kendimi toparlayıp anca geçtğim bilgisayarın başına ama neden geçiktim bu kadar onuda bilmiyorum hayırlısı diyip beklicem artık:1no2::1no2::1no2::1no2:

keşke bende şu ateş işine başlasaydım ama ben beceremem ya ben yumurtanın çatladığını nerden anlıycam şimdi yaklaşık bırak 36 saati 70 saat oldu ya istiyorum istemiyorum değil ama bu ay ümidim zayıf hernedense içimde kocaman bir boşluk var heveslenemiyorum bu ay için herneyse bundada bir hayır vardır

:nazar: anladım cnm ama neguzelkı 40 yaslara kadar yumurtlama durmamıs sulalede:) o yuzden sen cok kafana takma lutfen azcık kendını baska seylerle meskul et gordugum kadarıyla cok takıyorsun yanı ılıskıde bıle belkıde acaba bu sefer olcakmı dıye kafandan gecırıyorsundur kesın herseyın hayırlısı bıtanem yaa bak ınan kafaya takmazsan ve duzenlı olarak calısmalarına dvm edersen ınan bana başaracaksın allahtan umut kesılmez olmıcak dıye bişeyde yok
sen umutsuz olup kafana takma yeter ok cnm :1hug:,benden sana tavsıye bırgun calısma yapıyorsan ertesı gun yapma ondan sonrakı gun yap yanı hergun ılıskıye gırmekle hamiş kalınmaz ben bunu cok okuyup cok duydum cnm ozellıkle sanada soylım adetının baslagıcından say ve 10. ile 14. gununu sakın kacırma o gunlerde çalışmayı sıklastır ozellıkle sabahları:)))))))):enbuyukkk:

evet kızlar geldim ama pekde iyi haberle değil kan tahlili yaptılar sonuç 1,00 çıktı nedemk bilmiyorum ama bebek yok işte kendimi toparlayıp anca geçtğim bilgisayarın başına ama neden geçiktim bu kadar onuda bilmiyorum hayırlısı diyip beklicem artık:1no2::1no2::1no2::1no2:

:nazar: oyy kıyamamm valla merakettık tm cnm sakın uzulme vardır bundada bır hayır senı hala beklemede olarak kabul edıyor ve ordan sılmıyorum ok tatlım
sakın sıkma canını , sen arada ugra buralara ozletmede kendını bak merak ettırıyorsun valla:1hug:a.s.

ahhhh ahhhhhh benim bugüne bile gelmem bile bir şans be canım ben 3 senede hamile kalmaya hazır hale anca geldim bir ben bir kocam derken sesler geçti evet daha bişey deneyemedik anlayacağın çünkü hamile kalabilme şansımı anca yakaladık bundan sonra başlıyacak aşılama ve tüpbebek yöntemleri allah kimseye aratmadan evlat sahibi yapsın herkezi

:nazar: pekı bısey sorabılırmıyım belkı yazmıssındır ama ben bılmedıgım ıcın soruyorum, simdı sıs hemen hemen 3 senedır evlısınıs, ılk bu senemı bebek dusunup calısmaya basladınız ondan once neyle korundunuz ve nekadar sure korundunuz ?? cokmu soru sordum:uhm:

:nazar:cnmmmm inşallah yaa sende hamiş olursun valla herkes hamiş olsun şubatı hamiş toplulugunla kapatalım:)))))) senın son adetın nezamandı:uhm:

canım son adet tarihim 5 ocak.aslında benim adetlerim düzensizdir.ben dr. kontrolünde ve duphaston yardımıyla adet oluyordum ama bu ay dr. kontrolüne gitmedim
dolayısıyla duphastona başlayamadım.
yani bilmiyorum zaten yine hamişlik olmazsa dr. değiştirip ciddi bir tedaviye başlıcam
belki de geç bile kaldım
çünkü bu ay tam 1 sene oacak
inşallah dr. değiştirmeye gerek kalmaz dua edin kızlaaaaaaaaaaar

