• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ocak ayında ovulasyonla gebelik deniyecekler gelin beraber takip edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin
32 gayet normal yaş hiç sıkıntı etme. Yaptırma bence de sinirini bozma boşa. Önemli olan yumurtlama, o varsa sorun yok. Ben 36 yaşındayım gecikiyorum falan deyince, normalde bu amh böyle çıkmasa doktorum “ooo ne var yaşında daha dur çok var diyordu.” Şimdi önlem almak için yapıyor sanırım. Umarım hepimiz sorunsuz hamile kalırız, sorunsuz tutunur bebişlerimiz.
amin cnmm insalah

Bende bir hafta once catlatma ignesi oldum kadın doğum bölümünde yumurta takibi yaptirmak istiyorum dediginizde inferlite yazan bir kağıt veriyorlar ve oraya tedavi sürecinde uygulayacaklarını yazıyor doktor 5 gün klomen sonra catlatma ignesi oluyorsunuz
Benim işler biraz karışık tersten işledi aslında🤔Ben öğretmenim yaz tatilinde izinde rahatça halledeyim diye ilk olarak bir kadın doğum hastanesine infertilite bölümüne gittim. Eşime ve bana bütün testler tetkikler yapıldı rahim filmi hormonlar defalarca kez vajinal muayeneler yumurtlama takibi vs. Ne bende ne eşimde bir sorun çıkmadı. Zaten 2.çocuk için başladık sürece.Bütğn tetkikler tamamlanıp sonuçlanana kadere okul açılma zamanı geldi. İzin olayı biraz sıkıntılı birde oradaki doktor direk haftaya aşılama sürecine başlayacağız dedi. Aşılama için vakit lazım biraz birde önce doğal denemek istiyordum ben. Klomen vitamin vs vermeden direk aşılama demesinden hoşlanmadım. Sonra bir yakınım şu an gittiğim doktoru tavsiye etti. 5.kez klomen kullanıyorum olmazsa tedaviye burada devam edemeyiz dedi. Çok kafam karıştı 😔2 yıldır herkes başka bir şey söylüyor

Benim işler biraz karışık tersten işledi aslında🤔Ben öğretmenim yaz tatilinde izinde rahatça halledeyim diye ilk olarak bir kadın doğum hastanesine infertilite bölümüne gittim. Eşime ve bana bütün testler tetkikler yapıldı rahim filmi hormonlar defalarca kez vajinal muayeneler yumurtlama takibi vs. Ne bende ne eşimde bir sorun çıkmadı. Zaten 2.çocuk için başladık sürece.Bütğn tetkikler tamamlanıp sonuçlanana kadere okul açılma zamanı geldi. İzin olayı biraz sıkıntılı birde oradaki doktor direk haftaya aşılama sürecine başlayacağız dedi. Aşılama için vakit lazım biraz birde önce doğal denemek istiyordum ben. Klomen vitamin vs vermeden direk aşılama demesinden hoşlanmadım. Sonra bir yakınım şu an gittiğim doktoru tavsiye etti. 5.kez klomen kullanıyorum olmazsa tedaviye burada devam edemeyiz dedi. Çok kafam karıştı 😔2 yıldır herkes başka bir şey söylüyor
canim ovulasyon testiyle denedin mi bazi zor durumlarda bile bir cok kisi oyle hamile kalmis

canim ovulasyon testiyle denedin mi bazi zor durumlarda bile bir cok kisi oyle hamile kalmis
Evet evet denedim tabi😔 ağustos Eylül ayında kullandım yumurtlamayı hep gördüm ama olmadı yine.Israrcı olmayacağım artık bu ay ilaç son benim çatlatma iğnesi vs içinde ne yazıkki zamanım yok 😏olmazsa akışına bırakmaya karar verdim. Nasipte ne varsa o❤️

Kızlar bugün 13. Gün sizce olmuş mu
Benim testlerin Bi gün koyu Bi gün açık çıkıyor t çizgisi sizce neden öyle oluyor

Eklentiler

• IMG_20200104_152808.jpg
    IMG_20200104_152808.jpg
    63,9 KB · Görüntüleme: 43
  • IMG_20200102_163459.jpg
    IMG_20200102_163459.jpg
    75,3 KB · Görüntüleme: 45
Kızlar bugün 13. Gün sizce olmuş mu
Benim testlerin Bi gün koyu Bi gün açık çıkıyor t çizgisi sizce neden öyle oluyor

daha olmamış ama çok yakın yarın veya ertesi gün pik olur bence. Teste devam et canım. T çizgisi C ile aynı veya daha koyu olmalı.

kızlar ovülasyon testi ne tavsiye edersiniz? ben de bu ay düzenli izlemek istiyorum..

pakete göre değişiyor. Ben 30’luk+ 2 gebelik testi paketini 60 tl’ye aldım. Kargo da hızlı, iyi gibi bakalım.
ben gittigidiyordan laboquick 20li ovulasyon aldim eger bu ay olmazsa bende ondan alayim bari basladim ben yapmaya sen basladin mi kuzum

Kızlar ben yurtdışındayım, instagramdan almam mümkün değil maalesef :( yorumları inceledim bazı testler aynı idrarda koyu çıkıyo bazıları açık.. iyice kafa karıştırıyorr :KK43: güvenilir bir marka olarak bildiğiniz var mı acabaa yoksa bir kaç markadan alıp denemeyi düşünüyorumm

Kızlar ben yurtdışındayım, instagramdan almam mümkün değil maalesef :KK43: yorumları inceledim bazı testler aynı idrarda koyu çıkıyo bazıları açık.. iyice kafa karıştırıyorr :KK43: güvenilir bir marka olarak bildiğiniz var mı acabaa yoksa bir kaç markadan alıp denemeyi düşünüyorumm
ben bu ay ilk defa deniycem kuzum hic bilmiyorum

Tuttumu tutmadımı die beklemek çok zor ya 🙈geçmiyor günler tutsa acaba değişik bir belirti verirmi testte çıkanakadar off🙈

Back