Ocak Ya Da şubatta Regl Olmak Yerine çift çizgiyi Görmek Isteyenler

kızını daha görmedim ama internette geziyor haberin olsun,birde sen kaçta gelicen,ona göre tutalım kızım kolay tutulan bir şey değil biliyorsun
alamazsan da çok şey yapma yarın ben alırım,yarın kesin çıkarım artık evden,
hadi sana kolay gelsin.....

boşver zaten anasıda internette gezip duruyor sonunda ben zaten hamişler listesine giremeyeceğim galiba ama kesin olan bir şey varki bu gidişle işsizler listesine gireceğim kaçta gelirim bilmiyorum ama rahat 5 falan olur herhalde sen 1'den itibaren yapma ben kendim geleceğim için alırım mutlaka

evet listemizde erkek gözüküyor 19. ocak gebe kalınması muhtemel tarih diyor ve erkek bakalım tutacakmı programın altında bir sürü insan tuttuğunu yazıyor bilmiyorum artık hayırlısı allahtan

allah allah cok ılgınc kıs bende cın takvımıne bakmıstım ondadan kız gozuktu:)))
saaaasurrrdummmm
o adresı banada yollarmısın cnm merakettım durdun bendede:)))

vay cinsiyet olayına girmişler ne güzel ya hamilelik varmı yokmunun üzerine ilaç gibi geliyorsunuz valla hayırlısı neyse rabbim onu versin

kızlar dün dr daydım yumurtaliklarım 13 -14mm olmuşlar cuma günü çatlatmam yapılacak bakalım hayırlısı ama bu aydan hiç umudum yok yapıyoruz yapılması gerekenleri ama işta öylesine sevgili eşimde annesini bize çağırdı bu hafta gel kal diye birde benim eşim vardiyeli çalışıyor ve gece mesaisinde bu hafta o düşünmedikten sonra benmi düşünücem geçen ayda kavgalıydık olmadı istemiyormu ne anlık karar vermeye bayılır zaten

www.yorumcu.com bebeğim bölümüne giriyorsun ama üyelik istiyor gerçi ücretsiz bir kez olman yetiyor

saol cnm bakım ben bı:))))

vuslatcım uyu dıyonda nasıl uyım kıs işteyım calısıyorum malesef:KK43:(

patron bı gelecek seren yooookk nirrde masanın altında uyiii:)))))))))))))))))))))) ben anca aksam kucacım benı aldıgında evwe gıderken arabada uyuyabılıyorum cnmcımmm

saol cnm bakım ben bı:))))

vuslatcım uyu dıyonda nasıl uyım kıs işteyım calısıyorum malesef:KK43:(

patron bı gelecek seren yooookk nirrde masanın altında uyiii:)))))))))))))))))))))) ben anca aksam kucacım benı aldıgında evwe gıderken arabada uyuyabılıyorum cnmcımmm

ben uyu denedim kız günahımı alma bitanem

kızlar dün dr daydım yumurtaliklarım 13 -14mm olmuşlar cuma günü çatlatmam yapılacak bakalım hayırlısı ama bu aydan hiç umudum yok yapıyoruz yapılması gerekenleri ama işta öylesine sevgili eşimde annesini bize çağırdı bu hafta gel kal diye birde benim eşim vardiyeli çalışıyor ve gece mesaisinde bu hafta o düşünmedikten sonra benmi düşünücem geçen ayda kavgalıydık olmadı istemiyormu ne anlık karar vermeye bayılır zaten

oyy kıyamam sanaaa kocişiylede kusmusmus oyy,
dedıgın gıbı o dusunsun cnm ama adamcagızda iş dusunmekten ona yonelememıstır vardıyalı calısmak kolay dgl gulum allah sızlere kolaylık saglık versın once, kayınvalıdende sen yanlız kalma dıye korkma dıye gelıyordur belkıde gercı o varken calısmalar bıraz zor olur ama artık sessız sedasız calısmalara baslıcaksınız napalım:)))) allah hrseyın hayırlısını versın guzelım morelını bozma keyfını kacırma aşkın tadını cıkartt ve esıne sen cılve yapp:))

vay cinsiyet olayına girmişler ne güzel ya hamilelik varmı yokmunun üzerine ilaç gibi geliyorsunuz valla hayırlısı neyse rabbim onu versin

canım benim kıyamam ben sana allah sanada ve bekleyen herkesede hayırlısıyla versin inşallah hiç merak etme bizde seninle bu ay kutlayacağız hamişliğimizi

ya kızlar adam gece işte gündüz uyuyor yapabilacağimiz saatlerdede akşam 8-9 gibi kayınvalidem ayakta derdim o yani kocamla geçen ay kavgalıydık bazen böyle bana sormadan kararlar alıyor gene böyle birşey yüzünden tartışmıştık hep bu haftayımı bekliyor evet kafası karışık ama ben ondan beterim yani herşeyin sorumluluğu benim üstümde

canım benim kıyamam ben sana allah sanada ve bekleyen herkesede hayırlısıyla versin inşallah hiç merak etme bizde seninle bu ay kutlayacağız hamişliğimizi

valla inşallah seni kutluycaz canım benim ben bişey yapamıycam sanırım o yüzdet adeti beklerim eeee o iş olmayınca bebekte olmuyor normal olarak

ya kızlar adam gece işte gündüz uyuyor yapabilacağimiz saatlerdede akşam 8-9 gibi kayınvalidem ayakta derdim o yani kocamla geçen ay kavgalıydık bazen böyle bana sormadan kararlar alıyor gene böyle birşey yüzünden tartışmıştık hep bu haftayımı bekliyor evet kafası karışık ama ben ondan beterim yani herşeyin sorumluluğu benim üstümde

hmm haklısın valla nedım ama erkekler bole seylerı dusunemıyo malesef iş yıne bıze dusuyo gercı benımkı benden once dunur bole seylerı bızdede ben ılle bırılerı gelsın kalsın severım o kımseyı ıstemez ama bole durumlarda ıkınızınde konusarak anlasmanız gerek sen sıkma canını aşkitomm:)) herseyın hayırlısı dıcen artık kayınvalıdende tam zamanında gelıyo dıcem ama o kadında nerden dusunsun bole bısey olacagını:)))

kız kadının bir suçu yok benim kocam çağırdı ben gececiyim sende yanlızsın gel kal diye sonra ben hatırlattım sen ne dedin farkındamısın diye aaaaaaaaaaaa hakikaten sahi dedi ama iş işten geçti ne diyim kadına sen gelme bizim işimizmi var diyim ailade kimsenin haberi yok bizim durumumuzdan 3 senedir çocuk istemiyoruz diye biliyorlar yoksa gelsin kalsın başımın üstünde yeri var anlayacağın offffffffffffff

anacım bu stresle siz yazın beni nisana ama bu aydan sonra ara vericem 1-2 ay of ve benim çocuğum olmuyor diyicem herkeze böylece herkezde halimi bilmeden yapın artık ne bekliyorsunuz hadi yaşınız geçiyor yoksa sizin çocuğunuz olmuyormu ve bunun gibi bürü sözü artık söyleyemez sanırım

[QUOTE=seren_;2152423

güzelim yazık sana kusura bakma ben seni evde sin zannettim
oyüzden bol bol uyu dedim, artık fırsatın kalırsa hafta sonlarını iyi degerlendir.
ne zamana kadar çalışmayı düşünüyorsun?

X