- Konu Sahibi Uykusuz Koala
-
Teşekkür ederim, bahceciye gitmissiniz sanırım. Umarım bi an önce tedavinize başlar ve olumlu sonuç alırsınız. Rapor çıkarttığınıza göre film de cektirmissinizdir. Ben filmden korkuyorum birazCanım bende yarın ilk görüşmeme gideceğim fakat gideceğim yerde tedaviye hemen başlamak istiyorum bu yüzden raporumu bile çıkarttım hormon tahlili, amh eşimin hormon tahlili ve sperm testi var onları götüreceğim giderken
Bence tahlillerinizi yaptırıp gidin. Muayene ile birlikte tahlillere bakıp ne yapılacağı ne zaman yapılacağı gibi durumlara karar verirler
Amiiin inşallahTeşekkür ederim, bahceciye gitmissiniz sanırım. Umarım bi an önce tedavinize başlar ve olumlu sonuç alırsınız. Rapor çıkarttığınıza göre film de cektirmissinizdir. Ben filmden korkuyorum biraz
Merhaba öncelikle tedaviniz hayırlı olsun. Ben geçen sene çektirdim rahim filmi sizin gibi çok korkuyordum. Titreyerek girdim ama çok hafif adet sancısı dışında bir gram ağrım sızım olmadı. Yani hiç korkmayın korkulacak hiç birşey yok.Teşekkür ederim, bahceciye gitmissiniz sanırım. Umarım bi an önce tedavinize başlar ve olumlu sonuç alırsınız. Rapor çıkarttığınıza göre film de cektirmissinizdir. Ben filmden korkuyorum biraz
Nacizane fikrim bu tamamen kişiden kişiye değişiyor ama. Herkesin bünyesi aynı degilki inşallah ağrısı olmaz ama ben kendimi riske atmak istememiştim.Merhaba öncelikle tedaviniz hayırlı olsun. Ben geçen sene çektirdim rahim filmi sizin gibi çok korkuyordum. Titreyerek girdim ama çok hafif adet sancısı dışında bir gram ağrım sızım olmadı. Yani hiç korkmayın korkulacak hiç birşey yok.
Bende o zaman narkoz ile istemiştim. Doktor bana demişti ki eski cihazlarda ağrı oluyordu çünkü Rahmi sabitlemek gerekiyordu. Ama bu yeni üç kollu cihazlarla biz vajinismus hastalarına çekiyoruz. Dayanılmayacak bir ağrı olmuyor ben garantisini veriyorum ve narkozlu çekilmeyi önermiyorum demişti. Benden sonra bir arkadaşım daha çektirdi. Onunda ağrısı hiç olmamıştı. Ama tabi bunlar benim tecrübelerim kimseye garanti veremem.Nacizane fikrim bu tamamen kişiden kişiye değişiyor ama. Herkesin bünyesi aynı degilki inşallah ağrısı olmaz ama ben kendimi riske atmak istememiştim.
Çok teşekkür ederim bilgiler ve fikirler için..Nacizane fikrim bu tamamen kişiden kişiye değişiyor ama. Herkesin bünyesi aynı degilki inşallah ağrısı olmaz ama ben kendimi riske atmak istememiştim.
Ne güzel kolayca atlatmışsınız. Teşekkür ederim bilgiler icinBende o zaman narkoz ile istemiştim. Doktor bana demişti ki eski cihazlarda ağrı oluyordu çünkü Rahmi sabitlemek gerekiyordu. Ama bu yeni üç kollu cihazlarla biz vajinismus hastalarına çekiyoruz. Dayanılmayacak bir ağrı olmuyor ben garantisini veriyorum ve narkozlu çekilmeyi önermiyorum demişti. Benden sonra bir arkadaşım daha çektirdi. Onunda ağrısı hiç olmamıştı. Ama tabi bunlar benim tecrübelerim kimseye garanti veremem.