canım son adet tarihim 5 ocak.aslında benim adetlerim düzensizdir.ben dr. kontrolünde ve duphaston yardımıyla adet oluyordum ama bu ay dr. kontrolüne gitmedim
dolayısıyla duphastona başlayamadım.
yani bilmiyorum zaten yine hamişlik olmazsa dr. değiştirip ciddi bir tedaviye başlıcam
belki de geç bile kaldım
çünkü bu ay tam 1 sene oacak
inşallah dr. değiştirmeye gerek kalmaz dua edin kızlaaaaaaaaaaarr
:nazar: insallah gerek kalmaz cnm, benımde en son 5 ocaktı bende 1,5 senelık evlıyım 2. yılımıza gırıcez ben 1,5 yıl dogum kontorl hapı kullandım cnm doktor kızdı hatta senın cocugun zor olur dedı normalde 6 aymı ne ıcılıyormus gercı herkes degısık bısey dıyo, yanı olmasa benım olmazdı o yuzden sakın ole cok kafaya takma kımı arkadaslara bakıyorum cok takılıyolar ole dusunerek hem kensınızı yıpratıryorsunuz hemde gecıkmesıne sebep oluyorsunuz gercı cok haklısınız belkıde kımısı dıyecek tabı kendısı hamış ya konusuyo dıye valla uzulmenızı ıstemedıgım ıcın dıyorum cnm ınan herkese tum ısteyenlere dua edıyorum ınsan okudukca vay be neler varmıs dıyıp halıne sukredıyor valla o yuzden beterın beterı vardır sızden daha kotu olnalar napsın kımısı var 40-45 yasında cocugu olmuyor evlatlık edınıyor onlar napsın yıne cok sukur herkes destek cıkıp tedavıde olsa bebek sahıbı olanlar var halinize yınede cukredın sakın of demeyın sakın allaha isyanlık olur hep dua edın ben ınananıyorumkı elbet sızlerınde yuzlerı gulecek, :1hug:a.s.

taze hamişlerr heyyyyy hiçç sesiniz çıkmıyo herkes kabuğunamı çekildii nasıl gidiyo hamişlik bakalımm,ilk ben başlıyayım mide bulantıalrım artmakta bugün ilk kes istifra ettim inanın bulanması daha iyiii,inşallah tekrar olmaz,ve tüm hamişşş olmak isteyen arkadaşlarım Rabbim hepinize tez zamanda sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah bunu gerçekten tüm samimiyetimle söylüyorumm,ben hamileyim diye değil ALLAHIM tüm isteyenlere sağlıklı hayırlı evlatlar vrsin inşallahhh:nazar::nazar:a.s.

teste çizgi açık pembe çıkmıştı dün çok sevinmiştim bugünse bütün hayallerim suya düştü yine bi hayal kırıklığı....ALLAH bana o şansı bi kere ver di ama ben sahip çıkamadım bebeğime...2 sene önce 1.5 aaylık hamileyken kaldırımdan düştüm .o zaman sanırım bebek eşiyle (plasentayla)yer değişmiş ve beslenemedi bebeğim büyüyemedi 5 aya kadar bi sürü testler yapıldı.4 kez amniyo sıvısı alındı benden ama bi sonuç vermedi çabalar kalp atışları azalmaya başlamıştı.ve bi gün hastanade buldum kendimi....15 saat suni sancı verildi bana ve sonra cansız bi bebek getirdim dünyayaa....sancısı acısı bi yana da hastaneden eli boş çıkmak çok canımı acıtmıştı...kızdı bebeğim adı rüyaydı.çünkü hep rüyalarımda görürdüm onu...hiç aklımdan çıkmıyo ............................ÇOK kötüyüm arkadaşlar aklıma ilk gelenleri yazmak istedim.yazarak biraz rahatlamak istedim..çevremde eşimden başka kimse yok konuşabileceğim..eşimde cok üzgün zten dah fazla konuşupta üzmek istemedim......beni listeden çıkarabilirsiniz artık...:çok üzgünüm:
KIZLAR HALA LİSTEDE DE ADIM VAR YAZIMI KİMSE OKUMAMIŞ SANIRIM ....BENDE ADET OLDUM MALESEF LİSTEDEN SİLEBİLRSİNİZ BENİ...HALA İNANAMIYORUM BU AYDAN ÇOK UMUTLUYDUM.KISMET ARTIK .......GÖÇMENCİM BEN SENDEN DE ÇOK UMUTLUYDUM ÇOK GECİKMİŞTİ ADETİN AMA ÜZÜLMEMEK LAZIM HAKKIMIZDA HAYIRLISI OLSUN NAPALIM BAŞKA BAHARA KALDI HAYALLERİMİZ

