- Konu Sahibi papatya7203
-
15 gün sorasonrasıda hycanlı bekleyiş :) yumurtlamayı reglden kaç gün sonra gördün canım
insallah canimMerhaba kızlar yeni yilimizda sayfamız da hayirli olsun ❤ güzel haberler olsun hepimiz icin🏵
amin canim benim en hayirli zamanda Rabbim nasip etsin insallahTeşekkür ederimEvet yine yeniden beklemeye devam Bende cuma günü tekrar klomene başlayacağım şu an reglimin 3.günü. İnşallah bu son olur diye umut ediyorum Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah
sizinki baya az kalmis benin daha yumurtlama zamani bile gelmedi insallah bebisiniz sizinledirMerhabalar
Yeni yıl herkese en yakın zamanda iyi haberler getirir inşallah
Ben de katılayım size:)
Bat 6 ocak bakalım.
Zor ama sakin kalmak çok odaklanmamak lazım bu süreçte. Sabıırr
valla belirti konusu cok sknti bazen psikoljikte yapabiliyoruz adetinize kac gun varMerhaba arkadaşlar yeni yıla yeni bir sayfa çok güzel olmuş benim tüplerinin biri kapalı ayriyeten çikolata kistlerim var çikolata kistlerim için visanne diye bir ilaç kullandım 2 ay bir aya yakındır da ilaç kullanmıyorum Aralık 18 de yumurtlamayı yakaladım ve değerlendirdim yumurtlamadan beri göğüs ve kasık ağrısı yaşıyorum gebelik testi yapmaya da korkuyorum 4 senedir bekliyorum sizce bu belirtiler gebelik belirtisi mi yoksa iki aydır adet olmadığım için mi bu şekilde olan var mi
sizinki baya az kalmis benin daha yumurtlama zamani bile gelmedi insallah bebisiniz sizinledir
İki aydır adet olmadığım için hangi olacağımı bilmiyorum yarın hastaneye kan vermeye gideceğim ins çıkar yumurtlamanın üzerinden iki hafta geçti varsada kanda çıkar sanırımvalla belirti konusu cok sknti bazen psikoljikte yapabiliyoruz adetinize kac gun var
insallah hayirli haberler alirsiniz guzel haberinizi bekliyoruzİki aydır adet olmadığım için hangi olacağımı bilmiyorum yarın hastaneye kan vermeye gideceğim ins çıkar yumurtlamanın üzerinden iki hafta geçti varsada kanda çıkar sanırım
Aynen benim de iki gün sürdü çok tuhaf oldu bu ayadetim 3 gün sürdü bu ay çok şaşkınım yarın ovulasyon testine başlıyorum ben kızlar bu ay yola çıkıcaz 15 tatil için inşallah yol sürecine denk gelmez
neden böyle olduk ki nornmalde 5 6 gün sürer benimde neyse hayırlısı olsun bakalım belki erken yumurtlama görürüzAynen benim de iki gün sürdü çok tuhaf oldu bu ay
haydi bakalım hayırlısı olsun canımMerhaba kizlar aralik ayini bende cok iyi değerlendirilmiştim ama malesef regl oldum.. yarın ovulasyon testine baslayacagik sogan kurunede cuma günü baslayacagim insallah hayirlisi olur :)
aynen canım bende öyle yapıcamBende istiyorum bende bu ay bat günümü takip etmiycem..eğer ki bi bakmışım reglim 1-2 gün geçmiş ozaman alır test yaparım..bekleyen herkes için - hayirliysa olsun bu ay...
aynen canım..sakın takip etmeyelim..inşaşşah bir bakmışız ki aa 2 gün geçmişaynen canım bende öyle yapıcam
inşallah canımaynen canım..sakın takip etmeyelim..inşaşşah bir bakmışız ki aa 2 gün geçmişderiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?