- 3 Kasım 2019
- 13.604
- 28.752
- 548
- 37
- Konu Sahibi papatya7203
yapıyor benim 12gunde oldu
Kızlar klomen erken yumurtlama yapar mı sizce
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yapıyor benim 12gunde oldu
Kızlar klomen erken yumurtlama yapar mı sizce
normalde 14 16 oluyordu biarkadas 10unda olmus siz adettenberi saycaksinizNormalde kaçıncı günde oluyordu sizin . Bide 1 inde ilacım bitti şimdiye kadar çatlama olmuş mudur acaba. Doktor bu ay iğne yapmayalım dedi galiba izne cıkmış bugün bakmıştım sıra alayım diye . Şimdi anlamadım göğüs ağrısı yaşıyorum şuan hiç ağrım olmaz normalde .
Anladım canım o zaman 25 i 1 saysak 5 6 sı gibi yumurtlama oluyornormalde 14 16 oluyordu biarkadas 10unda olmus siz adettenberi saycaksiniz
yaniAnladım canım o zaman 25 i 1 saysak 5 6 sı gibi yumurtlama oluyor
oylee belriti arıyız bulunca umutlanyiz sonra regl yine ayni döngüNe zormus beklemek . Rabbim yardımcımız olsun
Evet çevremdeki herkez ilk ayında gebe olduğunu öğreniyor. Seviniyorum ama 3 yıldırda artık her gün umut her gün belirti yıpratıyor insanı. Yine de şükür halimize . Napalim vardır bir hayıroylee belriti arıyız bulunca umutlanyiz sonra regl yine ayni döngü
aynenEvet çevremdeki herkez ilk ayında gebe olduğunu öğreniyor. Seviniyorum ama 3 yıldırda artık her gün umut her gün belirti yıpratıyor insanı. Yine de şükür halimize . Napalim vardır bir hayır
kizlar bundan ne anlamam gerek dun yumurtlama miydi yoksa daha var miEki Görüntüle 2575619
incir suthormonunu yukseltiyor dikkt etmek lazimMerhaba kızlar
Bu ay hsg yaptıracaktım doktorum vazgeçirdi.Bir yıl denemeden yapmayalım birkaç ay daha normal bi dene dedi.
O sebeple bu ay da ovulasyon takibine devam edeceğim.
Bu ay doktorum da bakacakmış yumurta gelişimine bakalım.
Bu arada tavsiyem yumurtanın kaliteli ve iyi gelişmesi için incir ve avokado tüketin kızlar.
Kısmet ben pek sanmıyorum amaBenim de 12 gün var.
Baya benziyor döngülerimiz. Hadi hayırlısı☺
Test bana da çok anlamsız geliyor. Bir gün arayla ilişki yaşayıp Allah a bırakmak lazım, bence bu testler stres yapmaktan başka işe yaramıyorBallar nasılsınız ne alemdesiniz?
Benim 3 tane testim kaldı.
Şuana kadar yumurta oluşmadı.
3ü de bitsin bidaha test alıp yapmıycam.
Çünkü o testlerle ben aşırı derecede odaklandım gebeliğe.
Aklımda sadece o var.
Niye yumurta olmadı niye gelmedi vs vs diye.
Biz zaten düzenli ilişki yapıyoruz bu ay.
Kaçması imkansız olur.
Boşuna kafamı yordum 12 gündür.
Test bana da çok anlamsız geliyor. Bir gün arayla ilişki yaşayıp Allah a bırakmak lazım, bence bu testler stres yapmaktan başka işe yaramıyor
kuzum yarında yapıcam bakalım acaba diyorum uzun süre idrarımı tutsaydım belkide daha koyu çıkardı hani sıvı alımına dikkat etmek gerekiyodu ya o yuzden mi öyle çıktı acaba diyorumcanım ben de anlamadım. Testte mi sıkıntı var acaba? Bu markayı kullanan çok sitede bi sor istersen başka konularda. Ve değerlendir bugün de bence.
kuzum yarında yapıcam bakalım acaba diyorum uzun süre idrarımı tutsaydım belkide daha koyu çıkardı hani sıvı alımına dikkat etmek gerekiyodu ya o yuzden mi öyle çıktı acaba diyorum
Ben geçen ay bir yumurtlama öncesi haftası bir hafta incir yedim günde iki tane.incir suthormonunu yukseltiyor dikkt etmek lazim