Hay Allah.kız belki yine vardiŕ.umutsuz olma.
Aha benden bi tane daha varmis.ben sürekli e nabizdayim.
Yoksa gidip alacaktin ha.gercekten bugün sen baya heyecan yaptın.evde otursaydin kimse seni tutamazdi.
Hay Allah.kız belki yine vardiŕ.umutsuz olma.
Aha benden bi tane daha varmis.ben sürekli e nabizdayim.
Yoksa gidip alacaktin ha.gercekten bugün sen baya heyecan yaptın.evde otursaydin kimse seni tutamazdi.
Aferin canim.ayrıca çok da umutlu olmayalim.çünkü üzülüyoruz.Yok canım müslümana umudunu kaybetmek yakışmaz
"Çünkü kafirler topluluğundan başkası Allah'ın rahmetinden umut kesmez.” (Yusuf Sûresi, 87)
Yumurtlama belirtileri bunlar canım. Yumurtlama zamanında mısın?Kizlar kasik agrim basladi simdi akintim geldi acaba stresten olmus olabilirmi biraz uzuldum de eger hamileysem en buyuk belirtim 2 gundur rüyamda komple tatli yiyorum yemek yiyorum simdi tatli yaptim ama canimda hic cekmedi ne alaka bunlar kafm allak bullak oldu artik
coEşinin tc'sini ve e-devlet şifresini biliyorsan girip bakabilirsin e-nabız'dan.
Ben olsam meraktan çatlardım :) hepsine bakmam lazım değerlerin. Bi de araştırma yapmalıyım ondan sonra
Canim bende de bu ay hersey ters olan belirtiler hic yok son 9 gun varmi bebek ypkmu dusunmekten beynim yandi.Kizlar benim de gecen ay ki belirtilere gore bu ay hic yok denecek gibi devam ediyor hafif agrilar var ama adet agrilarinada benzetiyorum inşallah adet ağrısı değildir yaa
O da varAferin canim.ayrıca çok da umutlu olmayalim.çünkü üzülüyoruz.
Eşinin tc'sini ve e-devlet şifresini biliyorsan girip bakabilirsin e-nabız'dan.
Ben olsam meraktan çatlardım :) hepsine bakmam lazım değerlerin. Bi de araştırma yapmalıyım ondan sonra[/QUOTEozel hastanede yaptirdik baka bilirmiyim yinede
Yok tatlim ustunden 6 gun gecti bata son 9 kaldi ama test yapsam mi ovulasyon tekrar olurmu 2 kez acabaYumurtlama belirtileri bunlar canım. Yumurtlama zamanında mısın?
Varsa ne ala.yoksa da gelecek ay yine calısirsinız canim.6 aylik evlisin zaten.tadını çıkara çikara çocuk yaparsinizO da var
Tamam canim rica ederim.Yok yahu soru sormadimnaz2018 e yazdim biseyler oda sagolsun cevap vermedi. Onemli degil canim ilgilendigin icin sagol :)
Sayısını arttırması kafi değil ki canım. Hız önemli. Benim de sayı yüksek değil ama bence hız önemli önce ona yoğunlaşcam. bi tane sperm çıkar döller milyonlara gerek yok :) kadın anatomisine bakarsan vajina ve rahim arasında o kadar küçük canlılar için ciddi mesafe var :) hız lazım ulaşabilmesi için.Cnm ben cok arastirdim herseyi okudum arastirdim sogan kurunu yaptim esime bal karisimi yaptim zaten sperm sayisina o iyi geldi bidaha yapicam
co
Yumurtlamadan sonra kaçıncı gün yaptın canım testi ?Test yapmamış olmasaydım kendimi hamile sanırdım moda girerdim sonra batta kahrolurdum neden mi. 4,5 günden bu yana ögürüyorum su icsem bile. mide bulantısından açlıktan ölücem tabiii ki okadar camasir suyu tederjanlar vsyre ve üşütmüşümdür okadar eminim adet olacagima iyki test yapmısim
Idrar testi yapmistin dimi canim yanlis mi hatirliyorum.Test yapmamış olmasaydım kendimi hamile sanırdım moda girerdim sonra batta kahrolurdum neden mi. 4,5 günden bu yana ögürüyorum su icsem bile. mide bulantısından açlıktan ölücem tabiii ki okadar camasir suyu tederjanlar vsyre ve üşütmüşümdür okadar eminim adet olacagima iyki test yapmısim
Bakarsın canim.doktor yüklemişse.
Evet idarr testi hani şu erken gebelik testiIdrar testi yapmistin dimi canim yanlis mi hatirliyorum.
AY onu bilmiyorum. Bi dene istersen.