Ocak Ayında Tüp Bebeğe Başlayacaklar Gelin Toplanalım

Teşekkür ederim, bahceciye gitmissiniz sanırım. Umarım bi an önce tedavinize başlar ve olumlu sonuç alırsınız. Rapor çıkarttığınıza göre film de cektirmissinizdir. Ben filmden korkuyorum biraz

Teşekkür ederim, bahceciye gitmissiniz sanırım. Umarım bi an önce tedavinize başlar ve olumlu sonuç alırsınız. Rapor çıkarttığınıza göre film de cektirmissinizdir. Ben filmden korkuyorum biraz
Amiiin inşallah Evet bahçeciye gittim şimdi regl bekliyorum işte kısmetse tedaviye başlamak için. Aynen Hsg de çekilmiştim ben anestezi alarak çekildim o yüzden hiçbirşey hissetmedim sonrasında afedersin lekelenme şeklinde kanamam oldu birkac gün. Hsg filmini C kollu cihaz ile çeken hastaneler varmış ben sonradan öğrendim eğer öyle biryer bulursan acısız ağrısız oluyormuş anesteziyede gerek yokmuş. Fiyatı nekadar olur bilmem tabi. Hayırlısı olsun

Merhaba öncelikle tedaviniz hayırlı olsun. Ben geçen sene çektirdim rahim filmi sizin gibi çok korkuyordum. Titreyerek girdim ama çok hafif adet sancısı dışında bir gram ağrım sızım olmadı. Yani hiç korkmayın korkulacak hiç birşey yok.

Nacizane fikrim bu tamamen kişiden kişiye değişiyor ama. Herkesin bünyesi aynı degilki inşallah ağrısı olmaz ama ben kendimi riske atmak istememiştim.

Nacizane fikrim bu tamamen kişiden kişiye değişiyor ama. Herkesin bünyesi aynı degilki inşallah ağrısı olmaz ama ben kendimi riske atmak istememiştim.
Bende o zaman narkoz ile istemiştim. Doktor bana demişti ki eski cihazlarda ağrı oluyordu çünkü Rahmi sabitlemek gerekiyordu. Ama bu yeni üç kollu cihazlarla biz vajinismus hastalarına çekiyoruz. Dayanılmayacak bir ağrı olmuyor ben garantisini veriyorum ve narkozlu çekilmeyi önermiyorum demişti. Benden sonra bir arkadaşım daha çektirdi. Onunda ağrısı hiç olmamıştı. Ama tabi bunlar benim tecrübelerim kimseye garanti veremem.

Ne güzel kolayca atlatmışsınız. Teşekkür ederim bilgiler icin

Tabiiki bende bunu yukarıda belirttim yeni teknoloji cihazlar ile ağrı olmuyor diyorlar 3 kollu dediginiz cihazla benim dediğim aynı mı bilmiyorum ama C kollu cihaz hiç ağrı yapmıyormuş diyorlar. Böyle bir işlem için keşke anestezi almasak ama ben mecburdum. Özeldi ve eski bir hastane değildi çekildiğim yer ama cihaz yeni değildi galiba

Merhaba,önceden testlerinizin bir kısmını yaptırmanız sürecinizi hızlandıracaktır.Örneğin; "AMH,TSH,D VİT,SPERMİOGRAM VE DNA HASAR TESTİ,GENETİK TEST,HSG" genelde istenilen testler oluyor.Ama yaptırdığınız yerde önemli tabi her lab. düzgün veriler sunamıyor.Benim tekrarlamak zorunda kaldığım testler olmuştu. Bu testlerle birlikte giderseniz hem yol haritanız netleşir hem de tedaviye başlanacaksa zaman kaybedilmez diye düşünüyorum.Doktorunuz gerekli görürse ekstra testler ister mutlaka.Şansınız bol olsun..

Slm hnmlar ock ayında dondurulmuşlarımla transfer olucak Ekim'de oldum transfer tuttu hamileydim 11 haftalıkken düşük yaptım tekrar denicm
Merhaba, çok geçmiş olsun, benimde bu ay tedavim başlayacak inşallah, düşük neden olmuş ilabilir dedi doktorunuz bilgi berir misinz

evet ilk defa yaptırcak.
bu testten 3 gün önce ilişki dedi 4 gün olsa ne fark eder :/ tekrar istermi testi
Canim minimum 3 gun iliskiye girmeyeceksiniz 4 ya da 5 gunde olur
İnşallah tedaviniz güzel geçer güzel haberler alırsınız umarım, bu geçtiğimiz ocak ayı için açılmış bir topikti.
Amin canim insallah hepimizinkisi guzel gecer ben biraz gec kalmisim anlasilan

Ben varim ocak 20 adetimle beraber baslayacagiz insallah. Ilk denemem olucak neler olucak bende merakla bekliyorum.
Benim de adetim 10unda başladı yarın doktora gidiyorum. Bakalım iğnelere başlayacağız galiba. Ne olucak onu da bilmiyorum ya. Hayırlısı artık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…