Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
serennn
buldunda bunuyorsun diyebilirmiyim sana:))))
kese yi gordun cift cizgiyi gordunde bos gebelikmi diye taktın simdide oylemi pes diyorum sana vallahi:)))
yahu daha neler
ben ilk hamileligimde en ufak bir sikayetim olmadı bulantı nın b sini bilmem hayatıma aynen devam ettim zamanla aldıgım kilolar haricinde tabi. ondan evel hiç birsey yoktu ne belirti ne bisey sanki değilim gibi keyfimce yasadım. sakın bunları takma sacma yani.:) rahat ol insalah kalp atısınıda gorursun o çok keyifli iste ekranda pıt pıt atan birsey simdi artık usg lerde sesde var sanırım:)
bizim devrimizde nst ye baglandımı ancaks es duyuyorduk:) ee gecmis ustunden 8-9 sene:)
allah herseyın hayırlısını versın
senin adına çok sevindim allah tamamına erdirsin
ne zaman test yaptın?
kızlarr benim midem bulanmaya hatta baya bulanmaya başladı,
güzelim allah tamamına erdirsin
çok sevindim,migde bulanmaların olucak ama katlanıcaksın
gülü seven dikenine katlanır,kucagına aldıgın zaman herşeyi bir anda unutucaksın anan bana
cnm benim doktorum göğşen bey
güzelim bu ay yoktur diye hiç umudunu kaybetme
bir bakarsın bir anda olur,17 sinde benimde hasta olmam gerekiyordu bak hala olmadım, inşallah olmam da allah hakkımızda hayırlısını versin.
inanki test yapmaya korkuyorum gene tek çizgi çıkar diye,bakalım?
bu ayda göremedım çift çizgiyi sabah hüsran oldu benım için hayırlısı artık nedıyelim.
inşallah pozitif olur canım ya,
doğru valla, stres yapıncada olmuyor yapmayıncada ,herşey kader kısmet
meselesi,
cnm benim doktorum göğşen bey
güzelim bu ay yoktur diye hiç umudunu kaybetme
bir bakarsın bir anda olur,17 sinde benimde hasta olmam gerekiyordu bak hala olmadım, inşallah olmam da allah hakkımızda hayırlısını versin.
inanki test yapmaya korkuyorum gene tek çizgi çıkar diye,bakalım?
cnm inşallah hamişsindir allah hepimize sağlıklı bebişler nasip etsin .ama test yap bence belli olabilir ...ben daha önce adetime 1 hafta varken öğrenmiştim hamile olduğumu....hadi güzel haberler ver bizlere
ya arkadaşlar aklıma takılıyo şimdi ben geçen ay 32. günde hastalandım
bu ayda öle bekledim pazar günü 32. gündü normalde 30. gün adet olurum neyse bugün işte 34. gün ha bide benim 1 hafta önceden sancılarım başlardı daha bugün yeni yeni ağrılarım başladı 28 günlük periyoda göre yarın 5 hafta oluyo şimdi bunlar ne oluyo