- 27 Eylül 2018
- 5.406
- 11.121
- 198
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
-
Ocak 25i değil mi canım?25i canım ay sonu ile ay başı birleşcek değişmezse
Ocak 25i değil mi canım?
O zaman bizim aramızda baya varmış kuzum senin ay başı gibi olacak benimse ay sonu sayılırtakvimde aralık 25 gözüküyor ama sarkabilir hafta sonuna
O zaman bizim aramızda baya varmış kuzum senin ay başı gibi olacak benimse ay sonu sayılırpes peşe olacak yinede iletişimi koparmayalım süreç hakkında bilgi verelim buradan
Hayırlı olsun inşallah tedavin.Benim 13 unde regl olacak 2. Ya da 3. Günü başlayacak. 14 ya da 15 olabilir
Hayırlı olsun inşallah sımsıkı tutunur sanameraba kızlar bende ocakta dondurulmş embrıolarla ilk transferımı olucam. ege ünv. başlıyrz. inşsağlkla ilerler
bizim sebepsiz interfilite dedı doktor cnmHayırlı olsun inşallah sımsıkı tutunur sanatedavi sebebi neydi acaba?
Umarım pozitifi görürsün bizde sorun erkek faktörlübizim sebepsiz interfilite dedı doktor cnm
hangi hastanede tedavi görüyosnzUmarım pozitifi görürsün bizde sorun erkek faktörlü
Daha başlamadık cumartesi günü ilk görüşmemize gideceğiz inşallah. Bahçeci umut tüp bebekhangi hastanede tedavi görüyosnz
inş hayırlı haberler alırsın bi an önce kavuşuruz evlatlaraDaha başlamadık cumartesi günü ilk görüşmemize gideceğiz inşallah. Bahçeci umut tüp bebek
Amiin inşallahinş hayırlı haberler alırsın bi an önce kavuşuruz evlatlara
Bence tahlillerinizi yaptırıp gidin. Muayene ile birlikte tahlillere bakıp ne yapılacağı ne zaman yapılacağı gibi durumlara karar verirlerMerhaba arkadaşlar,biz de şubat ayı gibi başlamayı düşünüyoruz. Sadece 1 yere görüşmeye gittik şimdi farklı birkaç yerle daha görüşmeyi düşünüyorum ama önce tahlilleri mi yaptırıp öyle mi gitmeliyim yoksa önce ongorusmelere mi gitmeliyim. Ilk kez deneyeceğiz hiç bir bilgim yok yardimci olabilir misiniz?
Peki rahîm filmi kesinlikle istenir mi. Bizim durum erkek faktörlü, görüştüğümüz yer rahîm filmine gerek olmadığını söyledi ama sizlerden okuduğum kadarıyla herkes çektiriyor..
Bence tahlillerinizi yaptırıp gidin. Muayene ile birlikte tahlillere bakıp ne yapılacağı ne zaman yapılacağı gibi durumlara karar verirler
Canım bende yarın ilk görüşmeme gideceğim fakat gideceğim yerde tedaviye hemen başlamak istiyorum bu yüzden raporumu bile çıkarttım hormon tahlili, amh eşimin hormon tahlili ve sperm testi var onları götüreceğim giderkenMerhaba arkadaşlar,biz de şubat ayı gibi başlamayı düşünüyoruz. Sadece 1 yere görüşmeye gittik şimdi farklı birkaç yerle daha görüşmeyi düşünüyorum ama önce tahlilleri mi yaptırıp öyle mi gitmeliyim yoksa önce ongorusmelere mi gitmeliyim. Ilk kez deneyeceğiz hiç bir bilgim yok yardimci olabilir misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?