slm canlarim belki aranizda beni bilen vardir ama ben gene anlatayim 3 yildir evliyim ve korunmadim bu surede ama nasip olmadiii iste belki kafama cok takiyorum bilemiyorum ama olmadi iste ne bende ne de esimde sorun yok diyorlar doktorlar ama bana gore bende tutanmiordur bbebisim cunku yumurta felan olusuyo hatta her ay hissederim agrimasindan ama iste gelmiyor nasipp olmuyor rabbmm ne olur yalvariyorum hediyemi ver emanetini ver ben gorevini alayim olene kadar ne olurrr
benim bat 28 ocak yani bugun adetin 6 gunu 2 aydir klomen kullaniyorum bu ay ilk defa cuhacicegi kapsulunude kullaniyorummm ins olur bakalim dua edinn ne olurrr yalvaiyorum dua die
saol tatlım :) kız hamilemisinacepki :) erkenbatmalar falan amaaannn bilmiorum vallahi çoğu benm psikolojikti.. şimdi heeççç takmıorum bişide hissetmorum :) ne güzel :)adet olcağımıda bili,yorum öle hissediorum artık :):):) kasık ağrısı falan moral psikoloji kasıo oldu o artık :):):)
selaammmmm. tabii karşılıklı paslaşalım :)) benim ilk hamileliğimde olaylar tamamen spontane gelişti:)) yani ne gün takibi, ne pozisyon, ne bişi. hatta hamileliğin sadece ayın belli günlerde olduğunu bile bilmiyordum düşün.(şimdi kadın doğumcu oldum çıktım :)) korunmadığımız ilk ay hamile kaldım. ve hamile kalmanın çok kolay olduğunu düşünüyordum. şimdi 3 aydır olmuyor. aslında 3 ay kısa bir süre belki ama ilki hemen olunca bu da öyle olur sandım. ovulasyon testi kullanmadım hiç. belki bi kaç ay sonra (inş gerek kalmaz :)) benim adetlerim 8 gün sürer. 8. günden 18. güne kadar gün aşırı deniyoruz 3 aydır. bu ay ilk defa belimin altına yastık koyarak denedik. belki de akışına bırakmak lazım ama elimde değil. yumurtlama günlerini de göz göre göre kaçırmam ki napim yani:) ama biliyo musun çok duyuyorum etraftan ilki hemen olup da ikinci için aylarca uğraşanları. herşey de bir hayır vardır diyorum. senin 2 günün kalmış bata ne güzel. benim günler geçmek bilimyo. umarım ikimizde hamileyizdir. dua edelim birbirimize :)
aslında ne ilginç deilmi.. ilki kolay ikincisi uğraştırıyorradett döngün nasıl pekii? ona da bakmak gerek benm adetım 4 gün sürüyor ama ovulasyon testınde pozitifi 19. 20. günler goruyordumm düşün ben daha erken yumurtladıgımı sanıyodum ama deill gerçi bildigim halde 2 aydır tutmadı iştee bende bu testleri bırakmaya karar verdimm..akışına bırakmak en iyisiii sende öyle yap derimm. adetten sonra 3 gunde bir ilişkiye girmeyı düşünüyorum bakalımm hayırlısı.. ben adetımı beklıorum artık ne yaazıkkı dün test yapmıştımm negatif çıkmıstıı senin için dua edicemm umarımm hamilesindir
inşallah canım dediğingibi olur ama 8 hafta diosun anlaşılırdı fiziken bence , sonucu sölersin bize tatlım , ama benm tahminim sitresten yada kisoluşumu yüzünden gecikme yaşıo olabilirsin çok takma lütfen canm kendine yazık üzme bu kadar .. biz tabiki bir gün anne olucaz zamanı gelmeden olamıcaz orası belli ama bu yaptığımız sitresler bize kötü bi şeklde geri dönebilir o yüzden ilk önce rahat olucaz tatlım :):):)Slm kizlar aralik ayindada sizlerle bekledim ama adet olmadim benyaaadun 8 hafta oldu onceki adet tarihime.. Kendime sozum vardi idrar testinde pozitif gormeden kan testi yaptirmiicaktim ama dayanamadim bugun doktora gittim ama sonucu pazartesi oglen ogrenebilicem bakalim hayirlisi olsun.. En azindan hamile olmadigimi ogrenincede adetim geliyo :) esimin haberi yok pazartesi pozitifi duyarsam insallah ona bi supriz yapmayi dusunuyorum.. İnsallah rabbim hepimize annelik duygusunu tattirsin bizi evlatsizlikla ve evlatlarimizla imtihan etmesin!! Amiin