:nazar: insallah gerek kalmaz cnm, benımde en son 5 ocaktı bende 1,5 senelık evlıyım 2. yılımıza gırıcez ben 1,5 yıl dogum kontorl hapı kullandım cnm doktor kızdı hatta senın cocugun zor olur dedı normalde 6 aymı ne ıcılıyormus gercı herkes degısık bısey dıyo, yanı olmasa benım olmazdı o yuzden sakın ole cok kafaya takma kımı arkadaslara bakıyorum cok takılıyolar ole dusunerek hem kensınızı yıpratıryorsunuz hemde gecıkmesıne sebep oluyorsunuz gercı cok haklısınız belkıde kımısı dıyecek tabı kendısı hamış ya konusuyo dıye valla uzulmenızı ıstemedıgım ıcın dıyorum cnm ınan herkese tum ısteyenlere dua edıyorum ınsan okudukca vay be neler varmıs dıyıp halıne sukredıyor valla o yuzden beterın beterı vardır sızden daha kotu olnalar napsın kımısı var 40-45 yasında cocugu olmuyor evlatlık edınıyor onlar napsın yıne cok sukur herkes destek cıkıp tedavıde olsa bebek sahıbı olanlar var halinize yınede cukredın sakın of demeyın sakın allaha isyanlık olur hep dua edın ben ınananıyorumkı elbet sızlerınde yuzlerı gulecek, :1hug:a.s.[/QUOTE]

ÇOK HAKLISIN SERENCİM SANA KATILIORUM AMA İNSAN SADECE KENDİ BU SORUNU YAŞIOMUŞ GİBİ DÜŞÜNÜYO AÇIKÇASI BU SİTEYE ÜYE OLANA KADAR ÖLE DÜŞÜNÜODUM...BİRDE ADET OLDUĞUMU GÖRDÜĞÜM ZAMAN O GÜN İÇİNDE KİM NE SÖLERSE SÖLESİN BENİM O GÜNÜM ÜZÜNTÜYLE GEÇİO Kİ DİĞER ARKADAŞLARIN DA ÖLEDİR.BUGÜN DAHA İYİYİM DAHA MANTIKLI DÜŞÜNEBİLİORUM..ALLAH HAKKIMIZDA HAYIRLISINI VERSİN ...KUCAKLARIMIZI BOŞ BIRAKMASIN..CNM SANADA SAĞLIKLI SIHATLİ BEBEĞİNİ DOĞURMAK NASİP ETSİN

:nazar: pekı bısey sorabılırmıyım belkı yazmıssındır ama ben bılmedıgım ıcın soruyorum, simdı sıs hemen hemen 3 senedır evlısınıs, ılk bu senemı bebek dusunup calısmaya basladınız ondan once neyle korundunuz ve nekadar sure korundunuz ?? cokmu soru sordum:uhm:

canım aşkolsun çok olurmu işlerim yoğundu anca evde vakit buldum bizim korunmaya gereksinimiz yoktuki ilk sene ben pkolu olduğum için devamlı ilaç kullanmam gerekti sonra eşim varikosel ameliyatı oldu ondan şimdide yumurtlama tembelliği yani anlayacağın biz habire çalışmadayız bide korunsam herhalde sonuç ne olurdu 3sene kayıp enazından sorunları halletmeye çalışıyoruz ama biri bitiyor yenisi başlıyor ama ne yapalım allahtan gelen bişey isyan edemiyorum o yüzden

YENİ LİSTEMİZ (26/02/2008)

ŞUBATTTT

ELİZABETHTOWN:::::::::::::::::::::::::26 ŞUBATTTTTTTTTTTTTTTT
BARCLİ::::::::::::::::::::::::::::::::::::26 ŞUBATTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
AŞİNA:::::::::::::::::::::::::::::::::::::28 ŞUBATTTTTTTTTTTTTTTTTTT
CALAMİTYJANE::::::::::::::::::::::::::::28 ŞUBATTTTTTTTTTTTTTTTTTT
SKEEY::::::::::::::::::::::::::::::::::::29 ŞUBATTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
Yeşimexpo:::::::::::::::::::::::::::::::::29 ŞUBATTTTTTTTTTTTTTTTTT
DENİZKOKUSU:::::::::::::::::::::::::::::29 ŞUBATTTTTTTTTTTTTTT

