• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

OCAK '^' ayında gene gene hala bekleyen arkadaşlar buyrun :)))))

bizim konu epey sakinlemiş nereye gittiniz arkadaşlar

edsofi hayırlı olsun canım çokk sevindim senin adınaa:16: hayırlısıyla kucağına alırsın inş ,darısı da bizlere diğer isteyenlere olsun :31::38:

Kızlar mrb;
Ocağın 13 ünde adet olmuştum. Normal de 1 hafta önden gidiyor adetim. Bugün ayın 11 i hala adet olmadım. Hamile kalmayıda çok istiyorum sizce var mıdır bir şey

hmm anladım canım hayıt tohumu pcos da iyi geliyor canım bir arkadaşımda varmış daha önce oda hayıt tohumu kullanmış şuan hiçbir sıkıntısı yok hatta hamile doğuma az kaldı. bir bardan kaynamış suya bir tatlı kaşığı hayıt tohumunu atıyorsun 5-10 dk demlenince tohumları süzüp içiyorsun tadi biraz acı ama bir süre sonra alışınca güzel bile geliyor ben şuan onu çok seviyorum bazen canım istiyor
hakkında hayırlısı olsun incir kürü hakkında pek bilgim yok ama yumurtalara iyi geldiğini biliyorum

Cnm nasilsin nasil gidiyor gorusmeyeli ;) ben hayit tohumu aldim 3 gundur kullaniyorum acaba ac karnimi tok karnimi daha faydali gelir merak ettim ins faydasini gorurum bu ay da tutmazsa onumuzdeki ay asilama vb tedaviler uygulancakmis ins gerek kalmaz ya hadi bakalim:31:

Kizlar kafami karistiran bisi var ben klomen kullaniyorum bu ay son ayim bunu kullanirken kutu bittikten sonra 10 gun icinde iliski dedi doktor onceki ve sonraki gunler yasak yok tabi ben yumurtlama gununu hesap edemiyorum pkoluyum 2 ay 35 gunde bir gordum son ay 40 gun sora oldum adete 14 gun kala mi yumurtlama oluyo kutu bittikten sonraki 10 gun icinde mi olucak anlamadim aydinlatin beni :))):1:

Kizlar kafami karistiran bisi var ben klomen kullaniyorum bu ay son ayim bunu kullanirken kutu bittikten sonra 10 gun icinde iliski dedi doktor onceki ve sonraki gunler yasak yok tabi ben yumurtlama gununu hesap edemiyorum pkoluyum 2 ay 35 gunde bir gordum son ay 40 gun sora oldum adete 14 gun kala mi yumurtlama oluyo kutu bittikten sonraki 10 gun icinde mi olucak anlamadim aydinlatin beni :))):1:

esracığım adetin düzensizse yumurtlamanın ne zaman olacağını hesap etmek çok zor. 28 günlük düzenli döngüsü olanlarda 14. gün yumurtlama oluyor. akıntını takip et. şeffaf uzayan bir akıntın olursa zaman yakın veya tam zamanı durumudur :1:

Tm tabiki haber weririm ama cok merak ediyorum catliyorum meraktan icim icimi yiyo hastalancam diye cok korkuyorumm... dua edin bana olur mu

Tm tabiki haber weririm ama cok merak ediyorum catliyorum meraktan icim icimi yiyo hastalancam diye cok korkuyorumm... dua edin bana olur mu

seni çoookkk iyi anlıyorum ben de aylardır beklediğim için her ay adete bir hafta kala test yapmaya başlardım, hiç pozitif görmedim, bir iki silik çıktı filan öyle yanılttı, neler neler canımm. hasılı rahat ol test yapma bekle. sabırla bekle... Allah tez zamanda muradını versin inş.:16:

Senin varmi cocugun canim
Sorma ya bende 1.5 yillk ewliyim hic korunmadik heray boyle beklenti beni cildirtiyo ama yine hersy rabbimizden bakalim hic boyle gecmemisti ins olur yaa

Cnm nasilsin nasil gidiyor gorusmeyeli ;) ben hayit tohumu aldim 3 gundur kullaniyorum acaba ac karnimi tok karnimi daha faydali gelir merak ettim ins faydasini gorurum bu ay da tutmazsa onumuzdeki ay asilama vb tedaviler uygulancakmis ins gerek kalmaz ya hadi bakalim:31:
canım onun hakkında kesin bilgim yok ama ben yemeklerden bi kaç saat sonra içiyordum normal çay niyetine zaten yemekten 2 saat sonra içince yiyeceklerin etkisi kalmıyor aç içersende etkisini daha çok hissedebilirsin ama mideme dokunur diyorsan yemekten iki saat sonra iç garanti olsun :34:

kızlar tekrar tekrar yazıyorum :) bugün tam 1 ay oldu adet olalı bende hala tık yok ne gelen var ne giden gebelik testini dün yapmıştım tek çizgi çıktı. Ne diyorsunuz olma ihtimali var mıdır...

Merhaba arkadaşlar,
İnşallah bu sayfa herkese uğur getirir:) Önceden dışarıdan takip ediyordum, ilk defa yazıyorum sanırım artık paylaşmazsam çatlıcam:( 8 aylık evliyiz ve 3 aydır deniyoruz ama bebeğimiz olmuyor. Hiç doğum kontrol hapı almadım.
Sanırım ovulasyon tarihlerini kaçırıyoruz. Adetim bazen 3-4 gün öne alıyor, sonraki ay gününü buluyor. O yüzden tam hesaplayamıyorum. Ovulasyon hesaplayan testlerden alsam mı acaba? Kullanan, faydasını gören var mı?

Back