Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hay Allah.kız belki yine vardiŕ.umutsuz olma.

Aha benden bi tane daha varmis.ben sürekli e nabizdayim.

Yoksa gidip alacaktin ha.gercekten bugün sen baya heyecan yaptın.evde otursaydin kimse seni tutamazdi.

Yok canım müslümana umudunu kaybetmek yakışmaz

"Çünkü kafirler topluluğundan başkası Allah'ın rahmetinden umut kesmez.” (Yusuf Sûresi, 87)

Kizlar kasik agrim basladi simdi akintim geldi acaba stresten olmus olabilirmi biraz uzuldum de eger hamileysem en buyuk belirtim 2 gundur rüyamda komple tatli yiyorum yemek yiyorum simdi tatli yaptim ama canimda hic cekmedi ne alaka bunlar kafm allak bullak oldu artik

Hay Allah.kız belki yine vardiŕ.umutsuz olma.

Aha benden bi tane daha varmis.ben sürekli e nabizdayim.

Yoksa gidip alacaktin ha.gercekten bugün sen baya heyecan yaptın.evde otursaydin kimse seni tutamazdi.
Yok canım müslümana umudunu kaybetmek yakışmaz

"Çünkü kafirler topluluğundan başkası Allah'ın rahmetinden umut kesmez.” (Yusuf Sûresi, 87)
Aferin canim.ayrıca çok da umutlu olmayalim.çünkü üzülüyoruz.

Yumurtlama belirtileri bunlar canım. Yumurtlama zamanında mısın?

Cnm ben cok arastirdim herseyi okudum arastirdim sogan kurunu yaptim esime bal karisimi yaptim zaten sperm sayisina o iyi geldi bidaha yapicam
Eşinin tc'sini ve e-devlet şifresini biliyorsan girip bakabilirsin e-nabız'dan.
Ben olsam meraktan çatlardım :) hepsine bakmam lazım değerlerin. Bi de araştırma yapmalıyım ondan sonra
co

Test yapmamış olmasaydım kendimi hamile sanırdım moda girerdim sonra batta kahrolurdum neden mi. 4,5 günden bu yana ögürüyorum su icsem bile. mide bulantısından açlıktan ölücem tabiii ki okadar camasir suyu tederjanlar vsyre ve üşütmüşümdür okadar eminim adet olacagima iyki test yapmısim

Cnm ben cok arastirdim herseyi okudum arastirdim sogan kurunu yaptim esime bal karisimi yaptim zaten sperm sayisina o iyi geldi bidaha yapicam

co
Sayısını arttırması kafi değil ki canım. Hız önemli. Benim de sayı yüksek değil ama bence hız önemli önce ona yoğunlaşcam. bi tane sperm çıkar döller milyonlara gerek yok :) kadın anatomisine bakarsan vajina ve rahim arasında o kadar küçük canlılar için ciddi mesafe var :) hız lazım ulaşabilmesi için.
bence hızını arttırmış mı onu bi öğren. Belki işe yaramıştır da bende senden ilham alır başlarım :)

Yumurtlamadan sonra kaçıncı gün yaptın canım testi ?

Idrar testi yapmistin dimi canim yanlis mi hatirliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…