OCAK '^' ayında gene gene hala bekleyen arkadaşlar buyrun :)))))

doktor yumurta çatlamasını kolaylaştırmak için ilaç vereyim dedi ben dedim kendi kendine olmaz mı ki
olabilir dedi soğan kürü ne arkadaşlar bana fayda eder mi yardım edin lütfen ultrasonda psikolojimi çok bozdu

selam kızlar
ben 2 senedir bebek istiyorum ama düşündüm de doğru dürüst yani düzenli bir ilişki yoktu olursa olur aymazlığındaydık karı koca en sonunda eşime eeeh ben Meryem ana mıyım :) dedim ve bu ay ciddi olarak gün aşırı ilişkiyle belimin altına yastık koyarak ve ayaklarımı dikerek denemeye karar verdik gene de olmazsa ki her ay gününü tuttursak da %20 şansımız olduğunu düşünürsek tutmayabilir, başka bir topikte preseed jel diye bir şey gördüm onu deneyebilirim, bilmiyorum kafam karışık
ilk çocuğumda (ki biz 7 yıldır evliyiz, ilk 2 sene gezdik tozduk sonra bebek düşünmeye başladık fakat 2 sene olmadı, rahim filmi bile çektirdim bir sorun yoktu sonra ipin ucunu saldık ki o ay hamile kalmışım ) soğan kürü yapmıştım fakat kür bitmeden hamile kaldım eşime de keçiboynuzu kürü yapmıştım o da bitirmedi kürü.
bu sefer her sabah aç karnına ailecek keçiboynuzu pekmezi yiyoruz kür mür yok. :)
soğan kürünü rahim le ilgili problemlerde tavsiye ediyorlar sanırım ben anlayamadım bana ne faydası olduğunu. akıntım için yapmıştım ben bir de rahim filminde myom çıkmıştı
ama sonra geçen yıl gittim kadın doğumcu ne myomdan bahsetti ne de rahim ağzı yaramdan bilmiyorum soğan kürü mü etkili oldu...

yumrta ile ilgili durumlarda incir kürü öneriliyor sanırım ben hiç denemedim

ama anlayamadığım şu
ben kilolu değilim kıllanma sorunumda yok nasıl pcolu oluyorum ki

:) çok paniğe kapılmışsın belli ki. Ben de pkolu olduğumu ilk öğrendiğimde çok panik yapmıştım. Evet gebe kalmayı geciktiriyor. Bir tür yumurtlama bozukluğu. Ama rahat ol. Bence sen de soğan kürüne başla. Hatta buyur gel seni bizim topiğe alalım http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/331355-sogan-kuru-kullanip-hamile-kalan-var.html
Orda bir grup arkadaş ilk kürlerimizi tamamladık. Aramızda daha evvel soğan kürü kullanıp hamile kalanlar da var. Pozitif gel, ağlamak sızlamak yok

Son düzenleme:
Arkadaşlar bn 2,5 senelik evliyim 1sene önce bir hamileliğin oldu 3,5aylikken kalbi durdu bebegimn snra eylül ayında bi kez daha hamile kaldm 5haftalikken düştü eşimin sayesinde bu süreçleri nerdeyse hic o kayiplari yasamamis gibi saglikli bi şekilde gecirdm su anda adet tarihinden yaklasik 10 gün sonra birlikte olduk bi kaç gün sonra adet olmam gerek ama şeytan durttu gittim test aldim ama negatif cikti aldigima pişman oldum sizce erken mi yaptim testi bu tarihlerde de sonuç verebilir mi testler

moralini bozma bi. başka doktorada bi görün istersn sonra tedavi okursn. okadr korkulck bişey değil bu bildiğim kadarıyla

canm işte senin dediğin gibi gün aşırı hiç aksatmadan denedik. kaçması imkansız yani. benm leke dedgm de koyu renk akıntı oldu işte
hee olablr tatlm bünyeye bağlı herksinki farklı . yattn mı ilşkiden snra .şimdiekdar gelmedyse gelmez bence dahada.:) inşllah bakalım :)

yok tatlım ihtimalüzerine oranı karştrtma.sperm testindekorkcak hiç bişi yok. kötü bişi varsada biran önce tedavibaşlar zamn geçmeden . alah büyüktür bişi çıkmıcak inşallah canım bol bol secde de dua et :13:

hee olablr tatlm bünyeye bağlı herksinki farklı . yattn mı ilşkiden snra .şimdiekdar gelmedyse gelmez bence dahada.:) inşllah bakalım :)

ciddi mi söylüyorsun. kizzz heyecan yaptm şimdi :)) Allah soyletiyo sanki.. benm geçen ay ama 9 uydu. hatirliyomsn. gelmez mi diyosun. :)

cnm çok erken bence, negatif çıkması normal
ben ilk çocuğumda 5 gün geçmişti test yaptım ikinci çizgi çok silikti düşün yani
ama internette gördüm erken gebelik testleri var onlar 7 gün önceden haber veriyor-muş. belki büyük şehirlerde eczanelerde de vardır. alabiliyorsan onlardan yapsana

Aminnnn cnm inşallah cikmaz bsy ..sende hamissin dualarn kabul olur edermsn bana dua cnm ..bi sorun cikmamasi icin..inşallah sende sag saglim alırsın bebisi kucagina :)

Lutfen bana yardimci olurmusunuz arkadaslar cildirmama az kaldi hikayemi kisaca yaziayim sizde bana biseyler soyleyin lutfen buna ihtiyacim var 1.5 yildir cocuk istiorum ve deniorum tum tahlilerimi yaptirdim hepsi temizdi ve adetim hep 38 gunde bir olurdu taki 3 ay oncesine kadar 18 ekim 20 kasim ve 26 aralik suanda adet olmadim 28 aralikta evde trst yaptim negatifdi 1 subatta doktora gittim ona evde test yaptigimi negatif ciktigink soyledim oda beni alttan muane edip yumurtaliklarin tembel dedi sokturucu verdi ben kullanmiorum cunku kan testi yapmadi internetten okudugum kadariylada ultrasonda kese bebek 7-8 haftalik olmadan gozukmuomus sizce ben ne yapmaliyim

kızlar merhabaa birde bu sayfaya dalayım dedimm bakalım burada ne var ne yokk diyee misafir kebul ediyonuzmuuu bende de çocuk yok maleseff yaaa önümüzdeki ay aşılama yapılacak bakalımm hayırlısı artıkkkk sahii yaaaa kabul etmişmiydiz beni kapıyı vurmadan pat diye daldım amaaaa bişeycikler olmaz dimiii

Gidip hemen kan testi yaptir arkadaşım ne olur ne olmaz doktorda yaptiriverseymis ya bir kan testi kac gun gecikti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…