ben sana yazının özetinisölim tatlım kesinlikle başka doktora git nasıl ilaç kısırlık yapıomş yazık adama ya vardr bi çağresi ii bi doktor araştrmayakoyul tatlım sen hemen bence .. madem sorun az çatlama nasıl klomenle hamile kalamadın hmde çatlatma iğneside olmuşun bana bunlar saçma geldi . bazı doktorlar bölelastik gibi uzatıolar malesef sen başkasını dene tatlımMerhaba arkadaşlar öncelikle konuyu açan arkadaşıma teşekkür ederim bende 3 senelik evliyim iki seneden beri çocuk istiyoruz ama maalesef her ay hüsran iki seneden beri sürekli doktordayım en başta eşimde benim iltihaplı eklem romatizması olduğundan dolayı bi ilacı var geçici kısırlık yapıolar dediler ilacı bıraktık aslında ilacı ömür boyu kullanması gerekiyor ama mecburuz artık o yüzden ama sperm tahlillerimiz allaha şükürler olsun çok güzel çıktı sonra ben sürekli doktora gitmeye başladım görünürde hiç bir şey yok kağıtlarımdada açıklanamayan infertilite yazıo yumurtalıklarım az çatlama var dedi doktor en sonda iki ay klomen kullandım sonra ovitrelle iğne vurundum üç tane yumurtam oluşmuş ikisi çatlmış görünüyodu yani iki ay önce artık çok bunaldığımdan dolayı bir daha gitmedim doktora geçen ay adetimde hiç kan gelmedi üç gün süren kahverengi leke geldi oda az az günde bir pet kullandım anca aman dedim üstüne düşmedim bi dahada en son adet tarihim 14 aralık ben adetimi hep bir hafta önce görürüm yani 26 günde bir hiç şaşmaz bu ayda 9 ocakta adet olmam gerekiyor karnımın sağ ve sol yanlarında damarları gördüm bu ay gebelik belirtisimidir bilmiyorum adet dönemlerinindede bölemi oluyo acaba hiç rastlamadım böle birşeye ama ne bi mide bulantısı var neden göğüs hassasiyeti hiç bir şey yok artık korkutuğumdan dolayı tek çizgi görmekten nefret ettiğimden test yapmıyorum 6 ocakta gideceğim doktora doktorumu değiştiricem bakalım bu sefer neler olacak eşimin ayağıda baya şişti ama oda istediğinden dolayı kullanmıyor ilaçlarını anlayacağınız sağlık durumundada acelemiz var bir an önce olması gerekiyor ki eşim ilaçlarını kullansın bakalım olursa aşılama yaptırmayı düşünüyorum bu ay neler olacak allah hepimize biran önce çocuklarımızı kucağımıza almayı nasip etsin iyi geceler.
şekerim sen ameliyat nezamn oldun bişi dicemde ona göre :):):)yok canım ben onu daha önce kullandım zaten öyle ha deyinca yapılacak kadar güzel birşey değil tekrarlamasın diye 3 ay ilaç kullandım olacaksa artık durduramayız
temmuzda oldum canımşekerim sen ameliyat nezamn oldun bişi dicemde ona göre :):):)
benle aynı canım ben 15inde oldum sen? Bu arada diyeceğim ameliyattan 6 ay ila 1 sene arası olurmuş cocuk. çünkü ameliytta ameliyat nedeniyle kanal yapışıklığı oluomuş burda bi arkadaş sölemşti oda ameliyattn sonra 8ay sonra hamile kalmş :)
inşallah canm regl olmaız .. tabi stresten değil bebekten dolayı olur gecikme inşallah :)))
kmyasal gebeliği ilk defa bu sitede gördm ne kadar değişk okadar çesitlilik var ki rbbm hpimizin yardımcısı olsunn tatlım rbbm çok buyuk olucak inşallh bundan 1 sene sonra bu yazılarımızı okurken kucagmzda bebeğimiz olucak eminim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?