MARTTT
İSTİRİDYEYİM İNCİMSİN::::::::::::::::::1 MARTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
BEDEF::::::::::::::::::::::::::::::::::::::1 MARTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
NUR82:::::::::::::::::::::::::::::::::::::2 MARTTTT TTTTTTTTTTTTTTTTTT
DUYGUMUTLU:::::::::::::::::::::::::::::2 MARTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
AppLE:::::::::::::::::::::::::::::::::::::3 MARTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
fater::::::::::::::::::::::::::::::::::::::6 MARTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
NAZO GELİN :::::::::::::::::::::::::::::6 MARTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
PAMUKUM1:::::::::::::::::::::::::::::::6 MARTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
VUSLAT2008:::::::::::::::::::::::::::::7 MARTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
ŞEKER::::::::::::::::::::::::::::::::::::8 MARTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
Derram:::::::::::::::::::::::::::::::::::9 MARTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
SEVGİİİ:::::::::::::::::::::::::::::::::::9 MARTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
ESRAKO::::::::::::::::::::::::::::::::::10 MARTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
GULAY DA :::::::::::::::::::::::::::::::10 MARTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
DİPTİSDİPTİS::::::::::::::::::::::::::::11 MARTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
XNAZANX:::::::::::::::::::::::::::::::::11 MARTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
BALLIM53:::::::::::::::::::::::::::::::::11 MARTTTTTTTTTTTTTTTTTT
EVRİMMM:::::::::::::::::::::::::::::::::11 MARTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
EMELİKO::::::::::::::::::::::::::::::::::13 MARTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
HATİCE1007::::::::::::::::::::::::::::::13 MARTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TUGBA::::::::::::::::::::::::::::::::::::13 MARTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
ELALE:::::::::::::::::::::::::::::::::::::13 MARTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
BEKLEMEK:::::::::::::::::::::::::::::::::14 MARTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
ELMALI TURTA::::::::::::::::::::::::::::14 MARTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
ŞİRİNE:::::::::::::::::::::::::::::::::::::14 MARTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
GÖZEK:::::::::::::::::::::::::::::::::::::16 MARTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
SARI ŞEKER::::::::::::::::::::::::::::::::16 MARTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
ÖYKÜ BEBEK:::::::::::::::::::::::::::::::17 MARTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
ZELİŞ82::::::::::::::::::::::::::::::::::::17 MARTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
BEBİŞİİİİM::::::::::::::::::::::::::::::::::17 MARTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
SİSİM:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::18 MARTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
SELVİNAZZ::::::::::::::::::::::::::::::::::18 MARTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
AYZEN::::::::::::::::::::::::::::::::::::::19 MARTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
SİDANUR::::::::::::::::::::::::::::::::::::21 MARTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
ED@HMET:::::::::::::::::::::::::::::::::21 MARTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
ŞUŞU::::::::::::::::::::::::::::::::::::::24 MARTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
SEYRA:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::28 MARTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT

GÜZEL HAMİŞLERİMİZ
*GULAN06 _____________________HAAAMİİŞİİMİZ: ) )
*BAŞAK1984 ____________________HAAAMİİŞİİMİZ : ) )
*MİNİKANNİŞ ____________________HAAAMİİŞİİMİZ: ) )
*SEREN_ _____________________HAAAMİİŞİİMİZ : ) )
*ÇITIR PITIR ____________________HAAAMİİŞİİMİZ: ) )
*RÜYALIM ______________________HAAAMİİŞİİMİZ : ) )
*DAĞLARKIZI ___________________HAAAMİİŞİİMİZ : ) )
*SENA.KOCER __________________HAAAMİİŞİİMİZ : ) )
*PONARAN _____________________HAAAMİİŞİİMİZ: ) )
*EDHAK ________________________HAAAMİİŞİİMİ Z: ) )
*İLSU __________________________HAAAMİİŞİİM İZ:))
*ÖZLEMqqq _____________________HAAAMİİŞİİMİZ: ))

...... BEKLEMEDE ......
AREGON::::::::::::::::::::::::::::::::::25 ŞUBATTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
D.E.S.İ.R.E:::::::::::::::::::::::::::::::25 ŞUBATTTTTTTTTTTTTTTTTT
NESGUL:::::::::::::::::::::::::::::::::::25 ŞUBATTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
BATURNURAY::::::::::::::::::::::::::::?????????
BERİL78::::::::::::::::::::::::::::::::::????????
UNSAL:::::::::::::::::::::::::::::::::::????????
E.L.İ.F.T.G:::::::::::::::::::::::::::???????
ALİN:::::::::::::::::::::::::::::::::::??????
GÖÇMEN:::::::::::::::::::::::::::::::BEKLEMEDEE EEEE??
SEYRA :::::::::::::::::::::::::::::::::??????
İLKNURAY::::::::::::::::::::::::::::::??????
BİBEK SURATLI:::::::::::::::::::::::::????

