Bezmialem vakıf üniv bebek konusunda özellikle seçip gitmedim ben. Adet zamanıma bi tek onun randevusunu buldum die gittim. Bebek konusunda nasıldır inan bilmiorum ama gereksiz ugrastırmıyo ve ilgili bi doktor.Canım hangi hastane hangi doktor nerede söyleyebilirmisin
Özele ben de karşıyım bu dediğim yer bezmialem vakıf üniv. Ben adet tarihimi aylardır randevuya denk getirip gidemediğim için mecbur doçente gittim. Onun da farkı vardı 60.tl tek seferlik ödiyim şu adet zamanını artık kaçırmıyım dedim. Ama çom memnum kaldım. Evet burda da fark veriyosun ama özeller gibi değil şükür. Mesela baska özel hastanelerde 150 200 tl spermiogram fiyatı biz burda 50 tl ye yaptırıcaz. Zaten bi sorun çıkmazsa çok fazla gitmeme gerek kalmıcak o yüzden dert etmedim. Eğer uzun soluklu bi tedavi olursa ben de aynı hastaneden uzman dr lara gitmeyi düşünüyorum onlarda fark verilmiyo. Bir de çalıştıgım için randevu almak burdan kolay oluyo. Yeri geliyo c.tesi günleri mesai dışı da gidebiliyorum en çok o işime yarıyo.
Teşekkür ederim canimBezmialem vakıf üniv bebek konusunda özellikle seçip gitmedim ben. Adet zamanıma bi tek onun randevusunu buldum die gittim. Bebek konusunda nasıldır inan bilmiorum ama gereksiz ugrastırmıyo ve ilgili bi doktor.
Denemek istersen Osman Şevket doktorun ismi. Doç dr 60 tl muayene farkı var canım.
Evet bak o da güzel bişi ama işte ben onu yapamam. Devlette tahlil yaptırman için ordaki bi doktora da gitmen lazım. 2 ayrı doktorun seni kontrol etmesi takip etmesi lazım. E devletteki doktora randevu lazım. Yani çalışan için çok zor bu. Ben bezmialemi sırf randevu kolaylıgı ve fiyatlarının makul olması sebebiyle seviyorum. Dışarda bi tomografi çektirsen eminim 150 den aşağı değildir. Burda mesela 60 tl. Tahliller zaten ücretsiz sadece bu tarz özel testlere para alınıyor. O kadarına da katlanıyorum mecburen.Çok güzelmiş yaa çok avantajlı. Fiyatları da makul. Aynen dediğin gibi özel bir hastaneye gittim bi tahlile 200 istediler yaa şaka gibi. Ama bi arkadaşım özele gidiyor doktor ona burda para verme tahlilleri devlette yaptır bana getir diyormuş. Öyle anlayışlı doktorlar da olabiliyor tabi :)
Tamam canim.Deme öyle yaa belli olmaz. Kırmızıları görmeden teslim olma
Benim de sabah baktim simdi sismeye basladi.benimki adet öncesi hafiften dolgunlaşır adet zamanı da baya dolgunlaşır şu an yavaş yavaş şişmeye başladı :) :)
İnşallah canımgeçmiş olsun canım hayırlısı olur inşalllah
İnşallah canımgeçmiş olsun canım hayırlısı olur inşalllah
Cok saol canim benim insalllah ama önumde daha cok kisi var sende dahil olmak uzeree ilk once sizden bekliyorumiyi tatiller git kafanı dinle... inşallah tatilde alırsın güzel haberi :)
Yok canim niye umudunu yitiriyosun benimde agrilarim basladi olursa surpriz olur yani ama umudumda yok diyemem Allah bilir ancakHoş buldum cnmm artık çok giremiyorum umudumu yitirdim iiceee
inşallaahhhCok saol canim benim insalllah ama önumde daha cok kisi var sende dahil olmak uzeree ilk once sizden bekliyorum
hoşgeldin canım bakalım listemiz çoğalıyor elbette fireler olacaktır ama inşallah çoğumuz hamiiş kalırız :)Selam kızlar benimde bat 16 ocak
adet ağrısı değildir canım bence şu an. çok erken gibi geldi banaKizlar ya sol kasigimdaki agri aynen devam ozelliklede bi is falan yapinca cok artiyor adet agrisimi anliyamadim
Bilmem valla cnm ya içimden öyle geliyor herhangi bir neden yada sebep yook ben seni bekliyorum önce sen :))Yok canim niye umudunu yitiriyosun benimde agrilarim basladi olursa surpriz olur yani ama umudumda yok diyemem Allah bilir ancak
Ay bende bilmiyorum bisey yapinca agri giriyor sol tarafa belimde cok kotu agriyor. Genelde benim adet belirtileri 1 hafta once baslar canim ondan heveslenemiyorum yanjhoşgeldin canım bakalım listemiz çoğalıyor elbette fireler olacaktır ama inşallah çoğumuz hamiiş kalırız :)
adet ağrısı değildir canım bence şu an. çok erken gibi geldi bana
sen kendini daha iyi tanırsın canım inşallah adet değildir...Ay bende bilmiyorum bisey yapinca agri giriyor sol tarafa belimde cok kotu agriyor. Genelde benim adet belirtileri 1 hafta once baslar canim ondan heveslenemiyorum yanj
Insallah canim ikimiz birden oluruz :) ya ni is falan yapinca cok agriyor sol taraf kasigim. Ctesi pazara gittim pazar arabasini cekerken biraz zorlandim o gun varya öldüm agridan ya. Egilip kalksam agri saplaniyo adet agrisimi bi anlasam gene basladik 1 hafta oncesindenBilmem valla cnm ya içimden öyle geliyor herhangi bir neden yada sebep yook ben seni bekliyorum önce sen :))
Insallah ya :) senin durumun ne bu arada hic sormadim yas kac sorun varmi ki insallah yoktursen kendini daha iyi tanırsın canım inşallah adet değildir...