• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

OCAK '^' ayında gene gene hala bekleyen arkadaşlar buyrun :)))))

Merhaba arkadaşlar,
İnşallah bu sayfa herkese uğur getirir:) Önceden dışarıdan takip ediyordum, ilk defa yazıyorum sanırım artık paylaşmazsam çatlıcam:( 8 aylık evliyiz ve 3 aydır deniyoruz ama bebeğimiz olmuyor. Hiç doğum kontrol hapı almadım.
Sanırım ovulasyon tarihlerini kaçırıyoruz. Adetim bazen 3-4 gün öne alıyor, sonraki ay gününü buluyor. O yüzden tam hesaplayamıyorum. Ovulasyon hesaplayan testlerden alsam mı acaba? Kullanan, faydasını gören var mı?
cannım sende gün aşırı yap hep ilşkiyi bırakma hiç kaçırmassın

Aslında bu şekilde yaptığımız da oldu ama neden olmuyor anlamıyorum. Belki de her şey zamanını bekliyordur :( başka bir topikte soğan kürü ve eşler için keçi boynuzu kürünü okudum denicem:(

esracığım adetin düzensizse yumurtlamanın ne zaman olacağını hesap etmek çok zor. 28 günlük düzenli döngüsü olanlarda 14. gün yumurtlama oluyor. akıntını takip et. şeffaf uzayan bir akıntın olursa zaman yakın veya tam zamanı durumudur :1:

Evet cnm haklisin hesap edilmiyo 35 gunde bir gordugume gore gec yumurtluyorum galiba cunku cok gec oluyorum 40 gunu buluyo bunu hesaplayabilirim desem klomen bittikten 10 gun boyunca mutlaka iliski diyo doktor acaba o zaman mi yumurtluyorum acaba bilemedim 2 senedir her ay 2 gundebir beraber oluyoruz yatiyorum hic kakliyorum ayaklarimi dikip ama artik cok usandim ben yaa zamani var daha demekki offff:106: esim bu ay ben cok umutluyum olacak gibi fln diyo ama ben hic umutlanamiyorum :105: Rabbim.hayirlisini versin....

Kızlar mrb ;
hastalandımmmmmmmmmmmmmm :( çok üzgünüm ama ALLAH ın vardır bir bildiği nabalım nasip kısmet. Rabbim herkese nasip etsin

Evet cnm haklisin hesap edilmiyo 35 gunde bir gordugume gore gec yumurtluyorum galiba cunku cok gec oluyorum 40 gunu buluyo bunu hesaplayabilirim desem klomen bittikten 10 gun boyunca mutlaka iliski diyo doktor acaba o zaman mi yumurtluyorum acaba bilemedim 2 senedir her ay 2 gundebir beraber oluyoruz yatiyorum hic kakliyorum ayaklarimi dikip ama artik cok usandim ben yaa zamani var daha demekki offff:106: esim bu ay ben cok umutluyum olacak gibi fln diyo ama ben hic umutlanamiyorum :105: Rabbim.hayirlisini versin....

amin canım. usanmak yok . ben de 1,5 yıldır bekliyorum. hesap filan boş işler inan. ben de başlarda yapıyordum ama nasip olmadıkça olmuyor. kendini rahat bırak, inan hep kendimize zulmediyoruz. Rabbim inşaAlah tez zamanda hayırla sağlıkla nasip etsin anneliği bizlere. bu arada istanbulda mı yaşıyorsun canım, fotograftaki çocuk senin mi? :15:

amin canım. usanmak yok . ben de 1,5 yıldır bekliyorum. hesap filan boş işler inan. ben de başlarda yapıyordum ama nasip olmadıkça olmuyor. kendini rahat bırak, inan hep kendimize zulmediyoruz. Rabbim inşaAlah tez zamanda hayırla sağlıkla nasip etsin anneliği bizlere. bu arada istanbulda mı yaşıyorsun canım, fotograftaki çocuk senin mi? :15:

zonguldaklıyım cnm evet resımdekı benım kızım kardeş istiyoruz kızıma ama olmuyo malesef zamanı var demekki nasipten ötesi yok:(

zonguldaklıyım cnm evet resımdekı benım kızım kardeş istiyoruz kızıma ama olmuyo malesef zamanı var demekki nasipten ötesi yok:(

ay arkadaşımın kızına benzettim çok. arkadaşımın adı da esra. birden tanıdık çıkacağız sandım :1: Allah bağışlasın yavrunu, inşaAllah tez zamanda olur hayırlısıyla. ama stres yapma bence. kendini rahat bırak biraz. geleceği zaman istesen de istemesen de gelecek. bol dua ve tevekkül. :16:

ay arkadaşımın kızına benzettim çok. arkadaşımın adı da esra. birden tanıdık çıkacağız sandım :1: Allah bağışlasın yavrunu, inşaAllah tez zamanda olur hayırlısıyla. ama stres yapma bence. kendini rahat bırak biraz. geleceği zaman istesen de istemesen de gelecek. bol dua ve tevekkül. :16:

Cok saol cnm ben yine anneligi tattim rabbim sana ve evlat askiyla yanip tutusan tum anne adaylarina evlat nasip etsin:)):16:

Kızlar mrb ;
hastalandımmmmmmmmmmmmmm :( çok üzgünüm ama ALLAH ın vardır bir bildiği nabalım nasip kısmet. Rabbim herkese nasip etsin[/QUOT
Her şey vaktini bekliyor canım üzme kendini... Rabbim inşallah sağlıklı, hayırlı melekler verir bize de...
Durmak, pes etmek yok yola devam ;)))

kızlarbenm msnhesabı değiştiğiiçin güncellemede kapandı . tekrar aynıisimleaçtım yeni gmailimle . o yüzden açtığım konulara ulaşamamamştım :( şimdi buldum:)

hadicanımmmmmmm ayyyy çok sevndimmm ya bakzamanı varmş görüonmu kaç haftalıkmışşşkii ya :53::52::52::52:

aynen cnm ya ama senin dediğin yöntemle yola cıktım :))) o yuzden tsk edeyim dedim sana.suan 8 haftalıgız kalp atıslarınıda duyduk inş. devamı gelirr:18:

ne yontemı kıslar nolur bnada soleyın 3 yıldr beklıorum bu arada tebrık ederım cnm yontem deyınce heyecanlandım msjınızı beklıorum :)))

canım öncelikle tşk ederimm darısı senin basına inş..Ennn basıı bol bol dua et..daha sonrada reglinin bitiği günden itibaren taa ki dier regliye kdr gün aşırı ilişkiye girr..yat kalkma ayaklarını tepeye diikk:1: ben bu yöntemi yaptım ve hamileyim..

canım öncelikle tşk ederimm darısı senin basına inş..ennn basıı bol bol dua et..daha sonrada reglinin bitiği günden itibaren taa ki dier regliye kdr gün aşırı ilişkiye girr..yat kalkma ayaklarını tepeye diikk:1: Ben bu yöntemi yaptım ve hamileyim..

ay cnm cok sevındım ya ıns darısı basımısa rabbım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın

Back