- 18 Kasım 2007
- 2.264
- 137
- 39
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
keşke bende şu ateş işine başlasaydım ama ben beceremem ya ben yumurtanın çatladığını nerden anlıycam şimdi yaklaşık bırak 36 saati 70 saat oldu ya istiyorum istemiyorum değil ama bu ay ümidim zayıf hernedense içimde kocaman bir boşluk var heveslenemiyorum bu ay için herneyse bundada bir hayır vardır
çalışmalar devam tabiki yani şöyle diyeyim tam anlamıyla c.tesi pazar çalıştım iki günde ama bakalım hafta içi nasıl olacak evde bir bıdık var biliyorsun uyumuyorrrrrrrrrrrrrrrrrrr ama bugün yarın yumurtlayacağım herhalde belim ve kasıklarım ağrıyor ateşte ölçüyorum bakalım artık kısmet. listeye gelince ben baktığımda sen bakmış ve eklemiş oluyorsun ama zaten böyle daha iyi benden kaçanı sen senden kaçanı ben bazen arkadaşlar kendileride ekliyorlar zaten yuvarlanıp gidiyoruz işte bana dua etmeyi unutma arkadaşım olur mu? Bu ay kırmızı listeye girmek istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmm
keşke bende şu ateş işine başlasaydım ama ben beceremem ya ben yumurtanın çatladığını nerden anlıycam şimdi yaklaşık bırak 36 saati 70 saat oldu ya istiyorum istemiyorum değil ama bu ay ümidim zayıf hernedense içimde kocaman bir boşluk var heveslenemiyorum bu ay için herneyse bundada bir hayır vardır
evet kızlar geldim ama pekde iyi haberle değil kan tahlili yaptılar sonuç 1,00 çıktı nedemk bilmiyorum ama bebek yok işte kendimi toparlayıp anca geçtğim bilgisayarın başına ama neden geçiktim bu kadar onuda bilmiyorum hayırlısı diyip beklicem artık:1no2::1no2::1no2::1no2:
ahhhh ahhhhhh benim bugüne bile gelmem bile bir şans be canım ben 3 senede hamile kalmaya hazır hale anca geldim bir ben bir kocam derken sesler geçti evet daha bişey deneyemedik anlayacağın çünkü hamile kalabilme şansımı anca yakaladık bundan sonra başlıyacak aşılama ve tüpbebek yöntemleri allah kimseye aratmadan evlat sahibi yapsın herkezi
cnmmmm inşallah yaa sende hamiş olursun valla herkes hamiş olsun şubatı hamiş toplulugunla kapatalım:)))))) senın son adetın nezamandı:uhm:
canım son adet tarihim 5 ocak.aslında benim adetlerim düzensizdir.ben dr. kontrolünde ve duphaston yardımıyla adet oluyordum ama bu ay dr. kontrolüne gitmedim
dolayısıyla duphastona başlayamadım.
yani bilmiyorum zaten yine hamişlik olmazsa dr. değiştirip ciddi bir tedaviye başlıcam
belki de geç bile kaldım
çünkü bu ay tam 1 sene oacak
inşallah dr. değiştirmeye gerek kalmaz dua edin kızlaaaaaaaaaaarr
insallah gerek kalmaz cnm, benımde en son 5 ocaktı bende 1,5 senelık evlıyım 2. yılımıza gırıcez ben 1,5 yıl dogum kontorl hapı kullandım cnm doktor kızdı hatta senın cocugun zor olur dedı normalde 6 aymı ne ıcılıyormus gercı herkes degısık bısey dıyo, yanı olmasa benım olmazdı o yuzden sakın ole cok kafaya takma kımı arkadaslara bakıyorum cok takılıyolar ole dusunerek hem kensınızı yıpratıryorsunuz hemde gecıkmesıne sebep oluyorsunuz gercı cok haklısınız belkıde kımısı dıyecek tabı kendısı hamış ya konusuyo dıye valla uzulmenızı ıstemedıgım ıcın dıyorum cnm ınan herkese tum ısteyenlere dua edıyorum ınsan okudukca vay be neler varmıs dıyıp halıne sukredıyor valla o yuzden beterın beterı vardır sızden daha kotu olnalar napsın kımısı var 40-45 yasında cocugu olmuyor evlatlık edınıyor onlar napsın yıne cok sukur herkes destek cıkıp tedavıde olsa bebek sahıbı olanlar var halinize yınede cukredın sakın of demeyın sakın allaha isyanlık olur hep dua edın ben ınananıyorumkı elbet sızlerınde yuzlerı gulecek, :1hug:a.s.
