- 15 Aralık 2019
- 1.222
- 1.077
- 53
- 32
- Konu Sahibi papatya7203
-
canım benim bildiğim pik olan ve sonrası 4 gün değerlendirilmeliymişKızlar benimde sanırım dün pik oldu değerlendirdik şimdi silik daha değerlendirmemiz mi gerek
Saol canımcanım benim bildiğim pik olan ve sonrası 4 gün değerlendirilmeliymiş
Bende aynı durumu yaşadım bu ay hem 4-5 gün geç adet oldum hemde sadece 3 gün sürdü. Hiç bu kadar kısa olmazdım normaldeneden böyle olduk ki nornmalde 5 6 gün sürer benimde neyse hayırlısı olsun bakalım belki erken yumurtlama görürüz
Kızlar benimde sanırım dün pik oldu değerlendirdik şimdi silik daha değerlendirmemiz mi gerek
bneim pazar pikse pazartesi hemen catliyir çok zamnaim olmuyir mesela baziisnin 2 3gun bekliyirmispik yaptığı gün ve devam eden 3-4 gün ilişki olması lazımmış. Pik yaptıktan sonraki günler de silik çizgiyi görene kadar testini devam ettir. Silik çizgi çıktıysa çatlamış oluyormuş.
bneim pazar pikse pazartesi hemen catliyir çok zamnaim olmuyir mesela baziisnin 2 3gun bekliyirmis
ben bu yumurta olayinda tam olarak ne onemli bilemedim yaa neye gore dolenne oluyor kimisi kucuk yumurtasi olup dolleniyormis mesela o ayari anlayamadimaslında o bekliyor dediklerinin çatlaması uzun sürüyor yumurta çatladıktan sonra herkesin 24 saati var.
Bende bir hafta once catlatma ignesi oldum kadın doğum bölümünde yumurta takibi yaptirmak istiyorum dediginizde inferlite yazan bir kağıt veriyorlar ve oraya tedavi sürecinde uygulayacaklarını yazıyor doktor 5 gün klomen sonra catlatma ignesi oluyorsunuzMerhaba arkadaşlar bir şey sormak istiyorum yarın 5. Kez klomene başlayacağım doktorum bu son çünkü en fazla 5 doz içilebilir dedi. Olmazsa artık çatlatma iğnesi ile devam etmen gerekiyor dedi. Ama bunun için artık infertilite bölümüne gitmem gerektiğine söyledi. Burada çatlatma iğnesi olan arkadaşlar varsa bu konuda beni aydınlatabilir mi acabaDevlet hastanelerinin kadın doğum bölümünde yapılmıyormu bu tedavi gerçekten
canim moralini bozma lutfen sonucta bunu ogrenmissin ve doktor ona gore sana vir yontem belirleyecek biliyorsun psikolojinin ne kadar onemli oldugunu insallah olucak bu ay pozitif dusuncektik bubay hatirliyo musun lutfen kuzumKızlar biraz moralim bozuldu benim. Hormon testlerim çok iç açıcı çıkmadı. Amh diye bi hormon (yumurtalık rezervini gösteren) düşük çıktı. Yaş da 36 olunca doktor biraz endişelendi. Muayenede yumurtaların iyi baya ama bi rahim filmi çekelim bakalım. Olmadı yumurta takibi ve çatlatma iğnesi yaparız dedi. Normalde biz yeni çocuk denemeye başladığımız için 1 sene deneyin sonra tedavi deriz ama amh düşük 6 ay böyle deneyip bakalım dedi. Olmazsa tüp bebek dedi. Bugün rahim filmi çektiricem bakalım sonuca göre ne yapılacağı belli olacak.
canim moralini bozma lutfen sonucta bunu ogrenmissin ve doktor ona gore sana vir yontem belirleyecek biliyorsun psikolojinin ne kadar onemli oldugunu insallah olucak bu ay pozitif dusuncektik bubay hatirliyo musun lutfen kuzum
cnm bozma moraliniKızlar biraz moralim bozuldu benim. Hormon testlerim çok iç açıcı çıkmadı. Amh diye bi hormon (yumurtalık rezervini gösteren) düşük çıktı. Yaş da 36 olunca doktor biraz endişelendi. Muayenede yumurtaların iyi baya ama bi rahim filmi çekelim bakalım. Olmadı yumurta takibi ve çatlatma iğnesi yaparız dedi. Normalde biz yeni çocuk denemeye başladığımız için 1 sene deneyin sonra tedavi deriz ama amh düşük 6 ay böyle deneyip bakalım dedi. Olmazsa tüp bebek dedi. Bugün rahim filmi çektiricem bakalım sonuca göre ne yapılacağı belli olacak.
cnm bozma moralini
Amh nasil bakti ayri testmi Ben hormon testi yaptırım mesela amh istenmedi benden
hımm benimniye bakmadi amhye anlamadim nbeilim ya yasgectikcr hesry zorlasiyormus bunu anladimTüm hormonlara bakarken amh de bakıldı kanda. Fsh, prolaktin falan iyi de amh düşük. Rahim filmim iyi genel olarak sol tüpte minimal genişleme dedi radyoloji dru, antibiyotik verdi bi de 5 günlük. İçmiyim dedim kendi doktoruma sormadan ama burda araştırdım, insanlar rahim filminden sonra iltihap olabiliyor antibiyotik kullanmalı falan yazmış korktum içtim.
hımm benimniye bakmadi amhye anlamadim nbeilim ya yasgectikcr hesry zorlasiyormus bunu anladim
32 zTen bozuk moralim yaptirmim onuda barisenin yaş kaç canım. Bi baktır istersen, ama moral bozuyor amh açıkçası.
32 zTen bozuk moralim yaptirmim onuda bari
insallah kuzum haberdar etEvet öyle canım biliyorum, pozitif düşünmeye çalışıyorum da işte zor oluyor. Neyseki filmi çeken doktorun dediğine göre rahim filmi iyiymiş, tüplerde filan sıkıntı yokmuş. Sevindim bunaPazartesi de doktoruma gidicem bakalım ne diyecek. Umarım tüp bebek falan gerek kalmaz bakalım kısmet.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?