Eki Görüntüle 2079522 Diger testlere gore daha hassas
Monitör kişisel hormon seviyelerinizi izlemek için basit olan idrar testlerinizin sonuçlarını okur ve sizin tüm yüksek ve zirve doğurganlık günlerinizi tanımlayabilmesi için özel olarak tasarlanmıştır. Diğer standart LH ovulasyon testleri ile kıyaslandığında doğurganlık açısından bereketli olan daha fazla günleri bulmanıza yardımcı olur bu sayede de her döngünüzde hamile kalmak için şansınızı arttırmış olursunuz.
Bireyin hormonal seviyelerini okuyarak, monitör, her gün için size özel
doğurganlık seviyenizi, Düşük, Yüksek ve Zirve olarak göstermektedir, bu sayede de kendinizi planlayabilir ve doğal yollardan hamile kalmak için olan şansınızı bir hayli arttırabilirsiniz.
Basitleştirilmiş dokunmatik ekran size hangi günlerde idrar testi yapmanız gerektiğini bildirmektedir ve bugünler için hatırlatıcı olarak bir alarm kurmanıza olanak da tanımaktadır. Ayrıca cinsel ilişkiye girdiğiniz günleri de takvim üzerinde işaretleyebilirsiniz ve ekran üzerinde tek seferde son altı adet döngünüz ile ilgili ve kişisel doğurganlık ile ilgili olan tüm bilgilerinize ulaşabilirsiniz.
Bana da doktorum önermişti sitesinden alintiladim. ben yurt disindayim. Burda eczanelerde de var ama netten almistim daha uygun diye turkiyede sanirim 500 kusür tl clearblue turkiye sitesinde oyle okumustum