Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bana da öyle demişti endokrin şok oldum hamile kalınca gel dedi halbuki o düşmeden nasıl kolaylıkla hamile olabilirm ki sonra Dahiliye ye gittim yazdı
Endoktrinin yapacağını dahiliye yapmış resmen. Bana jinekolog bu 2,5 altı olacak dedi, yıllardır gittiğim endokrin doktoruna ben çocuk düşünüyorum dedim 2,5 altına çekmeliyiz doz değiştirelim diye kendisi tamamladı. Diğer doktorun söylediği bile tamamlamam gerekmedi. Demek ki bu konuda farklı görüşler var. Ama geneli böyle düşünüyor doktorların bence.

Ayyy Allah ım sen ne kadar tatlısın yaaa valla sağol Allah razı olsun psikolog olcak hatunsun :)
söylediklerini deniycem canım hafta sonu ilk boşlukta alıp karşıma konusucam :)
İnşallah fayda eder Allah razı olsun canım :)

Hepsi değil ama bazıları hiç ilgilenmiyor ne zararımız varsa onlara

bendeki nodülden biyopsi flan aldılar zaten herşey temiz çıktı çok şükür. ama dediğim gibi 2.62 normal bi değer deyip gönderebilirde 2 nin altına düşmesi için ilaç yazdığında fazla düşermi ondanda korkuyorum ama bilmiyorum

kız deli öyle de söylenir mi ben zaten korunuyoruz diyorum yoksa her dk bebek soruyolar :/
Herhalde söylenmez canım
En mantıklısını yapıyorsun. Olmadığında kurcalayıp dururlar niye olmuyor sıkıntı mı var diye.
Ben söyledim ama benim kayınvalidem de 1.5 sene üzerine hamile kalmış eşime, o yüzden beni anlıyor moral veriyor iyi oluyor bi taraftan. Yoksa söylemeye bende karşıyım:)

İşkolik mi acaba senin kocan biraz :)
Olsun haftasonuyla da olur bu iş değerler güzel. Pazarlık yap onla, tamam senin üzerine gitmiycem ama yumurtlamam hafta içine denk geldiğinde beni kırma ay da bir defa de.
İşkolik ne yaa işkolik ne pskolojik manyak benim kocam töbe yarabbi yaaa :)

Böyle konustugumda da sinirleniyorum valla çok gıcık bi durum yaaa :/

Aynen endokrin dahiliye nin bi üstü sanıyordum guatr konusunda ama aldırış etmeyen o oldu

Aman aynen kuzum bugün aradı kayınvalidem konustuk dur smdi onu da arıcam dedi o kapattı aramadan hemen ben arayıp eşimi tembihledim sakın söyleme bugün test falan yaptırdıgımızı bilmesnler dedim :)
ya daha 2 aylık evliyim hemen ne bu acele sinir oluyorum öle olunca

Tabiki belli aralıklarla gidiyorsun. 3 Ayda bir çağırabilir. Benim çok sabit ilerlediği için 6 ayda falan gidiyorum. Ama sende bir doz başlayacak etkisini görmek için 3 ay sonra çağırır gibi geliyor bana. Benim doktor hamileyken de gideceksin diyor yurtdışındayım ya, hamile olduğunu öğrenirsen orada mutlaka git diyor, çünkü bu doz sana yetebilir ama bebek ve annede bazen yetersiz kalıyor diyor.

Sağol canım o senin tatliligin hepimizin aynı dönemlerden geçmenin verdiği empatiyi kullanıyorum sadece deneyip farkına varabildiklerim bunlar daha çok yolumuz var inşallah en kısa zaman da bizde bi evlat sahibi oluruz mücadeleyi bırakma kendinede bunu büyük bi sorun haline getirip piskolojini bozma diye diyorum vardır her serde bir hayır rabbim gönlüne göre versin canım

Test yaptırdığınızı söyleyebilirsiniz canım. İstediğimizde hemen olur mu öğrenmek istedik dersiniz. Onların içi de rahat eder. Eminim ki korunmayın kızım korununca zor oluyormuş diyordur :) hamile kaldığında da bi kaç gün korunmadık o zaman olmuş der geçersin :)

Hepsi değil ama bazıları hiç ilgilenmiyor ne zararımız varsa onlara
Ya geçerken ilginç bu konunun onları da ilgilendirdiğinin farkında değiller galiba. İnsülin direnci, troid, polikistik over.. onların bakması gerekiyor..

Son düzenleme:
Bi hamile kalırsam inşallah dicek çok şey bulurum da
Yok kuzum yaa söylemek istemiyorum şu aşamaları öğrenmesinler yani sonra senn testin nası cıktı yok bi dahaki test ne zaman aaa ölemiymiş vs vs beni sıkıntıya sokmasnlat oğullarıyla uğraşıyorum yeterince :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…