Ocak Ya Da şubatta Regl Olmak Yerine çift çizgiyi Görmek Isteyenler

evet canım üzülmemek elde değil ama napalım sen ne kadardır istiyodun canım ben 4 ay oldu korunmayı bırakalı olmadı ama bakalım 6. aya kadar beklıycem olmasa bende gidecem doktora hayırlısı canım napalım üzülme...:teselli:

Bizim 6 ay oldu işte, dr'um Ocak gibi gel demişti, rahim ultrasonu için zati.
Bizde tüm tahlil sonuçları ile farklı bir dr'a daha gidelim dedik. Ancak bu korkutuyor insanı tabi, iyice olayın üstüne düşmeye başlamış olacağız.

Bakalım kısmet, dr pek yoğun olduğundan Mart'a randevu alabildim, belki o zamana kadar bir umut diyorum...

kızlar ya benim 21indse gelmesi gerekiyodu ama ben yinede her ihtimale karşı 22 yazdırmıştım size :KK43:
hala yok gelen giden umarımda olmasss :KK70:
gerçi ümitli diilim ama bi ihtimal işte

yarencimm seninle aynı gündeyiz ne oldu regl yada bebiş belirtisi varmı canım benimmm yokkk :KK43:
ikisidde yok:KK43:

Kızlar ben bugün adet oldum.
canlarım beni listede 16 şubata alırmısınız.
çok teşekkür ederim.
ALLAH ım ne zaman hayırlı yazmışsa, o vakit bebeğimizi kucağımıza almayı nasip eylesin.

ilknurcum senle tarihlerimiz aynıydı bende bugun adet oldum yenı tarıhımde aynı 16 şubat hayırlısı inşallah buay hamile kalırız canım..

benim normal hamile kalmam çok zormuş dr demesine göre ama her şey allahtan her şeyin sahibi o dilerse olmazlar olur buna inanıyorum birde inşallah bu liste uğurlu gelirde bende hamile kalabilirim ve tıp yanılmış olur benide eklermisiniz 3 şubat regl tarihim (allahım şubat ayında bu listedeki bebek isteyenler hamile kalsın senin hazinende sonsuz dilediğine dilediğini verensin bizimde dileğimizi ver allahım) amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

kızlar adetime son iki gün kaldı sağ kasığım çok ağrıyo ama adet belirtisi sanırım kasıklar ağrımya ne zaman başlıyo bileniniz varmııı:KK43:(((((

kızlar benide ekleyin ocak 26 günüm her türlü belirti var gögüsler şiş kasık ağrısı bel ağsısı adet belirtisimidir nedir bilmem artık

aceleci-bademimmmm hayırlısı olsun benimde bgn gelmezse 3 gün geçmiş olcak ne zaman test yapılıo ki gerçi diilimdir ama işte hayırlısı:)

valla 23-24 gibi adet olmam lazım test yaptım negatif göğüslerim ağrıyo karnımda bir dolgunluk tık yok bende çift çizgi görmek istiyorummmmmm

bibek benimki canım 27 ocak 30 degil düzeltirsen sevinirim canım i,nş. yazdıgın gibi 30 kadar gelmezde cift cizgi görürüm elin ugurlu gelir canım

bennn bennn bennn bennn bennn istiyom bende ocakta gföremedim belki şubatta ha dua edelim kıslar birbirimizeeee işe yariicaktır eminim sizi sewiyorum sewgili kk kadınları hepinizi dilerim bizde görürüz çift çizgiyi

inşallahh şeker pembecimmm......
benimde büyük ihtimal bu y olmass ama hala hastalanmadım nasip baklım bu ay olmazsa şubata kalıcakk.....

bibek benimki canım 27 ocak 30 degil düzeltirsen sevinirim canım i,nş. yazdıgın gibi 30 kadar gelmezde cift cizgi görürüm elin ugurlu gelir canım
inş cnm elim uğurlu gelir de çift çizgiyi görürsün
kızlar listeyi tekrardan düzenlicem
merak etmeyin

X