bu ümitsizliği unutup yolumuza takmadan nasıl devam edicez ki arkadsmbi fikrin var mı ?
Bilmiyorum tatlim.. Dua ediyorum bol bol.. Aklim fikrim hep bebekte ya isim ya kiyafet hep yani.. Bide adet olsam devam edicem ama yok yok yok
sagol canm benm. ben bu ay umursamayi düşünmüyorum . hevesim kaçtı çünkübilmiyrm gün asirimi yaparm yoksa yumurta takibimi bilmiyorm . kararsizim:/
Bilmiyorum tatlim.. Dua ediyorum bol bol.. Aklim fikrim hep bebekte ya isim ya kiyafet hep yani.. Bide adet olsam devam edicem ama yok yok yok
her ay yine hüsran.. her ay yeni umutt. yine olmadı
canm ben bu ay hiç bişi yapmadım sadce gün aşırı adetim bittiğinden itibaren ilşkide bulundum günleri kaçrmadım okdar hiçtetakmadım yoruldum çünkü biraz allahın gücüne gtmesin isyan değil vücut yorgunluğu.umursamadım ama aksatmadım ilşkimi oldu tatlım .o vulasyon kullandm olmadı . yumjurta takibi yaptrdm olmadı . en sonunda heç bişi yapmadım .benm yumurtalıklarım dengesiz yumurtluyomş ya başta ya sonda yada ortada düşün nasıl tutturabilirdim allah işte yaradanımıza dönmemiz lazım zor zzamnlarımızda topiğimin başını oku tatlım ben umutsuz halde yazdm oraya düşünbu ümitsizliği unutup yolumuza takmadan nasıl devam edicez ki arkadsmbi fikrin var mı ?
test yaptın mı tatlım mmBilmiyorum tatlim.. Dua ediyorum bol bol.. Aklim fikrim hep bebekte ya isim ya kiyafet hep yani.. Bide adet olsam devam edicem ama yok yok yok
insan oğlu umut etmekten başka dua etmekten başka mücadele etmekten başka çağremzmivar tatlımher ay yine hüsran.. her ay yeni umutt. yine olmadı
Doktora gidip söktürücü aldın mı peki?
test yaptın mı tatlım mm
canım hayırlısı olsun inşllh bnde şimdi gldm kan testi yatıramadım . Doktor gerek yok dedi bn bi bkim dedi canm bklm nasip hyrlsı
canım hayırlısı olsun inşllh bnde şimdi gldm kan testi yatıramadım . Doktor gerek yok dedi bn bi bkim dedi canm bklm nasip hyrlsı
yok ttlım sıra bekliorum doktorum yoğun
tmm canmcanm ben bu ay hiç bişi yapmadım sadce gün aşırı adetim bittiğinden itibaren ilşkide bulundum günleri kaçrmadım okdar hiçtetakmadım yoruldum çünkü biraz allahın gücüne gtmesin isyan değil vücut yorgunluğu.umursamadım ama aksatmadım ilşkimi oldu tatlım .o vulasyon kullandm olmadı . yumjurta takibi yaptrdm olmadı . en sonunda heç bişi yapmadım .benm yumurtalıklarım dengesiz yumurtluyomş ya başta ya sonda yada ortada düşün nasıl tutturabilirdim allah işte yaradanımıza dönmemiz lazım zor zzamnlarımızda topiğimin başını oku tatlım ben umutsuz halde yazdm oraya düşün
Yapmadim kuzum.. En son gecen haftaki kan sonucundan sonra hic umidim yok.. Bazi arkadaslarimda ultrason iste diyolar bazi insanlarsa kanda bile cikmiyomus.. Ama boyle soyleyip aklimi karistirp sonra her defasinda negatif duymaktan deli olcam.. Daha uyumadim bile doktora gidice diye, depresyon modundan cikamiyorum :s
canm bilmiorumki ben en sonunda artık soğan kürünü denicektimtmm canm( ben bide maydanoz kürü rahmi temizliyomus kanallari aciyomus diye duydum. senin bi fikrin var mi canm ?
insanlari dinleme sen canmcm. önümüze bakcaz biz artık. Allahm istediği zaman olck bu biz bişey yapamiyrz o yüzden o depresyona söyle uzaklassn :)) ben düşündüm de evet çok istiyrm ama zamanını da Allahm biliyo en iyisi ona birakip ben rahatima niyr bakmiyrm dedim :) umarm bu ruh halim ay başında yine çökme z ama şuan sen de böyle düşün tatlm. duadan başka çaremiz yokk.
​hamileyim 1 cm :):):):)
saol tatlım :):):) bebek 1 cm :) 5 haftalık canm :) amin inşallah kalbinide bi duaydım iiddiii :)darısı hepinizin başınakese görüldü müüüüüüüüüüüüüüüü ??????????? bebıs mı 1cm :) ne kadarlıkmıs pekı hadı hayırlı ugurlu olsun sekercım ALLAH tamamını erdırsın kucagına almayı nasıp etsın ınsaALLAH
saol tatlım :):):) bebek 1 cm :) 5 haftalık canm :) amin inşallah kalbinide bi duaydım iiddiii :)darısı hepinizin başınainşallahhhhhhhhhhhhhhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?