- 5 Mayıs 2013
- 3.097
- 4.521
- 248
iyiyim canım sağol hemen bakıyorummmbu arada nasıl olduğunu merak ettim inşallah iyisindir cycas arkadaşım:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyiyim canım sağol hemen bakıyorummmbu arada nasıl olduğunu merak ettim inşallah iyisindir cycas arkadaşım:)
iyiyim canım sağol hemen bakıyorummm [/QUOTE
mail attım gene
saol talımmmmmmmm :) aminnn hepinize allah hayırlısını nasip etsin :):):):)edsofi hayırlı olsun canım çokk sevindim senin adınaa hayırlısıyla kucağına alırsın inş ,darısı da bizlere diğer isteyenlere olsun
bencede yapma canım bende bir iki yaptım ama keşke yapmasaydım çok kafam takılıyordu.. sen akışına bırak stres yapmicm da nası olck onu bilmiyrm. akışına birakamaiyrm ben ( hep aklmda 6 ay olduu (((
Kızlar mrb;
Ocağın 13 ünde adet olmuştum. Normal de 1 hafta önden gidiyor adetim. Bugün ayın 11 i hala adet olmadım. Hamile kalmayıda çok istiyorum sizce var mıdır bir şey
hadi bakalım hayrlısııııı :)Kızlar mrb;
Ocağın 13 ünde adet olmuştum. Normal de 1 hafta önden gidiyor adetim. Bugün ayın 11 i hala adet olmadım. Hamile kalmayıda çok istiyorum sizce var mıdır bir şey
sabah ilk idrarla bi test yap kelebek ben de merak ettim şimdi
hmm anladım canım hayıt tohumu pcos da iyi geliyor canım bir arkadaşımda varmış daha önce oda hayıt tohumu kullanmış şuan hiçbir sıkıntısı yok hatta hamile doğuma az kaldı. bir bardan kaynamış suya bir tatlı kaşığı hayıt tohumunu atıyorsun 5-10 dk demlenince tohumları süzüp içiyorsun tadi biraz acı ama bir süre sonra alışınca güzel bile geliyor ben şuan onu çok seviyorum bazen canım istiyor
hakkında hayırlısı olsun incir kürü hakkında pek bilgim yok ama yumurtalara iyi geldiğini biliyorum
Kizlar kafami karistiran bisi var ben klomen kullaniyorum bu ay son ayim bunu kullanirken kutu bittikten sonra 10 gun icinde iliski dedi doktor onceki ve sonraki gunler yasak yok tabi ben yumurtlama gununu hesap edemiyorum pkoluyum 2 ay 35 gunde bir gordum son ay 40 gun sora oldum adete 14 gun kala mi yumurtlama oluyo kutu bittikten sonraki 10 gun icinde mi olucak anlamadim aydinlatin beni :)))
canım yaptım dediğin gibi ama çıkmadı malesef ki tek çizgi ama ben hala merak içerisindeyim...
Tm tabiki haber weririm ama cok merak ediyorum catliyorum meraktan icim icimi yiyo hastalancam diye cok korkuyorumm... dua edin bana olur mu
canım onun hakkında kesin bilgim yok ama ben yemeklerden bi kaç saat sonra içiyordum normal çay niyetine zaten yemekten 2 saat sonra içince yiyeceklerin etkisi kalmıyor aç içersende etkisini daha çok hissedebilirsin ama mideme dokunur diyorsan yemekten iki saat sonra iç garanti olsunCnm nasilsin nasil gidiyor gorusmeyeli ben hayit tohumu aldim 3 gundur kullaniyorum acaba ac karnimi tok karnimi daha faydali gelir merak ettim ins faydasini gorurum bu ay da tutmazsa onumuzdeki ay asilama vb tedaviler uygulancakmis ins gerek kalmaz ya hadi bakalim