Gebeliğe Hazırlık Ocak ayında ovulasyonla gebelik deniyecekler gelin beraber takip edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım belli olmaz, adet günü geçtiği halde negatif çıkıp sonra hamile olduğunu öğrenenler de oluyor. T çizgisi beyaz çizgi şeklinde bende, sen de de öyle mi çıktı

Geç döllenme olamaz bende yumurtlamam olalı 12 gün oldu. Sanmıyorum bence yok, ama belli olmaz tabii idrara geç geçiyo olabilir. Sendeki çizi kuruma mı. Ben daha yapalı 15 dk oldu. Yok öyle bi çizgi.

Geç döllenme olamaz bende yumurtlamam olalı 12 gün oldu. Sanmıyorum bence yok, ama belli olmaz tabii idrara geç geçiyo olabilir. Sendeki çizi kuruma mı. Ben daha yapalı 15 dk oldu. Yok öyle bi çizgi.
Beyaz hayalet çizgi. Ama değilim ya.Yarın, olmazsa perşembe adet olurum ben

Dayanamadım ben de yaptım. Negatif.
Olsa çıkardı di mi silik bile olsa? Yitirmesek mi umudu hemen☹
canim yumurtlama gununu biliyosun ya nasil olsa 10 gun sonra kanda cikiyomus anca 12 gun sonra silik falan cikiyor 17 gunde ancak cift cizgi cikiyor sanirim

canim yumurtlamadan sonra 12 belkide sonraki gunler olustu bebek o zaman biraz daha beklemen gerekebilir

Ben galiba adet olucam. Aynı öyle ağrım var.
Bide adet olacağım zaman afedersiniz ishal gibi olurum ben. Oda var.
Kasıklarım rahmim komple ağrıyor.
Yumurta olmadı ama demek adet olucam.
Keşke bi mucize olsada bebek olsa bu :)

bazen bu agrilarda yumurtlama belirtisi olabiliyomus kuzum

bende hamile degilsem bile muhtemelen gec hasta olurum cunku gec yumurtladim bugun 5.gun yumurtlamadan sonra bende pazar gunu erken gebelik testi yapicam ovulasyonla birlikte gelmisti test ustunde iliskiden bes gun sonraya kadar tespit eder diyor ama ben inanmiyirum o kadar erken cikmasi imkansiz bence

Testin markası ne canım. Bence de pazar günü yap en azından acaba kalmaz aklında

Belki bi küçük ihtimal reglim bu ay geç olucaksa böyle çıkmış olabilir sonuç. Bazen 26, bazen 27 günde oluyorum çünkü. Takip ettiğim app mesela 24’ü regl başlangıcı diyor. Ama 14 gün sayınca 23’ü oluyor. Amaan ne bilim sıkıldım bu matematikten de. Olduysa görürüm regl günü. Kurcalamıycam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…