- Konu Sahibi papatya7203
İnŞallah yaevet adetime
Evet adetime 10 gün kala öğrendim .Değerim 50iydi ,ultrasonda görünmedi ,adetimi 15 gün geçince gittiğimde göründü .İnşallah hamilesinizdir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnŞallah yaevet adetime
Evet adetime 10 gün kala öğrendim .Değerim 50iydi ,ultrasonda görünmedi ,adetimi 15 gün geçince gittiğimde göründü .İnşallah hamilesinizdir
Hayırlı olsun ,sağlıkla kucağınıza alın inşallah .kizlar 30.85 cikti sanirim cok yeni
Canım tebrik ederim, sağlıkla kucağına al inşallahkizlar 30.85 cikti sanirim cok yeni
Ovulasyon testini nerden alıyorsunuzMerhaba arkadaşlar öncelikle kendimi tanıtayım 27 yaşındayım daha önce aralıklarla çocuk denedik ama aralıktan itibaren ara vermeden denemeye karar verdik aralık ayında ovulasyonla takip etmedim ama sık ilişki olmuştu yinede olmadı bu ay ovulasyon testi aldım onunla deniycem cumartesi başlıycam ovulasyon testine var mı böyle deniycekler gelin beraber geçirelim bu süreci aralık ayından öğrendiğim şey öyle belirti falan aramıycam bu ay daha sakin olucam kafaya takmamaya çalışıcam çünkü geçen ayda bir sürü belirti oldu hatta silik çizgi bile çıktı ama sonuç bomboş bu ay ne bir belirt arıycam ne de regl tarihim geçmeden test yapıcam bu süreç sizlere neler kattı tavsiyeleri olan herkesi bekliyorum
Ovulasyon testine adet sonrası mı başlıyorsunuz.? Bende adet gecikmesi var 2 aydır. Bugün olmam gerekiyordu.Nasıl yapmalıyım.?iyi seneler kuzum bende aynen dediğin gibi yapıcam canım bende yarın ovulasyon testine başlıycam bakalım
Tebrikler sağlıkla kucağina alırsın insallahkizlar 30.85 cikti sanirim cok yeni
Internetde toplu satılòyor uygun fiyata n11 den almistim benOvulasyon testini nerden alıyorsunuz
Peki hangi zamanda kullanıyorsunuz.? Bugün adet görmem gerekirdi. Kasıklarım sızlıyo. Ama gecikme yaşıyorum 2 aydır. Alır almaz kullanmaya başlasam mıInternetde toplu satılòyor uygun fiyata n11 den almistim ben
Kullanimi icin internetde videolar falan var onlari incele istersen.Yumurtlama dönemi farklı olabiliyor adet döngüsüne göre.Adetiniz biter bitmez başlamıyorsunuz.Adetiniz bittiktenten sonra ilk adet günunude sayip ortalama 12. Gün ile 16. gün arası yumurtlarsınız bu günleri değerlendirmeniz gerek.Peki hangi zamanda kullanıyorsunuz.? Bugün adet görmem gerekirdi. Kasıklarım sızlıyo. Ama gecikme yaşıyorum 2 aydır. Alır almaz kullanmaya başlasam mı
Bekleyin bence bugeceye kadar adet olmassanız sabaha ilk idrarla test tapın .Günaydın kızlar günüm baya geçmişti dün gece baya adet sancısı çektim sabah baktım bisey yoktu sonra lavobaya gittim bikac damla kahve kırmızı arası leke geldi şimdide şancı var ama leke yok
Peki hangi zamanda kullanıyorsunuz.? Bugün adet görmem gerekirdi. Kasıklarım sızlıyo. Ama gecikme yaşıyorum 2 aydır. Alır almaz kullanmaya başlasam mı
Günaydın kızlar günüm baya geçmişti dün gece baya adet sancısı çektim sabah baktım bisey yoktu sonra lavobaya gittim bikac damla kahve kırmızı arası leke geldi şimdide şancı var ama leke yok
Şuan yok leke sancıda çok hafif ama gece uykumdan uyanacak kadar vardı bide önce adet olurum sonra sancısı başlardı test yok elimde canım akşama kadar bekliycem devamı gelmezse öyle yaparımYerleşme kanaması olabilir.
Test yap bi canım
Teşekkür ederimKullanimi icin internetde videolar falan var onlari incele istersen.Yumurtlama dönemi farklı olabiliyor adet döngüsüne göre.Adetiniz biter bitmez başlamıyorsunuz.Adetiniz bittiktenten sonra ilk adet günunude sayip ortalama 12. Gün ile 16. gün arası yumurtlarsınız bu günleri değerlendirmeniz gerek.
Canım çok sevindim gözünaydın benimde ilk 57 küsür çıkmıştı banada uğurlu geldin başlıkla inş sağlıkla kavuşalım bebişlerekizlar 30.85 cikti sanirim cok yeni
Ovulasyon testini nerden alıyorsunuz
kuzum yumurtlamadan sonra 11 gunde 30.85 cikti korktum az degil demi deger yukselirCanım çok sevindim gözünaydın benimde ilk 57 küsür çıkmıştı banada uğurlu geldin başlıkla inş sağlıkla kavuşalım bebişlere ❤❤
Yumurtlama yaklaştıkça koyulaşıyor. Ama benim bu ay ilk defa denemiştim, silik silikken bir anda tam koyu oldu. Her gün test yapmaya devam et canım her an her şey olabiliyor.Merhaba arkadaşlar başlığı gördüm geldim hemen bende az önce ilk ovü. testimi yaptım bugün 9. günüm 35 günde bir adet oluyorum ,test çok silik çıktı acaba erken mi daha ,git gide koyulaşıyor mu günlük olarak ?