- 19 Ocak 2019
- 458
- 349
- 53
- Konu Sahibi papatya7203
-
Ballar nasılsınız ne alemdesiniz?
Benim 3 tane testim kaldı.
Şuana kadar yumurta oluşmadı.
3ü de bitsin bidaha test alıp yapmıycam.
Çünkü o testlerle ben aşırı derecede odaklandım gebeliğe.
Aklımda sadece o var.
Dün doktora gittim,doktor o kadar odaklanmışsın ki vücuduna stres yaratıyorsun. Şu an tüp bebek bile denesen olmaz dedi.
Doğru söylüyor biraz akışına bırakmak laxım
Niye yumurta olmadı niye gelmedi vs vs diye.
Biz zaten düzenli ilişki yapıyoruz bu ay.
Kaçması imkansız olur.
Boşuna kafamı yordum 12 gündür.
kizlar bundan ne anlamam gerek dun yumurtlama miydi yoksa daha var miEki Görüntüle 2575619
bnei kuruincirsuyu mahvetti daha içmem 40a yükseldiBen geçen ay bir yumurtlama öncesi haftası bir hafta incir yedim günde iki tane.
Bi sonraki adetin ikinci gün prolaktin hormonuma baktım özellikle yükselmiş mi diye ,yoo düşüktü.
Yaş incir yükseltiyor sanırım,kuru incir değil.
bnei kuruincirsuyu mahvetti daha içmem 40a yükseldi
aynen hamilekadinlar sutgelsin diye iciyor ben de yapay hamile oldumİncir suyu yükseltiyor evet.
gunaydin kizlar bugunde boyle demek ki hala yumurta olusmadiEki Görüntüle 2575905
valla iyice kafam karisti kuzum aksi gibi bugünde yola cikiyoruz bakalim ne olucakyine yükselmiş gibi. Devam et canım testlere. Geç yumurtluyorsun demek ki sen.
gunaydin kizlar bugunde boyle demek ki hala yumurta olusmadiEki Görüntüle 2575905
kizlar sizce bugunu degerlendirmesem olur mu dunu degerlendirmistik yarin degerlendirsem tekrar kayip olmaz degil mi
kizlar sizce bugunu degerlendirmesem olur mu dunu degerlendirmistik yarin degerlendirsem tekrar kayip olmaz degil mi
Kızlar testimi yorumlarmısınız.bugün 14.günüm.28 günde regl oluyorum.
Canım benim 5 yıldır onuda denedik olmadı.denemediğimiz bişey kalmadı sanırım.rabbim hepimizin emeği boş çıkarmasınahhhhh beni bu testler mafetti :) en son yapmayı bıraktım. doktorum şöyle diyordu
"Adet döngüsü 28-30 gün olan kadınlar (eğer herhangi bir sorun yoksa) ilk adet günü 1. olacak şekilde 12-14-16 günlerde korunmazlarsa hamilelik olasılığını %80e çıkarırlar." ben de bunu takip ediyorum. ve bu şekilde 1 kere hamile kaldım ama maalesef düşük oldu. şimdi yine aynı şekilde takip ediyorum. sizin adet döngünüze göre bu günleri ayarlayabilirsiniz. döngü 26 günse mesela 10-12-14 günler uygun olur.
Kızlar testimi yorumlarmısınız.bugün 14.günüm.28 günde regl oluyorum.
ahhhhh beni bu testler mafetti :) en son yapmayı bıraktım. doktorum şöyle diyordu
"Adet döngüsü 28-30 gün olan kadınlar (eğer herhangi bir sorun yoksa) ilk adet günü 1. olacak şekilde 12-14-16 günlerde korunmazlarsa hamilelik olasılığını %80e çıkarırlar." ben de bunu takip ediyorum. ve bu şekilde 1 kere hamile kaldım ama maalesef düşük oldu. şimdi yine aynı şekilde takip ediyorum. sizin adet döngünüze göre bu günleri ayarlayabilirsiniz. döngü 26 günse mesela 10-12-14 günler uygun olur.
Herkesin aynı değil ki bazısı erken bazısı geç yumurtlar. Ovu testi ile birlikte akıntıdan anlayabilirsiniz yumurtlama gününü. Doktorlar matematik ile konuşuyor genelde. O da olmuyorsa doktor ile yumurta takibi yapılabilir tam günü öğrenmek için. Bir de bazen yumurtlama olmadığı da oluyormuş.
Benim bildiğim reglnin gecikmesi de sürekli olmadığı sürece normal. Vücut bazen hava, yer değişikliği, stres gibi faktörlerden etkilenebiliyor. Her ay olmadığı sürece problem yok sanırım.işte bunlar hep "bir problemin olmadığı durumlar" için geçerli. zaten geç yumurtlama olursa adet de gecikir. tıp da sonuçta pozitif bilim ve matematik bu işlerin temeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?