KIZLAR HALA LİSTEDE DE ADIM VAR YAZIMI KİMSE OKUMAMIŞ SANIRIM ....BENDE ADET OLDUM MALESEF LİSTEDEN SİLEBİLRSİNİZ BENİ...HALA İNANAMIYORUM BU AYDAN ÇOK UMUTLUYDUM.KISMET ARTIK .......GÖÇMENCİM BEN SENDEN DE ÇOK UMUTLUYDUM ÇOK GECİKMİŞTİ ADETİN AMA ÜZÜLMEMEK LAZIM HAKKIMIZDA HAYIRLISI OLSUN NAPALIM BAŞKA BAHARA KALDI HAYALLERİMİZteste çizgi açık pembe çıkmıştı dün çok sevinmiştim bugünse bütün hayallerim suya düştü yine bi hayal kırıklığı....ALLAH bana o şansı bi kere ver di ama ben sahip çıkamadım bebeğime...2 sene önce 1.5 aaylık hamileyken kaldırımdan düştüm .o zaman sanırım bebek eşiyle (plasentayla)yer değişmiş ve beslenemedi bebeğim büyüyemedi 5 aya kadar bi sürü testler yapıldı.4 kez amniyo sıvısı alındı benden ama bi sonuç vermedi çabalar kalp atışları azalmaya başlamıştı.ve bi gün hastanade buldum kendimi....15 saat suni sancı verildi bana ve sonra cansız bi bebek getirdim dünyayaa....sancısı acısı bi yana da hastaneden eli boş çıkmak çok canımı acıtmıştı...kızdı bebeğim adı rüyaydı.çünkü hep rüyalarımda görürdüm onu...hiç aklımdan çıkmıyo ............................ÇOK kötüyüm arkadaşlar aklıma ilk gelenleri yazmak istedim.yazarak biraz rahatlamak istedim..çevremde eşimden başka kimse yok konuşabileceğim..eşimde cok üzgün zten dah fazla konuşupta üzmek istemedim......beni listeden çıkarabilirsiniz artık...:çok üzgünüm:
pekı bısey sorabılırmıyım belkı yazmıssındır ama ben bılmedıgım ıcın soruyorum, simdı sıs hemen hemen 3 senedır evlısınıs, ılk bu senemı bebek dusunup calısmaya basladınız ondan once neyle korundunuz ve nekadar sure korundunuz ?? cokmu soru sordum:uhm:
taze hamişlerr heyyyyy hiçç sesiniz çıkmıyo herkes kabuğunamı çekildii nasıl gidiyo hamişlik bakalımm,ilk ben başlıyayım mide bulantıalrım artmakta bugün ilk kes istifra ettim inanın bulanması daha iyiii,inşallah tekrar olmaz,ve tüm hamişşş olmak isteyen arkadaşlarım Rabbim hepinize tez zamanda sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah bunu gerçekten tüm samimiyetimle söylüyorumm,ben hamileyim diye değil ALLAHIM tüm isteyenlere sağlıklı hayırlı evlatlar vrsin inşallahhha.s.
cnm mrb,
senin kaç haftalıktı :uhm: benim öle miğde bulantım yada kusma gıbı bir problemim yok şuanda 8. haftama girdim ama hala tık yok
sanırım benimkisi ii geçecek yada sonradan gösterecek acısını, agzımda tatsızlık oluyor okadar cok tatlılı şeyler yemek istemiyorum özellikle ekşili ve tuzlu şeyleri seviyorum canımda öle bişeyler cekmiyo aşermiyorum nedense:roflol: kısacası az agrılarım dışında rahatım cnm , dediğin gibi allah herkese nasip etsin inşallah kimsenin kucagı boş kalmasın inşallaahhh amiiiiiinna.s.
kızlar herkese merhabaaaaa...:)ya seren bişe sorcam aynı zamanda tüm hamişlere aslında.benim bugün 2 gün geçti henüz test yapmadım ama sadece göğüslerimde sızı var sizdede böyle olan varmıydı.bende bel yada kasık ağrısı şimdilik yok ama adet belirtiside yok aklım karışık yarın yapıcam testi...