• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak ve Subat ayında Aşılama yaptıranlar,yaptıracaklar hadiii buyrun

Aşılama ve süreci

• Aşılama yaptırıp pozitif sonuc alanlar

OY: 3 25,0%
  • Aşılama yaptıracak olanlar

OY: 9 75,0%

• Ankete Katılan
    12
Ben varım canım, 2 şubatta yaptırdım asilamami, bekleme aşamasındadır, inşallah olumlu sonuçlanır.

İnşallah canm sürecini anlatabilirmisin bende pazartesi yaptırcam bugünde catlatma ignemi olcam

İnşallah canm sürecini anlatabilirmisin bende pazartesi yaptırcam bugünde catlatma ignemi olcam
Canim bizim sperm sayimiz azdi ama 6 aylik ilac tedavisinden sonra oldukca iyi sonuc aldik.5.5 milyondan 60 milyona cikti ama asilama yapilacagi zaman yine 30 kusur milyonlara dusmustu deger. Ileri hizli da ilk basta 0 ken tedaviden sonra 20 kusurlere ulasti. Asilamada yikama sonrasi ml de 72 milyon, haraketli de yuzde 75 ti. Bu arada bende de klomenle sag tarafta 2 tane yumurta olusmustu. Catlatma ignesinden 28 sa sonra asilama yapildi, biraz endiselenmistim erken diye ama asilama yapacagi zaman dr catlamaya basladigini soyledi. Dr yumurtalarin cok kaliteli ve sperm degerlerinin de cok iyi oldugunu soyledi, biz de umutlandik tabi. Ilk 2-3 gün dinlendim, sonra asilama tutma oranlarini inceledim epey moralim bozuldu malesef :( Bu gunden itibaren cok fazla umut baglamamak icin normal gunluk yasamima döndüm, dr beni 9. gunumde cagirdi, galiba kan tahlili isteyecek. Biz elimizden geleni yapmaya calistik, bundan sonrasi da nasip artik. Allah ol dediyse olur. Sen de bahseder misin kendi durumundan?

Bnde pco var eşimin sonuçları iyi bi sormak yok.rahim filmi ckndm şükür oda temiz.geçen ay günde bitane klomen kullandım yumurta byumemisti.bu ay 2tane kullndm bide folik asit basladm bitane yumrtam gelişti 17mm bgunde catlatma iğnesi olcam pazartesi de aşılama yaplck inşallah hepimizin hakkında hayırlısı olur .

Bnde pco var eşimin sonuçları iyi bi sormak yok.rahim filmi ckndm şükür oda temiz.geçen ay günde bitane klomen kullandım yumurta byumemisti.bu ay 2tane kullndm bide folik asit basladm bitane yumrtam gelişti 17mm bgunde catlatma iğnesi olcam pazartesi de aşılama yaplck inşallah hepimizin hakkında hayırlısı olur .
Amin canim insallah hayirlisi olur.

Merhaba kizlar bnde 2 subatta ilk asilamami oldum cok heycanliyim insallah ilkte tutar allah isteyen herkeze nasip wtsin ins
Sen de bahseder misin canim kendinden, ayni gun yaptirmisiz, sende belirti falan var mi?

Sen de bahseder misin canim kendinden, ayni gun yaptirmisiz, sende belirti falan var mi?
Canim benim goguslerim sisti surekli sizliyo yururken bile aciyo ara ara kasiklarimda batma oluyo agri oluyo belim agriyo bu iki gundur akintim cogaldi ama hayirlisi artk belki ignelerden oluyodur diyede dusunuyorum kendimi kaptrmamak icin sende hic belirti varmi canm

Bocegim Canım bugün 13.günün baktrsaydn ya bende merak style bende de aynı belirtiler var ama ben bu hafta sonu baktrcm daha var yaniii

Canim bn adet oldum asilamanin 12. gunu uc gundur adetliyim adetim bir hafta erken geldi bugun kontrole gittim dr bir ay ara verelim yumurtaliklarin dinlensin bidaha ki asilamada tutma ihtimali daha yuksek olsun dedi beklemedeyim bu ay cok agladim ilk asilamamdi ama insan yinede umut ediyo ya tutarsa diye ama tutmadi

Yaaa olsun canm hayırlısı biraz dinlenmiş olursun üzülme daha zamanı var demekki inşallah ikinci asil aman tutar

Bende adetin 2. Gunundeyim 4. Günü iğnelere baslycam. Haftaya salı günü kontrolum var benim de esimde Sperm hız dusuklugu var totelde sperm sayisi 176 milyona çıktı bunun ileri ve yavaş hareketli toplam % 29 bu sonuçlar yeter mi bilmiyorum :( çok endiseliyim

Canim bn adet oldum asilamanin 12. gunu uc gundur adetliyim adetim bir hafta erken geldi bugun kontrole gittim dr bir ay ara verelim yumurtaliklarin dinlensin bidaha ki asilamada tutma ihtimali daha yuksek olsun dedi beklemedeyim bu ay cok agladim ilk asilamamdi ama insan yinede umut ediyo ya tutarsa diye ama tutmadi

aynı durum bendede oldu. Ben aşılamadan sonraki 14. günde ya adet olur ya da hayırlı haberi alırım diye kendimi şartlandırmışken 13. gün şak diye adet oldum nasıl çöküntü ve moral bozukluğu ne diyeceğimi bilmiyorum Allahım acısın onun merhametine sığınıyorum 2. de olur inşallah ne diyelim dua dua dua sığınacağımız başka bişey yok

Bende adetin 2. Gunundeyim 4. Günü iğnelere baslycam. Haftaya salı günü kontrolum var benim de esimde Sperm hız dusuklugu var totelde sperm sayisi 176 milyona çıktı bunun ileri ve yavaş hareketli toplam % 29 bu sonuçlar yeter mi bilmiyorum :KK43: çok endiseliyim

ben iğneye 3. günü başlamıştım kaçıncı günde başladığımızın bi önemi var mı bilmiyorum bunu bi sor istersen

Back