taze hamişlerr heyyyyy hiçç sesiniz çıkmıyo herkes kabuğunamı çekildii nasıl gidiyo hamişlik bakalımm,ilk ben başlıyayım mide bulantıalrım artmakta bugün ilk kes istifra ettim inanın bulanması daha iyiii,inşallah tekrar olmaz,ve tüm hamişşş olmak isteyen arkadaşlarım Rabbim hepinize tez zamanda sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah bunu gerçekten tüm samimiyetimle söylüyorumm,ben hamileyim diye değil ALLAHIM tüm isteyenlere sağlıklı hayırlı evlatlar vrsin inşallahhh:nazar::nazar:a.s.

:nazar: cnm mrb,
senin kaç haftalıktı :uhm: benim öle miğde bulantım yada kusma gıbı bir problemim yok şuanda 8. haftama girdim ama hala tık yok:emir_bebek:
sanırım benimkisi ii geçecek yada sonradan gösterecek acısını, agzımda tatsızlık oluyor okadar cok tatlılı şeyler yemek istemiyorum özellikle ekşili ve tuzlu şeyleri seviyorum canımda öle bişeyler cekmiyo aşermiyorum nedense:roflol: kısacası az agrılarım dışında rahatım cnm , dediğin gibi allah herkese nasip etsin inşallah kimsenin kucagı boş kalmasın inşallaahhh amiiiiiinna.s.

ELİZABETHTOWN nerdesin cnm hastalandın mı ben hastalanmadım cnm ya var mı belirtiler falan??:emir_bebek:

senin kaç haftalıktı :uhm: benim öle miğde bulantım yada kusma gıbı bir problemim yok şuanda 8. haftama girdim ama hala tık yok:emir_bebek:
sanırım benimkisi ii geçecek yada sonradan gösterecek acısını, agzımda tatsızlık oluyor okadar cok tatlılı şeyler yemek istemiyorum özellikle ekşili ve tuzlu şeyleri seviyorum canımda öle bişeyler cekmiyo aşermiyorum nedense:roflol: kısacası az agrılarım dışında rahatım cnm , dediğin gibi allah herkese nasip etsin inşallah kimsenin kucagı boş kalmasın inşallaahhh amiiiiiinna.s.

kızlar herkese merhabaaaaa...:)ya seren bişe sorcam aynı zamanda tüm hamişlere aslında.benim bugün 2 gün geçti henüz test yapmadım ama sadece göğüslerimde sızı var sizdede böyle olan varmıydı.bende bel yada kasık ağrısı şimdilik yok ama adet belirtiside yok aklım karışık yarın yapıcam testi...

Barcli benim adetim hep duzenlidir. Ama bu ay stres nedeniyle de gecikmis olabilir, hic bu ayki kadar kafama tamamistim bu meseleyi. Bi de bu ay iki arkadasimin da hamile oldugunu ogrendim. Onlar adina cok sevindim tabi. Ama daha onceden beraber buyusun cocuklarimiz diye konusurduk. Bilmiyoduk bu kadar zor oldugunu. Allah hayirlisini versin hepimize. Sen test negatif diye uzulme canim belki kan testinde cikar. Ben hayal kirikligina ugramamak icin bekleyebildigim kadar bekleyeyim diyorum.

kızlar herkese merhabaaaaa...:)ya seren bişe sorcam aynı zamanda tüm hamişlere aslında.benim bugün 2 gün geçti henüz test yapmadım ama sadece göğüslerimde sızı var sizdede böyle olan varmıydı.bende bel yada kasık ağrısı şimdilik yok ama adet belirtiside yok aklım karışık yarın yapıcam testi...

bendede ole kasık agrısı cok şiddetlı bel agrısı falan olmadı sadece cok yurumustum belıme agrı gırmıstı bende cok yurudum herhalde dedım kendı kendıme ama goguslerımde sızlama vardı dokunamıyordum bıle , benım 6 gun gecmıs haberım yoktu test yaptım ve cıktı eger son adetınden ıtıbaren sayarak 28. gunu tamamlamıssan bı test yap derım ben 33. gunde test yaptım ve hemen dogruladı:teytey:
inşallah ahmişsindir cnm haberlerini bekliyorummmmmma.s.

X