doktor yumurta çatlamasını kolaylaştırmak için ilaç vereyim dedi ben dedim kendi kendine olmaz mı ki
olabilir dedi soğan kürü ne arkadaşlar bana fayda eder mi yardım edin lütfen ultrasonda psikolojimi çok bozdu
canım doktora gittim muayene etti ultrason çekildi ve kan tahlili yapıldı
ultrasonda küçük kistler görülmüş ama önemli değil dedi doktor fakat yumurta çatlarken zorlanıyor dedi ve tanıya pco yazdı moralim çok bozuk hamiş olamamamın sebebi bende ki rahatsızlıkmış yani
ama anlayamadığım şu
ben kilolu değilim kıllanma sorunumda yok nasıl pcolu oluyorum ki
doktor yumurta çatlamasını kolaylaştırmak için ilaç vereyim dedi ben dedim kendi kendine olmaz mı ki
olabilir dedi soğan kürü ne arkadaşlar bana fayda eder mi yardım edin lütfen ultrasonda psikolojimi çok bozdu
canım doktora gittim muayene etti ultrason çekildi ve kan tahlili yapıldı
ultrasonda küçük kistler görülmüş ama önemli değil dedi doktor fakat yumurta çatlarken zorlanıyor dedi ve tanıya PCO yazdı moralim çok bozuk hamiş olamamamın sebebi bende ki rahatsızlıkmış yani
hee olablr tatlm bünyeye bağlı herksinki farklı . yattn mı ilşkiden snra .şimdiekdar gelmedyse gelmez bence dahada.:) inşllah bakalım :)canm işte senin dediğin gibi gün aşırı hiç aksatmadan denedik. kaçması imkansız yani. benm leke dedgm de koyu renk akıntı oldu işte
yok tatlım ihtimalüzerine oranı karştrtma.sperm testindekorkcak hiç bişi yok. kötü bişi varsada biran önce tedavibaşlar zamn geçmeden . alah büyüktür bişi çıkmıcak inşallah canım bol bol secde de dua et :13:Rahim filmi cektrme diyosun yani dimi cnm ..ya sperm testindende korkuyorz cunku tedavisi zor biliyosun onun Allahm korusun bsy yokturda umarim ..bidaki ay dedigin gibi yapalim cnm ..iste oyle hesaplamalr falan bos bencede Allah bilir ne zaman olacağını ..
hee olablr tatlm bünyeye bağlı herksinki farklı . yattn mı ilşkiden snra .şimdiekdar gelmedyse gelmez bence dahada.:) inşllah bakalım :)
yattm bebeğim yattm tabi :)hee olablr tatlm bünyeye bağlı herksinki farklı . yattn mı ilşkiden snra .şimdiekdar gelmedyse gelmez bence dahada.:) inşllah bakalım :)
Arkadaşlar bn 2,5 senelik evliyim 1sene önce bir hamileliğin oldu 3,5aylikken kalbi durdu bebegimn snra eylül ayında bi kez daha hamile kaldm 5haftalikken düştü eşimin sayesinde bu süreçleri nerdeyse hic o kayiplari yasamamis gibi saglikli bi şekilde gecirdm su anda adet tarihinden yaklasik 10 gün sonra birlikte olduk bi kaç gün sonra adet olmam gerek ama şeytan durttu gittim test aldim ama negatif cikti aldigima pişman oldum sizce erken mi yaptim testi bu tarihlerde de sonuç verebilir mi testler
tatlım valla ben lekelendm mi hemenolurdm ne bilim olmassın heralde tatlımciddi mi söylüyorsun. kizzz heyecan yaptm şimdi :)) Allah soyletiyo sanki.. benm geçen ay ama 9 uydu. hatirliyomsn. gelmez mi diyosun. :)
oohh ohh ii bari gerisi allaha kalmış artık :)yattm bebeğim yattm tabi :)
tatlım valla ben lekelendm mi hemenolurdm ne bilim olmassın heralde tatlım
oohh ohh ii bari gerisi allaha kalmış artık :)
Aminnnn cnm inşallah cikmaz bsy ..sende hamissin dualarn kabul olur edermsn bana dua cnm ..bi sorun cikmamasi icin..inşallah sende sag saglim alırsın bebisi kucagina :)yok tatlım ihtimalüzerine oranı karştrtma.sperm testindekorkcak hiç bişi yok. kötü bişi varsada biran önce tedavibaşlar zamn geçmeden . alah büyüktür bişi çıkmıcak inşallah canım bol bol secde de dua et :13:
ediorum tabi canm hepinize herzamn ... amin canm saolAminnnn cnm inşallah cikmaz bsy ..sende hamissin dualarn kabul olur edermsn bana dua cnm ..bi sorun cikmamasi icin..inşallah sende sag saglim alırsın bebisi kucagina :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?