Ocak Ayında Tüp Bebeğe Başlayacaklar Gelin Toplanalım

Herkese merhaba, bir tanıdığımın elinde biri hiç açılmamış diğerinden de sadece 5 adet kullanılmış crınone jel bulunuyor. Son kullanma tarihi 2022 yüksek fiyatlı bir ilacmis sanırım. Ziyan olmasın bir ihtiyacı olan faydalansın isteyen olursa mesaj atabilir özelden. Rabbim herkesin gönlünde ki muradı nasip etsin insallah.

Arkadaşlar ultrasonda sayılan folikul sayisi her ay değişiyor mu
Benim geçtiğimiz ay 8 iken bu ay 3 göründü. 1 ayda bu kadar azalır mi,bilgisi olan var mi

Merhaba arkadaşlar,biz de şubat ayı gibi başlamayı düşünüyoruz. Sadece 1 yere görüşmeye gittik şimdi farklı birkaç yerle daha görüşmeyi düşünüyorum ama önce tahlilleri mi yaptırıp öyle mi gitmeliyim yoksa önce ongorusmelere mi gitmeliyim. Ilk kez deneyeceğiz hiç bir bilgim yok yardimci olabilir misiniz?

Bence tahlillerinizi yaptırıp gidin. Muayene ile birlikte tahlillere bakıp ne yapılacağı ne zaman yapılacağı gibi durumlara karar verirler

Canım bende yarın ilk görüşmeme gideceğim fakat gideceğim yerde tedaviye hemen başlamak istiyorum bu yüzden raporumu bile çıkarttım hormon tahlili, amh eşimin hormon tahlili ve sperm testi var onları götüreceğim giderken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…