Gebeliğe Hazırlık Ocak ayında ovulasyonla gebelik deniyecekler gelin beraber takip edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhabalar
Yeni yıl herkese en yakın zamanda iyi haberler getirir inşallah
Ben de katılayım size:)
Bat 6 ocak bakalım.
Zor ama sakin kalmak çok odaklanmamak lazım bu süreçte. Sabıırr

Merhaba arkadaşlar yeni yıla yeni bir sayfa çok güzel olmuş benim tüplerinin biri kapalı ayriyeten çikolata kistlerim var çikolata kistlerim için visanne diye bir ilaç kullandım 2 ay bir aya yakındır da ilaç kullanmıyorum Aralık 18 de yumurtlamayı yakaladım ve değerlendirdim yumurtlamadan beri göğüs ve kasık ağrısı yaşıyorum gebelik testi yapmaya da korkuyorum 4 senedir bekliyorum sizce bu belirtiler gebelik belirtisi mi yoksa iki aydır adet olmadığım için mi bu şekilde olan var mi

Merhabalar
Yeni yıl herkese en yakın zamanda iyi haberler getirir inşallah
Ben de katılayım size:)
Bat 6 ocak bakalım.
Zor ama sakin kalmak çok odaklanmamak lazım bu süreçte. Sabıırr
sizinki baya az kalmis benin daha yumurtlama zamani bile gelmedi insallah bebisiniz sizinledir

valla belirti konusu cok sknti bazen psikoljikte yapabiliyoruz adetinize kac gun var

valla belirti konusu cok sknti bazen psikoljikte yapabiliyoruz adetinize kac gun var
İki aydır adet olmadığım için hangi olacağımı bilmiyorum yarın hastaneye kan vermeye gideceğim ins çıkar yumurtlamanın üzerinden iki hafta geçti varsada kanda çıkar sanırım

İki aydır adet olmadığım için hangi olacağımı bilmiyorum yarın hastaneye kan vermeye gideceğim ins çıkar yumurtlamanın üzerinden iki hafta geçti varsada kanda çıkar sanırım
insallah hayirli haberler alirsiniz guzel haberinizi bekliyoruz

Merhaba kizlar aralik ayini bende cok iyi değerlendirilmiştim ama malesef regl oldum.. yarın ovulasyon testine baslayacagik sogan kurunede cuma günü baslayacagim insallah hayirlisi olur :)

Bende istiyorum bende bu ay bat günümü takip etmiycem..eğer ki bi bakmışım reglim 1-2 gün geçmiş ozaman alır test yaparım..bekleyen herkes için - hayirliysa olsun bu ay...

Kızlar benimde sanırım dün pik oldu değerlendirdik şimdi silik daha değerlendirmemiz mi gerek

Eklentiler

• F408257F-B500-4817-85C6-908A6168E5EC.jpeg
    60,8 KB · Görüntüleme: 49
  • FD24FDD2-8C0C-4F8D-8ECB-5B42B0F3E232.jpeg
    78,6 KB · Görüntüleme: 60
  • 40DCF015-D64D-4608-BC86-072B0543A41D.jpeg
    104,1 KB · Görüntüleme: 52
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…