- 8 Kasım 2019
- 20.572
- 35.808
-
- Konu Sahibi Defneninannisi
İnşallah inşallahbenim eşimin de doğum günü Martta. inşallah o zamana hamilelik haberi alırız:)
Cnm dünde benim aynisiydi hatta gece uyandım hala ağrım vardı bugün de var biraz akıntım başladı kist olmamıştır inşallah doktorum bana söylemişti ağrıların olur diye sende meraklanmaİnşallah canım gelsinler de onlardan güzel hediye olurmuama bugün çok ağrım var belime batıyo yumurtalık kısımlarıma batıyo bişey inşallah kist olmamıştır çatlamıştır
İns cnmbenim eşimin de doğum günü Martta. inşallah o zamana hamilelik haberi alırız:)
O zaman iğnenin etkisinden dolayı canım iyi bari içim rahatladıCnm dünde benim aynisiydi hatta gece uyandım hala ağrım vardı bugün de var biraz akıntım başladı kist olmamıştır inşallah doktorum bana söylemişti ağrıların olur diye sende meraklanma
Alla allagittim canım femara verdi klomen rahimi inceltiyor diye ona başlama hiç dedi.
İğneden dolayı mı pozitf oluyor canım ?Benim daha iğne olduğum günü saymazsak 3. Günüm canım yeni yeni başladı ağrılarım ilk 1. Günüm falan hiçbişey yoktu
Bugün sırf merağımdam test alıp yaptımEki Görüntüle 2763784
AyyO zaman iğnenin etkisinden dolayı canım iyi bari içim rahatladıyaptığım testi eşime gösterdim tabi adam nerden bilsin iğnenin etkisinden olduğunu az daha kalpten gidiyodu
Evet canım iğnenin içeriğinde hcg hormonu varmış o yüzden gününden önce yapmayın test diyolarİğneden dolayı mı pozitf oluyor canım ?
Aminn hepimizi inşallh canımmAyyAllahım o haberle mujdelesin eşini
Hee tamam canım kaç gün sonra yapcaksın?Evet canım iğnenin içeriğinde hcg hormonu varmış o yüzden gününden önce yapmayın test diyolar
Genelde 13 14. Gün yapılıyor bi 10 gün sonra yaparım canım tabi bekleyebilirsemHee tamam canım kaç gün sonra yapcaksın?
Çok heyecanlıGenelde 13 14. Gün yapılıyor bi 10 gün sonra yaparım canım tabi bekleyebilirsem
Ay inşallahÇok heyecanlıİnşallah güzel sonuçlar alırız
Bitti canım cuma kontrolüm varAy inşallahsenin bittimi klomen
İnşallah hayırlı haberler alırsin kuzummmm :) Bu ay benimde 2. Klomenim ama 2sinde de çatlatma iğnesi kullanmadım dün de yumurtlama gördüm sanırım ovulasyonla takip ediyorum bakalım bugün çatlayacak mi :)))) Ama pek bir muallakta kaldım eklesem değerlendirebilir misiniz ?Bitti canım cuma kontrolüm var
İnşallah canım hepimizİnşallah hayırlı haberler alırsin kuzummmm :) Bu ay benimde 2. Klomenim ama 2sinde de çatlatma iğnesi kullanmadım dün de yumurtlama gördüm sanırım ovulasyonla takip ediyorum bakalım bugün çatlayacak mi :)))) Ama pek bir muallakta kaldım eklesem değerlendirebilir misiniz ?
Güzel haberler ver canım bize inşallahBitti canım cuma kontrolüm var
Bi zararı olmuyormuş aslında. Şimdi çok pıhtılaşma sorunlarından dolayı kayıplar olduğu varsayılıyor ya istersen doktora sor bi canım bende soracağım gittğimdeKızlar az önce annemle konuşuyodukta teyzemin kızınında 2 kere falan düşük olmuştu benimde sağlıksız oldu daha önceden. Ona doktoru kanın çok koyu hamile kalana kadar bebe asprini kullan demiş. Benimde aklıma geldi bikaç kez kan aldırırken kanım çok zor gelmişti alan kişi çok koyu kanın demişti. Acaba bende bebe asprini alıp başlasammı