Gebeliğe Hazırlık Ocak ayında ovulasyonla gebelik deniyecekler gelin beraber takip edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bnei kuruincirsuyu mahvetti daha içmem 40a yükseldi
Bilmiyorum canım
Ben incir kurusu yedim,sırf merak ettiğim için kan verip prolaktin hormonuna baktırdım yükselmiş mi diye düşüktü,artmamıştı.
Prolaktin i yükseltmeyip yumurtlamayı geliştirici var mı denediğin doğal bişey?

Kızlar benimde bugün yumurta belirtilerim çok fazla.
Test tam koyu değil ama öncekilere göre çok daha koyu.
Akıntı da var uyandığımdan beri.
Bu 3 4 günü de değerlendirelim bakalım.
20. Gün bugün.
Ondan sonra beklemeye geçicem artık

ben promortil woman aldim toz ama daha düzenli kullanmadim

Bunuda az önce yaptım canım dün geceyi değerlendirdik bu gece değilde yarın değerlendirsek olur mu acaba

Üst üste yapmak insanı tiksindiriyor biliyorum ama bugünüde değerlendirin bence
Ama sperm vücutta 2 3 gün canlı kalıyor. Yarında yapsanız olur. Bizde bugünü es geçtik. Çünkü gerçekten istemiyoruz artık yeter

kizlar ne guzel sizde koyu belli oluyor benim neden yukseldi dustu cidden hic anlamadim bu ay yumurta olusmiycak sanirim

Bazı aylar benimde tam koyu çıkmıyor canım hatta çoğu ay.ama bu yumurtlamadığımız anlamına gelmiyor.en koyu günleri değerlendirin yinede.

Canım evet bozma moralini bu etkiler bak. Testte sıkıntı vardır bence olmuştur yumurtlama takma kafanı.

Kızlar bu bozuk mu?
21 gün oldu valla yeter yaa

Eklentiler

• IMG_20200114_115938.jpg
    103,4 KB · Görüntüleme: 50
Kızlar bugün 15.günü testime bi bakar mısınız.28 günde regl oluyorum.bugünde çift çıktı

Eklentiler

• 20200114_164949.jpg
    70,5 KB · Görüntüleme: 41
Bugün eczaneden başka kaliteli bişey aldım. Onda da aynısı çıktı. Oluşmamış demek daha. Bekliyorum. Bat 11 güm kaldı halbuki
Canım benim bi arkadaş adete 2 gün varken yumurtlamış.bunun ne zaman olacağı hiç belli değil.sen takip et yinede.

kuzum yinede devam et bakalim

4 testim kaldı ondan sonra yapmıycam ya.
Bat 24ü zaten 9 gün kalmış hatta.
O kadar şey içtim yedim.
Neden olmadı ona şaşırdım.
Kasıklarım ağrıyor. Ara ara yumurta akı gibi akıntı da geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…