Herkese bu başlık uğur getirsin inşallah :)
Benimde ocak 30 yada 31 en sonda ben varım ya nasıl geçicek zaman :):)
Benim de bir hafta var ama alıştım artık bu 6.ayım beklemek zor gelmiyor nedense :)))
Cnm test yapmadinmi iki gün gecti madem ayy cokk heycanli nasıl bekliyosun :))ewet canım gecikti son3 aya göre hesaplarsak ki hesaplamak zorundaım çünküneden diceksin gecen ay 2 ğün ncesinden geldi adetim . son3 ayı hesapladığımda 5 ocak adet olmAM LAZIMolmadım daha kasılmalarım var fakat adet olcağımdan dolayı olabilir canım öle zannediorum amaa hiççç üzülmücem söz verdm kendime ..
Cnm gecen ay gittim doktora ikiser gun aralikli uc defa bakti dun catlamis bugun çalışın dedi yaptık olmadıCanım yymurta takibi yptr emin değilsen npcan bşka benm doktorum biraz yakın olsa vala ben heray giderim :)
kızlar bütün ay çalışmalara rağmen hamile kalamayanlar ( bir örneğide ben :) inanıyorum bu topiğimde bi çok kişiye gene uğurlu gelecek inşallah :)
kaç yıllık ewliyiz?
ne kadar korunduk?
ne zamandır düşünüyoruz ?
veya bi rahatsızlığı olup hastalığıyla mücade edenler de buraya yazabilir paylaşabilir ?
herşeyden önce şunu söylemek istiyorum arkadaşlarım aslaaa rabbimin büyüklüğünü unutmuyorum ... her seferinde bunu düşünüp .. her düşündüğümüzde de daha çok ümitlenecez ... ümidimizi asla kaybetmicez inşallahbenim 6 vea 7 ocak
öle tatlm zor biliorum ama napalım yapcak bişi yok
ewleneli ne kdar olduki tatlm
yaptım testi canm hayalet gibi bi çizgi çıktı anca ışığa tutunca az gözüküyodu . Daha beklicez yani anlıyacağın adeette olmuyorum ama sivilcm falan çktı olablir :)
allah sabır versin canm sanada benm de 1.5 sene oldu uğraşalı
ben uğradım bilem :)
yaptım testi canm hayalet gibi bi çizgi çıktı anca ışığa tutunca az gözüküyodu . Daha beklicez yani anlıyacağın adeette olmuyorum ama sivilcm falan çktı olablir :)
Yorum gitmedi sanip 2. Kez yazdim kusura bakmayin lütfen(
Yorum gitmedi sanip 2. Kez yazdim kusura bakmayin lütfen(
ben uğradım bilem :)
Hadi ya ciddi misin regl mi oldun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?