Tabiiki bende bunu yukarıda belirttim yeni teknoloji cihazlar ile ağrı olmuyor diyorlar 3 kollu dediginiz cihazla benim dediğim aynı mı bilmiyorum ama C kollu cihaz hiç ağrı yapmıyormuş diyorlar. Böyle bir işlem için keşke anestezi almasak ama ben mecburdum. Özeldi ve eski bir hastane değildi çekildiğim yer ama cihaz yeni değildi galibaBende o zaman narkoz ile istemiştim. Doktor bana demişti ki eski cihazlarda ağrı oluyordu çünkü Rahmi sabitlemek gerekiyordu. Ama bu yeni üç kollu cihazlarla biz vajinismus hastalarına çekiyoruz. Dayanılmayacak bir ağrı olmuyor ben garantisini veriyorum ve narkozlu çekilmeyi önermiyorum demişti. Benden sonra bir arkadaşım daha çektirdi. Onunda ağrısı hiç olmamıştı. Ama tabi bunlar benim tecrübelerim kimseye garanti veremem.
Merhaba,önceden testlerinizin bir kısmını yaptırmanız sürecinizi hızlandıracaktır.Örneğin; "AMH,TSH,D VİT,SPERMİOGRAM VE DNA HASAR TESTİ,GENETİK TEST,HSG" genelde istenilen testler oluyor.Ama yaptırdığınız yerde önemli tabi her lab. düzgün veriler sunamıyor.Benim tekrarlamak zorunda kaldığım testler olmuştu. Bu testlerle birlikte giderseniz hem yol haritanız netleşir hem de tedaviye başlanacaksa zaman kaybedilmez diye düşünüyorum.Doktorunuz gerekli görürse ekstra testler ister mutlaka.Şansınız bol olsun..Merhaba arkadaşlar,biz de şubat ayı gibi başlamayı düşünüyoruz. Sadece 1 yere görüşmeye gittik şimdi farklı birkaç yerle daha görüşmeyi düşünüyorum ama önce tahlilleri mi yaptırıp öyle mi gitmeliyim yoksa önce ongorusmelere mi gitmeliyim. Ilk kez deneyeceğiz hiç bir bilgim yok yardimci olabilir misiniz?
Merhaba, çok geçmiş olsun, benimde bu ay tedavim başlayacak inşallah, düşük neden olmuş ilabilir dedi doktorunuz bilgi berir misinzSlm hnmlar ock ayında dondurulmuşlarımla transfer olucak Ekim'de oldum transfer tuttu hamileydim 11 haftalıkken düşük yaptım tekrar denicm
herhangi bir bilgi vermediler fakat hasta olan embryoyu anne vücudu atiyor dedi kadn dogum doktrumMerhaba, çok geçmiş olsun, benimde bu ay tedavim başlayacak inşallah, düşük neden olmuş ilabilir dedi doktorunuz bilgi berir misinz
Ben varimKimse yok muu? Yani ocak ayında kimse tüp bebek yaptırmayacak mı?
Yurt disinda tedavi oluyorum bendeHadi bakalım hepimiz hayırlı sonuçlar alırız inşallahKim tedavisini nerede oluyor kızlar ?
Canim minimum 3 gun iliskiye girmeyeceksiniz 4 ya da 5 gunde olur.evet ilk defa yaptırcak.
bu testten 3 gün önce ilişki dedi 4 gün olsa ne fark eder :/ tekrar istermi testi
İnşallah tedaviniz güzel geçer güzel haberler alırsınız umarım, bu geçtiğimiz ocak ayı için açılmış bir topikti.Ben varimocak 20 adetimle beraber baslayacagiz insallah. Ilk denemem olucak neler olucak bende merakla bekliyorum.
Canim minimum 3 gun iliskiye girmeyeceksiniz 4 ya da 5 gunde olurevet ilk defa yaptırcak.
bu testten 3 gün önce ilişki dedi 4 gün olsa ne fark eder :/ tekrar istermi testi
Amin canim insallah hepimizinkisi guzel gecerİnşallah tedaviniz güzel geçer güzel haberler alırsınız umarım, bu geçtiğimiz ocak ayı için açılmış bir topikti.
Benim de adetim 10unda başladı yarın doktora gidiyorum. Bakalım iğnelere başlayacağız galiba. Ne olucak onu da bilmiyorum ya. Hayırlısı artık..Ben varimocak 20 adetimle beraber baslayacagiz insallah. Ilk denemem olucak neler olucak bende merakla bekliyorum.
Hayirli olsun canim insallah guzel sonuc alirsin bizi guzel gelismelerinizden haberdar et ❤❤❤Benim de adetim 10unda başladı yarın doktora gidiyorum. Bakalım iğnelere başlayacağız galiba. Ne olucak onu da bilmiyorum ya. Hayırlısı artık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?