- 15 Aralık 2019
- 1.222
- 1.077
- 53
- 32
- Konu Sahibi papatya7203
-
en guzeli kuzum bende 15 tatile ailemin yanina geldim varsa onlarin yaninda ogrenmek istiyorum yoksa bnde bekliycektim kuzumBelki bi küçük ihtimal reglim bu ay geç olucaksa böyle çıkmış olabilir sonuç. Bazen 26, bazen 27 günde oluyorum çünkü. Takip ettiğim app mesela 24’ü regl başlangıcı diyor. Ama 14 gün sayınca 23’ü oluyor. Amaan ne bilim sıkıldım bu matematikten de. Olduysa görürüm regl günü. Kurcalamıycam
bazen bu agrilarda yumurtlama belirtisi olabiliyomus kuzum
Selam kızlar benimde bugün yumurtlamadan sonra 12.gundu ve ben dayanamadım test yaptım negatifkısmet değilmiş rabbim büyük zamanı var demek..
Selam kızlar benimde bugün yumurtlamadan sonra 12.gundu ve ben dayanamadım test yaptım negatifkısmet değilmiş rabbim büyük zamanı var demek..
Daha önce 3 kere hamile kaldım 1 tane kızım var 7 yaşında.... bir kürtaj ve 1 kimyasal benim 12.gunde mutlaka belli olur saglikliysa tabi...Adet olana kadar umut vardır canım :)
İnşallah vardır bebiş.
Evet seninle günlerimiz aynı ikimizinde negatif simdilikpeş peşe negatifler uçuştu bugün desene
hadi şu topicten çıksın birkaç pozitif yahuu...
İnş canım en kısa zamanda sizinde güzel haberlerinizi duyalımÇok sevindim hayırlı olsun, sağlıkla al kucağına ve darısı başımıza
Hımm geç çıkmış anladım canım inş doktor randevum 3 şubat bakalım kese oluşmadan hamile die kabullenmiyolarcanim tebrik ederim insallah saglikla ilerler ben gecen ay test yapip 1 saat sonra ikinci cizgiyi gormustum o yuzden sordum sana
Canım benimde erken gebelik testi göstermemiştibende hamile degilsem bile muhtemelen gec hasta olurum cunku gec yumurtladim bugun 5.gun yumurtlamadan sonra bende pazar gunu erken gebelik testi yapicam ovulasyonla birlikte gelmisti test ustunde iliskiden bes gun sonraya kadar tespit eder diyor ama ben inanmiyirum o kadar erken cikmasi imkansiz bence
Kızlar netim yoktu yazamadım sizlere inş güzel haberlerinizi duymak istiyorum testlerinizin resimlerini atın sevinelim
Kasık ağrıları var değişik canım göğüslerimi aşırı şiş hissediyrm çok hassaslr kusmam fln yok Allaha şükür 3 şubatı bekliyorum sabırszlıkla eşim inanamıyo hamilelliğe hergün test yapalımmı diyoCanım nasılsın bebiş nasıl?
Benim regl yarın, dün yaptım test maalesef yok.
Birdaki ay inş güzel haberini alırız kuzum yemene dikkat et folik asit kullan içiyormydnKasık ağrıları var değişik canım göğüslerimi aşırı şiş hissediyrm çok hassaslr kusmam fln yok Allaha şükür 3 şubatı bekliyorum sabırszlıkla eşim inanamıyo hamilelliğe hergün test yapalımmı diyo
Canım benimde erken gebelik testi göstermemişti
Evet canım tam regl günüydü çizgi 9unda yapmştm çıkmadı 15 i adet günümdüSenin tam regl günüydü çift çizgi di mi 15. Günde yani? Peki erken kaçıncı günde yaptın ve çıkmadı canım?
Kasık ağrıları var değişik canım göğüslerimi aşırı şiş hissediyrm çok hassaslr kusmam fln yok Allaha şükür 3 şubatı bekliyorum sabırszlıkla eşim inanamıyo hamilelliğe hergün test yapalımmı diyo
Saol canım inş tez zamandada senden güzel haberler duyalım inşYaaa çok tatlısınız, maşallah sağlıkla büyüsün al kucağına canım
Evet canım tam regl günüydü çizgi 9unda yapmştm çıkmadı 15 i adet günümdü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?