• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ocak ayında ovulasyonla gebelik deniyecekler gelin beraber takip edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Normalde kaçıncı günde oluyordu sizin . Bide 1 inde ilacım bitti şimdiye kadar çatlama olmuş mudur acaba. Doktor bu ay iğne yapmayalım dedi galiba izne cıkmış bugün bakmıştım sıra alayım diye . Şimdi anlamadım göğüs ağrısı yaşıyorum şuan hiç ağrım olmaz normalde .

Normalde kaçıncı günde oluyordu sizin . Bide 1 inde ilacım bitti şimdiye kadar çatlama olmuş mudur acaba. Doktor bu ay iğne yapmayalım dedi galiba izne cıkmış bugün bakmıştım sıra alayım diye . Şimdi anlamadım göğüs ağrısı yaşıyorum şuan hiç ağrım olmaz normalde .
normalde 14 16 oluyordu biarkadas 10unda olmus siz adettenberi saycaksiniz

oylee belriti arıyız bulunca umutlanyiz sonra regl yine ayni döngü
Evet çevremdeki herkez ilk ayında gebe olduğunu öğreniyor. Seviniyorum ama 3 yıldırda artık her gün umut her gün belirti yıpratıyor insanı. Yine de şükür halimize . Napalim vardır bir hayır

Merhaba kızlar
Bu ay hsg yaptıracaktım doktorum vazgeçirdi.Bir yıl denemeden yapmayalım birkaç ay daha normal bi dene dedi.
O sebeple bu ay da ovulasyon takibine devam edeceğim.🙂
Bu ay doktorum da bakacakmış yumurta gelişimine bakalım.
Bu arada tavsiyem yumurtanın kaliteli ve iyi gelişmesi için incir ve avokado tüketin kızlar.

Merhaba kızlar
Bu ay hsg yaptıracaktım doktorum vazgeçirdi.Bir yıl denemeden yapmayalım birkaç ay daha normal bi dene dedi.
O sebeple bu ay da ovulasyon takibine devam edeceğim.🙂
Bu ay doktorum da bakacakmış yumurta gelişimine bakalım.
Bu arada tavsiyem yumurtanın kaliteli ve iyi gelişmesi için incir ve avokado tüketin kızlar.
incir suthormonunu yukseltiyor dikkt etmek lazim

Ballar nasılsınız ne alemdesiniz?
Benim 3 tane testim kaldı.
Şuana kadar yumurta oluşmadı.
3ü de bitsin bidaha test alıp yapmıycam.
Çünkü o testlerle ben aşırı derecede odaklandım gebeliğe.
Aklımda sadece o var.
Niye yumurta olmadı niye gelmedi vs vs diye.
Biz zaten düzenli ilişki yapıyoruz bu ay.
Kaçması imkansız olur.
Boşuna kafamı yordum 12 gündür.

Ballar nasılsınız ne alemdesiniz?
Benim 3 tane testim kaldı.
Şuana kadar yumurta oluşmadı.
3ü de bitsin bidaha test alıp yapmıycam.
Çünkü o testlerle ben aşırı derecede odaklandım gebeliğe.
Aklımda sadece o var.
Niye yumurta olmadı niye gelmedi vs vs diye.
Biz zaten düzenli ilişki yapıyoruz bu ay.
Kaçması imkansız olur.
Boşuna kafamı yordum 12 gündür.
Test bana da çok anlamsız geliyor. Bir gün arayla ilişki yaşayıp Allah a bırakmak lazım, bence bu testler stres yapmaktan başka işe yaramıyor

Test bana da çok anlamsız geliyor. Bir gün arayla ilişki yaşayıp Allah a bırakmak lazım, bence bu testler stres yapmaktan başka işe yaramıyor

Banada öyle yaptı.
Oğlumda başka şehre gitmiştik yaparken. O sürede kafam dağıldı odaklanamamıştım Zaten yarım kalmıştı.
Bu defa evdeyim gidip gelip bakıyorum.

canım ben de anlamadım. Testte mi sıkıntı var acaba? Bu markayı kullanan çok sitede bi sor istersen başka konularda. Ve değerlendir bugün de bence.
kuzum yarında yapıcam bakalım acaba diyorum uzun süre idrarımı tutsaydım belkide daha koyu çıkardı hani sıvı alımına dikkat etmek gerekiyodu ya o yuzden mi öyle çıktı acaba diyorum

kızlar iyi akşamlar yarın yola çıkıcaz aslında testleri yanımda götürmek istemiyordum ama o kadar yaptım artık boşa gitmesin yinede takipliycem en azından memlektte kafam dağılır belki

incir suthormonunu yukseltiyor dikkt etmek lazim
Ben geçen ay bir yumurtlama öncesi haftası bir hafta incir yedim günde iki tane.
Bi sonraki adetin ikinci gün prolaktin hormonuma baktım özellikle yükselmiş mi diye ,yoo düşüktü.🙂
Yaş incir yükseltiyor sanırım,kuru incir değil.

Back